13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

O zaman sabah tartilip kilomu yazıp başlayım mi
Tabi ki de bekleriz. Var olanlarla devam ederiz. Kendinden bahsederek baslayabilirsin canım çoluk çocuk var mı çalışıyor musun hangi sehirdensin? Ben Candan Amasya nin bir ilcesinde yaşıyorum 33 yaşında öğretmenim 2 tane de çocuğum var. Bir süre iyi adapte olup bolca kilo vermis 66-67 aralığına gelmiştim. Burada şu an aktif arkadaşlarım da aynı şekilde bu kilolara gelmişti ama ne zaman ki bıraktık en az 10 kilo alarak buradaki yerimizi tekrar aldık

Benim 1 tane oglum var 1 senede 25 kilo aldim simdi vermek için uğraşıyorum ama bozup bozup duruyorum verdiğimide geri aliyorum. Suanda çalışmıyorum isten yeni ayrildim. Suanda 84 kiloya yine ciktim sanirim sabah tartilirim. Yaşım 39

Tekrar hoşgeldin canım aramıza biz de bir senede falan ulaştık 10 kiloya umarım gider kilolar çabucak

Menü bildirimimi yapıyorum hemenn

Kahvaltı 10.15
1 kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
2 çatal patlıcan kabak kızartması

Saat 11.30
1 kupa kiraz sapı çayı

Saat 14.00
1 kase zerdeçallı mercimek çorbası

Saat 16.45
1 tanecik küçük biber dolması

15 dk spor
Suyu bildiririm.

kızlar selam size bir haberim var

pazartesi günü tüp mide oluyorum ben
Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, bize yazmayı unutma
Kizlar bende gruba katılmak istiyorum aktifse cuma günü mu gelmeliyim
Hoşgeldin canım, inşallah hedefine sağlıkla ulaşırsın bizimle birlikte
Vaaav, son günlerde senden gördüğüm en güzel menü canım tebrikler
İnşallah suyun da çoktur

Benim karbonhidrat delisi menüm:

09:00
1 simit, 1 lokma açma, domates, salatalık, yeşillik, 2 çay kaşığı reçel, 5 yeşil zeytin..

11:30
Türk kahvesi, 2 mini hoby çikolata

13:30
1 dilim karpuz

15:00
1.5 kase kısır,
1 dilim ıslak kek
Yarım poğaça

18:00
3 kaşık bulgurlu kabak yemeği

2 litre su, 1.5 saat yürüyüş..

+ gün içinde 1 dilim ağlayan pasta ve az firik de yemiştim, yazmayı unutmuşum..gece gece aklıma düştü..tepsiyi yıkarken
Canısı zaten gün içerisinde ıslak kek ve çikolata yemiştin bak şöyle yapalım 1 günümüzü izin günü yapalım hafta içi eğer cıslı şeyleri yersek o hafta izin günü kullanamayalım.

Canısı zaten gün içerisinde ıslak kek ve çikolata yemiştin bak şöyle yapalım 1 günümüzü izin günü yapalım hafta içi eğer cıslı şeyleri yersek o hafta izin günü kullanamayalım.
Hiç sorma yaa, dün de bugün de batırdım menüleri
İnşallah, önerini deneyeceğim

Bugünü de yazayım ki, bi daha yemeyim

10:30
2 lokma sucuklu tost, 1 kase patates salatası

15:30
4 mercimek köftesi, 1 patatesli börek, 1 poğaça, 1 küçük dilim kek, 2 küçük kurabiye, 3 kaşık patates salatası..

17:00
1 avuç çekirdek, 3 çatal karpuz, 3 kayısı, 5-6 kiraz, 3 çilek

20:00
2 kaşık patatesli mantı, 2 çatal karpuz..

2 litre su, 1.5 saat yürüyüş..
Bugün arkadaşlarla pikniğe gittik, ve arkasından doğa yürüyüşü yaptık.. yediklerimi inşallah eritmişimdir

Açık hava yediriyor insana ya gözümü kapattım görmedim say hiçbirini...

Bende menümü bildireyim

Kahvaltı 9.30
1 dilim karpuz
Biraz peynir

10.30
1 avuç erik

10.50
1 çikolatalı gofret

11.15
1 dilim kek

Saatler çok yakın, Resmen kriz gelmiş elimden geldiğince geçiştirdim.

16.30
Türk kahvesi

20.00
1 tane biber dolması
3-4yaprak sarma

30 dk yürüyüş
1 litre su

Sabahleyin çok az ve doyurucu beslenmediğin için kriz geçirmiş olabilirsin canım. Kek ve gofret var ama , diğer öğünler fazlası ile dengelemişsin zaten toplamda az kalorili bir gün olmuş, tebrik ederim ammaa suyun çok çok az, bu güzelim menüye yazık etme, 2 ye tamamla bence

Elimizden gelse de cıslardan hep uzak kalsak..ama buna devam etmek hayat boyu mümkün olmadığına göre, cıslı menümüzün olduğu bir günde diğer öğünleri az kalorili beslenerek dengelemek bana daha mantıklı geliyor..tabi bu demek değil ki istediğimiz kadar cıs yiyebiliriz... hayır, ne kadar azaltsak kar ama, bazen ortam ve duruma göre yemek durumunda kalıyoruz. En azından, o günlerde zararı bu şekilde en aza indirmek daha mantıklı geliyor bana..

Çok iyi zayıfladığım o dönemlerde de, bu şekilde yaptım, en azından iştah patlaması yaşamadım, kendimi de çok aşırı kısıtlamadan dengeli bir şekilde zayıflamaya devam ettim..bu benim düşüncem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…