Gel canım gel ne kadar erken başlarsan o kadar iyiKizlar bende gruba katılmak istiyorum aktifse cuma günü mu gelmeliyim
Gel canım gel ne kadar erken başlarsan o kadar iyi
Tabi ki de bekleriz. Var olanlarla devam ederiz. Kendinden bahsederek baslayabilirsin canım çoluk çocuk var mı çalışıyor musun hangi sehirdensin? Ben Candan Amasya nin bir ilcesinde yaşıyorum 33 yaşında öğretmenim 2 tane de çocuğum var. Bir süre iyi adapte olup bolca kilo vermis 66-67 aralığına gelmiştim. Burada şu an aktif arkadaşlarım da aynı şekilde bu kilolara gelmişti ama ne zaman ki bıraktık en az 10 kilo alarak buradaki yerimizi tekrar aldıkO zaman sabah tartilip kilomu yazıp başlayım mi
Benim 1 tane oglum var 1 senede 25 kilo aldim simdi vermek için uğraşıyorum ama bozup bozup duruyorum verdiğimide geri aliyorum. Suanda çalışmıyorum isten yeni ayrildim. Suanda 84 kiloya yine ciktim sanirim sabah tartilirim. Yaşım 39Tabi ki de bekleriz. Var olanlarla devam ederiz. Kendinden bahsederek baslayabilirsin canım çoluk çocuk var mı çalışıyor musun hangi sehirdensin? Ben Candan Amasya nin bir ilcesinde yaşıyorum 33 yaşında öğretmenim 2 tane de çocuğum var. Bir süre iyi adapte olup bolca kilo vermis 66-67 aralığına gelmiştim. Burada şu an aktif arkadaşlarım da aynı şekilde bu kilolara gelmişti ama ne zaman ki bıraktık en az 10 kilo alarak buradaki yerimizi tekrar aldık
Tekrar hoşgeldin canım aramıza biz de bir senede falan ulaştık 10 kiloya umarım gider kilolar çabucakBenim 1 tane oglum var 1 senede 25 kilo aldim simdi vermek için uğraşıyorum ama bozup bozup duruyorum verdiğimide geri aliyorum. Suanda çalışmıyorum isten yeni ayrildim. Suanda 84 kiloya yine ciktim sanirim sabah tartilirim. Yaşım 39
Ins canimTekrar hoşgeldin canım aramıza biz de bir senede falan ulaştık 10 kiloya umarım gider kilolar çabucak
Hayırlı olsun canım sağlıcakla geçsin inşallahkızlar selam size bir haberim var
pazartesi günü tüp mide oluyorum ben
Hiç cumayı bekleme zararın neresinden dönersek kar canımKizlar bende gruba katılmak istiyorum aktifse cuma günü mu gelmeliyim
Yarin basliycam insHiç cumayı bekleme zararın neresinden dönersek kar canım
Hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, bize yazmayı unutmakızlar selam size bir haberim var
pazartesi günü tüp mide oluyorum ben
Hoşgeldin canım, inşallah hedefine sağlıkla ulaşırsın bizimle birlikteKizlar bende gruba katılmak istiyorum aktifse cuma günü mu gelmeliyim
Vaaav, son günlerde senden gördüğüm en güzel menü canımMenü bildirimimi yapıyorum hemenn
Kahvaltı 10.15
1 kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
2 çatal patlıcan kabak kızartması
Saat 11.30
1 kupa kiraz sapı çayı
Saat 14.00
1 kase zerdeçallı mercimek çorbası
Saat 16.45
1 tanecik küçük biber dolması
15 dk spor
Suyu bildiririm.
Canısı zaten gün içerisinde ıslak kek ve çikolata yemiştin bak şöyle yapalım 1 günümüzü izin günü yapalım hafta içi eğer cıslı şeyleri yersek o hafta izin günü kullanamayalım.+ gün içinde 1 dilim ağlayan pastave az firik de yemiştim, yazmayı unutmuşum..gece gece aklıma düştü..tepsiyi yıkarken
Hiç sorma yaa, dün de bugün de batırdım menüleriCanısı zaten gün içerisinde ıslak kek ve çikolata yemiştin bak şöyle yapalım 1 günümüzü izin günü yapalım hafta içi eğer cıslı şeyleri yersek o hafta izin günü kullanamayalım.
Açık hava yediriyor insana ya gözümü kapattım görmedim say hiçbirini...Bugünü de yazayım ki, bi daha yemeyim
10:30
2 lokma sucuklu tost, 1 kase patates salatası
15:30
4 mercimek köftesi, 1 patatesli börek, 1 poğaça, 1 küçük dilim kek, 2 küçük kurabiye, 3 kaşık patates salatası..
17:00
1 avuç çekirdek, 3 çatal karpuz, 3 kayısı, 5-6 kiraz, 3 çilek
20:00
2 kaşık patatesli mantı, 2 çatal karpuz..
2 litre su, 1.5 saat yürüyüş..
Bugün arkadaşlarla pikniğe gittik, ve arkasından doğa yürüyüşü yaptık.. yediklerimi inşallah eritmişimdir
Sabahleyin çok az ve doyurucu beslenmediğin için kriz geçirmiş olabilirsin canım. Kek ve gofret var ama , diğer öğünler fazlası ile dengelemişsin zatenBende menümü bildireyim
Kahvaltı 9.30
1 dilim karpuz
Biraz peynir
10.30
1 avuç erik
10.50
1 çikolatalı gofret
11.15
1 dilim kek
Saatler çok yakın, Resmen kriz gelmiş elimden geldiğince geçiştirdim.
16.30
Türk kahvesi
20.00
1 tane biber dolması
3-4yaprak sarma
30 dk yürüyüş
1 litre su