- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Pankek ve pilav daha az olsa daha iyi olurdu, pilav pirinç mi, bulgur mu? Suyu çoğaltsak herşey daha güzel ve kolay olacak ...spor süperBenim de bugünkü menüm
Kahvaltı
3 dilim ekmek
Peynir salatalık
Kiraz sapı çayı
Saat 12 de
4 tane pankek
Saat 19.15 te
1 tabak pilav
2 tane baget
5 dilim patates (elma dilim)
Salata
1 buçuk litre su
40 dk farklı sporlar
Bugün biraz karbonhidrat fazla kaçtı canım malesef ki pirinç pilavıydı . Biraz önce 1 litre su şişesine Yarım limon dilimledim birkaç tane de nane yaprağı attım. Artık günlük detox içmem lazım ya sanki vücudum şiş gibi geliyoPankek ve pilav daha az olsa daha iyi olurdu, pilav pirinç mi, bulgur mu? Suyu çoğaltsak herşey daha güzel ve kolay olacak ...spor süper
Biliyorsun, benim menülerde çoğu zaman fazla oluyor.. böyle böyle azaltacağız inş..Bugün biraz karbonhidrat fazla kaçtı canım malesef ki pirinç pilavıydı . Biraz önce 1 litre su şişesine Yarım limon dilimledim birkaç tane de nane yaprağı attım. Artık günlük detox içmem lazım ya sanki vücudum şiş gibi geliyo
Neden mutsuzsun canım bak ne güzel haftaya -650 gr ile başlangıç yapmışsın. Hadi canım toparla artık sende kendini bak zararın neresinden dönersek kar bizim için. Sen Ayşegül ve ben üçümüz de aynı kilodayız el birliği ile üstesinden geleceğiz. Bir zamanlar nasıl 60 lı kilolardayık, yine başarabiliriz ha gayret yeter ki devamlı burda birbirimize varlığımızı hissettirelim, takipte olalım. Hadi bacım hadi hadiiiGünaydın kizlar benim de durum pek parlak değil ama
Cuma 78.25
Bugün 77.60
Fark -650 Gr. Böyle böyle ne olacak nasıl gidecek bilmiyorum da mutsuzum
Kek ve kızartma azcık cıs olmuş ama, gün içinde toplamda az yediğin için dengelemişsin bence..su azEvet kızlar cozutan bir polokey karşınızdaaaa
Kahvaltı 11.00
3 dilim ekmek
Biraz biber patlıcan kabak kızartması
Saat 12.00
Karpuz
Saat 16.45
2 dilim kek
5 tane mercimek köftesi
Çay
1.5 litre su
Spor 15 dk anca
Ay evet yaaa yarım litre daha içtim şimdi senin mesajından sonraKek ve kızartma azcık cıs olmuş ama, gün içinde toplamda az yediğin için dengelemişsin bence..su aznapıp edip suyu artırmalıyız canısı..
Ya gerçekten harikasın maşallah sanaBenim güzel menüm
09:30
Çeyrek ekmek arası közlenmiş patlıcan, biber domates
14:00
Biraz Maraş firiği (tarhananın kurumamış yoğurtlu hali)
1 elma
17:00
1 şeftali, 3-4 şekerpare, 1 kara erik
20:30
1 kase yeşil fasulye, 3 kaşık pirinç pilavı
1 çaykaşığı pasta ( tepsinin dibini kazıdım)
Ve müthiş sporum: 2 saat yürüyüştabanlarım zonkluyooor
2 litre suu
Çok güzel bir başlangıç bence, haydi katıl bize artııık..Günaydın kizlar benim de durum pek parlak değil ama
Cuma 78.25
Bugün 77.60
Fark -650 Gr. Böyle böyle ne olacak nasıl gidecek bilmiyorum da mutsuzum
Kayseri'de de firik yok ne yazıkki...geçen Maraştan abimler getirmişti, fazla diye buzluğa atmıştım. Bugün çıkarıp çözülünce yedim ama buzluktan çıkınca tadı değişmiş..tazesi gibi değildi..Ya gerçekten harikasın maşallah sanayakışıklı ayşegüüll yaa ben o firiğe bayıldım ya çok beğendim ama istanbulda alabileceğim hiç bi yer bulamadım ya. İnşallah bu sene yine gidip yerinde yerim
Ben de o kadar su içmişim ki, parkta yürüyüşe çıktıktan 45 dakika sonra eve zor yetiştimAy evet yaaa yarım litre daha içtim şimdi senin mesajından sonra
Bizim burda 3-4 gündür hep yağmur yağıyor yarın inşallah yağmur yok bi aksilik olmazsa yarın parktayım bende o haldeBen de o kadar su içmişim ki, parkta yürüyüşe çıktıktan 45 dakika sonra eve zor yetiştimaz daha yetişemeyecektim... Sonra tekrar yürüyüşe devam ettim
Burdada dün ve öncesi gün benim yürüyüş saatlerimde yağmurluydu, çıkamadımBizim burda 3-4 gündür hep yağmur yağıyor yarın inşallah yağmur yok bi aksilik olmazsa yarın parktayım bende o halde
Hayırlısı olsun canım riskli bir ameliyat umarım sorunsuz gecerkızlar selam size bir haberim var
pazartesi günü tüp mide oluyorum ben