13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

İyi akşamlar hepinize kızlar

1 bardak ayran içerisine mathca ile güne başladım.

Kahvaltım 10.30
1 dilim ekmek
Peynir zeytin
1 tk mamzana
1 dilim de yumurtalı ekmek 🙄

Saat 12.45 te
1 yk kadar kuru üzüm yedim.

Saat 13.40
1 dilim daha yumurtalı ekmek 🙄

Saat 16.05
Koca bir kase kabak çorbası (detoks çorbasına başladım kızlar)

Bugünlük 10 dk spor yaptım ☺ eger arttırırsam haber veririm.
Suyu da 2 ye tamamlamak üzereyim.

Benim düzenim bozuldu kızlar ya😩

10:30
Çeyrek ekmek
3-4 kaşık karışık kızartma
3-4 kaşık salata
1 tatlı kaşığı marmelat

15:00
1 dilim karpuz
4 kayısı

17:30
200 gram firik
2 ceviz
Yarım çörek

21:00
Yarım tabak acem pilavı
1 kase havuçlu eşkili

22:30
3-4 kayısı, 5-6 kiraz

Su az, spor yok😬

Hepinize selam kızlar

Saat 9.20 de 1 bardak ayran içtim.

Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
Birazcıkta peynir

Saat 11.30 da
2 dilim karpuz

Saat 16.00
2 dilim ekmekten karışık tost
Çay

Saat 17.00
1 bardak yeşil çay
Sonra siyah çay 😅
1 avuç kabak çekirdeği
Birkaç tanecik fıstık
Yarım avuç leblebi

Belki acıkırsam kabak detoks çorbası içerim.
Bugün sporum yok. Suyu da şimdilik daha 1 litre içebildim.

😔😔 kimsecikler yok. Ben yine de menümü bildireyim

Ayran ile güne başladım.
Kahvaltı 10.30 da
2 dilim ekmek
Peynir zeytin salata
Çay

Saat 14.30 da
2 sıkım çiğköfte

Saat 15.45 te
1 kase detoks kabak çorbası
1 yk pilav

Saat 16.05
2 top dondurma

Şimdi de (18.30)
Çay içerim. Belki çok az çekirdekte yerim
Bugünlük sporum yok suyum da henüz 1 litre

😔😔 kimsecikler yok. Ben yine de menümü bildireyim

Ayran ile güne başladım.
Kahvaltı 10.30 da
2 dilim ekmek
Peynir zeytin salata
Çay

Saat 14.30 da
2 sıkım çiğköfte

Saat 15.45 te
1 kase detoks kabak çorbası
1 yk pilav

Saat 16.05
2 top dondurma

Şimdi de (18.30)
Çay içerim. Belki çok az çekirdekte yerim
Bugünlük sporum yok suyum da henüz 1 litre
Kuzum ben gelemedim bir türlü ya inanılmaz bir yogunlugum var şu Dr işlerini bitiremedim bir türlü pazartesi endoskopi dün de ilaçlı tomografi çektirdim ilaç alerji yaptı girerken iki serum yedim antihistaminik sabaha karşı vücudum kasindi kabardı kıpkırmızı gittim tekrar iğne falan yaptırdım tükendim artık 😔 son bir ayda 4 serum yedim yedigime ictigime de dikkat etsem de bu ekstra durumlar çok yavaşlattı beni😔

Kuzum ben gelemedim bir türlü ya inanılmaz bir yogunlugum var şu Dr işlerini bitiremedim bir türlü pazartesi endoskopi dün de ilaçlı tomografi çektirdim ilaç alerji yaptı girerken iki serum yedim antihistaminik sabaha karşı vücudum kasindi kabardı kıpkırmızı gittim tekrar iğne falan yaptırdım tükendim artık 😔 son bir ayda 4 serum yedim yedigime ictigime de dikkat etsem de bu ekstra durumlar çok yavaşlattı beni😔
Geçmiş olsun canım, sağlık herşeyden önemli.. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın, bizi de haberdar et, önceki günlerde endoskopin nasıl geçti, zorlandın mı, sonuçlar nasıl, diye sormuştum, yoğunluktan görmedin sanırım..

Ben iki gündür ne yedim içtim hesaplayamadım, yazamadım.. bugün de misafirimiz vardı, yenildi, içildi..
Annemgilde menülerim coşsa da, yine de abartmadan yemeye çalışıyorum, çok kilo veremesem de hedefim en azından kilo almadan dönmek..

Geçmiş olsun canım, sağlık herşeyden önemli.. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın, bizi de haberdar et, önceki günlerde endoskopin nasıl geçti, zorlandın mı, sonuçlar nasıl, diye sormuştum, yoğunluktan görmedin sanırım..
Endoskopi iyiydi canım hiçbir şey hissetmedim anestezi alıp oldum ciddi bir şey çıkmadı sadece yemek borusu çok dar görünüyor sanki bronşlar baskı yapıyor gibi tomografi çektirin deyince onu çektirdim sonuçlar haftaya çıkacak işte tomografi işinde de alerji durumu yaşadım ıstakoz gibi geziyorum😔yarın kendi Dr uma gidip soracağım hastanedeyse değilse acilde tekrar iğne yaptıracağım

Ah çok geçmiş olsun canım ya ilaçlı tomografide çok kişiye denk geldim aynı alerjik durumla karşılaşan.. tez zamanda şifasını bulursun inşallah

Ben de bildirim yapayım bu hafta hastane işleri ve regl dönemi cakisti hiçbir şey yapamadım
Geçen hafta 77.45
Bugün 77.00
Fark -450gr.
Sabahtan gidip yine serum taktırdım alerji durumu için ayrıca kortizollu ilaç verdi Dr sonum ne olur bilmiyorum bir ayda 7 serum😔 hakkımızda hayırlısı diyelim

Ben de bildirim yapayım bu hafta hastane işleri ve regl dönemi cakisti hiçbir şey yapamadım
Geçen hafta 77.45
Bugün 77.00
Fark -450gr.
Sabahtan gidip yine serum taktırdım alerji durumu için ayrıca kortizollu ilaç verdi Dr sonum ne olur bilmiyorum bir ayda 7 serum😔 hakkımızda hayırlısı diyelim
Kortizon zaten yeterince ödem yapıyor vücutta. Yine de 7 seruma rağmen 450 gr de bir başarı. En azından artıda değilsin 🥰

Kortizon zaten yeterince ödem yapıyor vücutta. Yine de 7 seruma rağmen 450 gr de bir başarı. En azından artıda değilsin 🥰
Tabi ona şükür ama yaşadığım durumlarla kilo vermeye çalışıyorum ama havanda su döver gibiyim😔

Endoskopi iyiydi canım hiçbir şey hissetmedim anestezi alıp oldum ciddi bir şey çıkmadı sadece yemek borusu çok dar görünüyor sanki bronşlar baskı yapıyor gibi tomografi çektirin deyince onu çektirdim sonuçlar haftaya çıkacak işte tomografi işinde de alerji durumu yaşadım ıstakoz gibi geziyorum😔yarın kendi Dr uma gidip soracağım hastanedeyse değilse acilde tekrar iğne yaptıracağım
Ciddi birşey çıkmamasına sevindim canım, alerjinde geçer inşallah

Kızlar günaydın kilo bildirim günümüzz

Geçen hafta 76.4
Bu hafta 75.3
Fark 1100 gr. 😍
Süpersiiiin👏👏👏

Geçen hafta 77.45
Bugün 77.00
Fark -450gr.
Bu kadar seruma rağmen, büyük bir başarı 👏👏👏
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun.

Ben dün akşam abimlere geldim, bu sabah burdaki tartıda alakasız bir rakam gördüm..
77.6🙄

O kadar yediğimi ve kilo aldığımı düşünmüyorum, bayramdan sonra evime döndüğümde kendi tartımla daha sağlıklı bir sonuç alırım inş..

Ben dün akşam abimlere geldim, bu sabah burdaki tartıda alakasız bir rakam gördüm..
77.6🙄

O kadar yediğimi ve kilo aldığımı düşünmüyorum, bayramdan sonra evime döndüğümde kendi tartımla daha sağlıklı bir sonuç alırım inş..
Tartı farkı etki ediyor canım. Birde o kadar yol gittin çok normal. Eve gidince tekrar tartılırsın bozma moralini

X