- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Gayet açıklayıcı olmuş canım evet hayat boyu ne kadar kısabiliriz ki en iyisi dengelemek sevdim bu fikriElimizden gelse de cıslardan hep uzak kalsak..ama buna devam etmek hayat boyu mümkün olmadığına göre, cıslı menümüzün olduğu bir günde diğer öğünleri az kalorili beslenerek dengelemek bana daha mantıklı geliyor..tabi bu demek değil ki istediğimiz kadar cıs yiyebiliriz... hayır, ne kadar azaltsak kar ama, bazen ortam ve duruma göre yemek durumunda kalıyoruz. En azından, o günlerde zararı bu şekilde en aza indirmek daha mantıklı geliyor bana..
Çok iyi zayıfladığım o dönemlerde de, bu şekilde yaptım, en azından iştah patlaması yaşamadım, kendimi de çok aşırı kısıtlamadan dengeli bir şekilde zayıflamaya devam ettim..bu benim düşüncem tabi..
Afiyet olsun canım, suyun ve sporun çok güzel.Bugünki menüm:
09:00
Çeyrek ekmeğin yarısı
1 kase patates salatası
1 dilim kek, 2 lokma simit
14:00
1 kase ıspanak yemeği (bulgurlu)
2 dilim karpuz, 1 küçük şeftali
16:00
Sayısız kiraz ( köye gittik)
19:30
2 kaşık ıspanak yemeği, 6 yaprak sarması,
2 litre su, 45 dakika yürüyüş..
Ben de bildirim yapayım bugün önceki günlere nazaran daha kiloluyum ama olsun
Geçen hafta 78.25
Bugün 77.05
Fark -1.20
Fark bugün bu kadar görünse de dün ve önceki gün 76.60 i görmüştüm
Kızlar harikasınızGeçen hafta: 77.1
Bugün:76.6
Fark: -500gr..buna da şükür
Tam sana yetiştim derken, yine beni geçtin canım.. tebrik ederimDikkat kilo bildirimi
Geçen hafta 76.6
Bu hafta 75.9
Fark -700 gr
O zaman sen bir ki günden baya - lerde olursun canım, maşallah, tebriklerBen de bildirim yapayım bugün önceki günlere nazaran daha kiloluyum ama olsun
Geçen hafta 78.25
Bugün 77.05
Fark -1.20
Fark bugün bu kadar görünse de dün ve önceki gün 76.60 i görmüştüm
Yani senin şimdiki kilonu hedefliyorum canımKızlar harikasınızgram gram bile olsa eksilerde olmak ne güzel ya valla çok mutlu oluyorum emeklerimizin karşılığını gördüğümüz için. Pessinus canım sende menü bildirimlerine başla canım gerçekten güzel motive oluyor insan. Eveettt artık haftalık hedef koymaya ne dersiniz?? Bu arada birazdan bende bildirim yapacağım.
Tamamdır güzel bende o zaman -900 gr diyeyim hedefimeÖnümüzdeki hafta içi memlekete gitme planlarım var, orda menülerim biraz coşabilir diye endişeliyim..
O zaman benim hedefim 75'i ucundan dahi olsa görmek olsun..yani -700 Gr diyorum
Yani senin şimdiki kilonu hedefliyorum canım.. adım adım takipteyim seni
Dün de menü yazmadın zatenTamamdır güzel bende o zaman -900 gr diyeyim hedefimeama bugünkü menümle +900 olacak nerdeyseeee
Sarma hariç her şey cıss olmuş ama, erken kapatman çok iyiYazayım sonra hemen kaçayım kimse görmesin beni
Kahvaltı 10.40
2 dilim kek
Çay
Saat 14.30
4 sarma
Saat 16.30
Kooocaa bir tabak makarna
Ayran
Saat 17 de
2 gofret
Çıldırmış olmalıyımsporum bugün yok su da 1.5
Heyecanla bekliyorumSarma hariç her şey cıss olmuş ama, erken kapatman çok iyisuyu lütfen 2 e tamamla
Sana diyom ama benim menü de bugün çok cısslı
Heyecanla bekliyorum
HahahahaBugün ki menüm:
10:30
Çeyrek ekmeğin yarısı
Az patates kızartması
Domates, yeşillik..
13:30
4 kayısı, 1 erik
16:00(komşuya gittim)
8-10 incecik küçük yaprak sarması
1 dilim kek
2 yemek kaşığı kadar profiterol
2 lokma poğaça
Akşamda çeyrek ekmeğin yarısının arasına bol yeşillikli et döner yiyecektim lakin, polokey aklımı başıma getirdi, yemeyeceğim
2 litre su, 1 saat yürüyüş..