Direk içmem dersem oturur komplesini içerim kola içmektense sodaya razıyım cunku 0 su sadece kola içen biriyimHee anladım canım. Kademeli bir şekilde o vakitacelemiz yok
Ooo bu kötü işte.. Bende 2 günde 1 bardak anca içenlerdenim hala da öyle ama akşam kızlara ne cevap veririiimm diyerekten içiyorum vallaDirek içmem dersem oturur komplesini içerim kola içmektense sodaya razıyım cunku 0 su sadece kola içen biriyim
4 gundur agzima sürmedim 1 sodayı hakettim dedim ictim valla canim istiyor yinede ayran su idare ediyorumOoo bu kötü işte.. Bende 2 günde 1 bardak anca içenlerdenim hala da öyle ama akşam kızlara ne cevap veririiimm diyerekten içiyorum vallakendime 1 litrelik su şişesi aldım gözümün önüne koydum valla
Çok geçmiş olsun canım su ve spor çok güzelSuyum ve sporumu hemen bildireyim.
15 dakika horon
2 litre su
Dün akşam başlayıp ertesi günün öğlenine kadar devam eden çok fena bir migren atağı geçirdim. Vücudum felaket şekilde su tutuyor sanırım ağrı kesici olarak kullandığım ilaçlar yüzünden....
Olacağı o zaten..dedik o kadar.. gerçi çok ta abartmamışsın zaten, okudum menünü..vallahi bugun patladım cok abarti degil ama yedim bugün
Saat 11 de 1 kibrit kutusu peynir domates 1 cay kaşığı kadar tahin helvası
Saat 12 1 tane kaşarlı simit
12.30 1 kahve fincanı kabak çekirdeği
13.00 3 cup dondurma üstüne fıstık
17.15 4 yemek kaşığı barbunya ve 3 yemek kaşığı pilav
Geçmiş olsun canım, bidaha yaşamazsın inşallah.. su ve spor ve menüSuyum ve sporumu hemen bildireyim.
15 dakika horon
2 litre su
Dün akşam başlayıp ertesi günün öğlenine kadar devam eden çok fena bir migren atağı geçirdim. Vücudum felaket şekilde su tutuyor sanırım ağrı kesici olarak kullandığım ilaçlar yüzünden....
Geçmiş olsun sana da canım, canın sağolsun,Çok geçmiş olsun canım su ve spor çok güzelben de yürüyüşten geldim ama ben de bugün çok kötüyüm karnım şişti yine yediğim bir şeyler dokundu sanırım canım çok acıyor yarına berbat bir tartiyla geliyorum
Poğaçayı azcık fazla kaçırmışsın canım sadece, gerisi mükemmel benceİyi akşamlar kızlar menümü bildireyim bugünü kötü geçirdim ama elimde olmayan sebeplerle
10.30
Mantarlı ve sucuklu omlet,biraz biraz simit,kaşarlı poğaça ve çikolatalı poğaça yedim miktarları azdı baya hepsinden tatmış olmak adına,3 zeytin,yeşillik,salatalık
15.00
1 çikolatalı poğaça
16.00
1 bardağa yakın protein süt
18.15
1 kase mercimek çorbası,3 kaşık basmati pirinçten pilav,2 küçük tavuk but,2kasik kadar yoğurtlu kabak mezesi
Su 2.5 lt civarı,spor 2 saat yürüyüş toplam 14000 adım. Günü böyle kapatıyorum inşallah
Su içtim ayranda ictim ama ne kadar ictigimi bilmiyorum. En az 1 litre ictim ayrandan valla 4 5 bardak ictimOlacağı o zaten..dedik o kadar.. gerçi çok ta abartmamışsın zaten, okudum menünü..
Ama diyet adına aç kalmak, tamamen kısmak hep ters tepiyor.. tecrübe ile sabit
Dengeli ve sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi yapsak, zaten vücut bi fabrika gibi sürekli çalışıyor, gidecek kilolar..
Suyu göremedim..su içmeden zayıflamak nerdeyse imkansız..günde en az 2 litre içmelisin..alışık değilsen 1-1.5 ile başla ama en az 2 olmalı sağlıklı bir menü için..
Dondurma ve simit dışında herşey sağlıklı, ekmek yememişsin simit ordan dengelenmiş biraz, dondurma da daha az olsa iyi olurdu ama afiyet olsun o kadar kıtlıktan sonra az bile yemişsin..ben olsam kaç günlük açlıktan sonra daha çok yerdim eminim..
Geçmiş olsun canım, bidaha yaşamazsın inşallah.. su ve spor ve menü
Geçmiş olsun sana da canım, canın sağolsun,
Poğaçayı azcık fazla kaçırmışsın canım sadece, gerisi mükemmel benceSporunla fazlası ile eritmişsindir zaten su
Ayşegül senden daha kötüleri de var üzülmeGünaydın kızlar,
Geçen hafta: 76.6
Bugün :76.6
Fark: elde var sıfır ...
Yani hedefime ulaşamayacağımı tahmin ediyordum ama, en azından 300-400 gram vermişimdir diyordumköyde yediğim sayısız kirazlar ve dünkü kısır ve kek mahvetti beni...
Kuzum ben bu hafta spora başladım ya aslında biraz da beklediğim bir şeydi üstüne mide sorunları tuzu biberi oldu sağlık olsun gidecek inşallahpessinus canım üzülme beterin beteri vardır
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 76.4
Fark +500 gr
Kızlar bu hafta döküldükhadi bu hafta daha bi motive olarak gelelim
Ayşegül senden daha kötüleri de var üzülme
Benim de
geçen cuma 77.05
Bugün 77.45
Fark +400
Okuyunca önce şaşırdım, ardından dilime şu şarkı dolandı:pessinus canım üzülme beterin beteri vardır
Geçen hafta 75.9
Bu hafta 76.4
Fark +500 gr
Kızlar bu hafta döküldükhadi bu hafta daha bi motive olarak gelelim
Beni bu regl dönemi batırdı canım doymak bilmiyorum maalesefBizi bu hafta yediğimiz pizzalar mı batırdı acaba
Kim başlatmıştı pizza döngüsünü?
Sanırım ben
Ben de öyleyim canımBeni bu regl dönemi batırdı canım doymak bilmiyorum maalesef
Aynende öyleBizi bu hafta yediğimiz pizzalar mı batırdı acaba
Kim başlatmıştı pizza döngüsünü?
Sanırım ben
Biraz karbonhidrat zengini olmuş Ayşegül cüm ama olsun yürüyüş biraz da olsa dengelemistir. Kısır diye diye yarın yaptıracaksiniz bana daBugün menüm
11:00
Çeyrek ekmek
4-5 kaşık mantar sote
1 çay kaşığı bal
Domates
Yeşillik..
13:30
3 kayısı, 2 kiraz
16:30
1 çikolatalı gofret
Az firik, 1 ceviz, 1 salatalık
18:00