- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Ben abartılı bir durum göremedimBugün biraz karbonhidratı abarttım.
Kahvaltı 10.45
Yarım tb ekmeği
Kıymalı soğanlı yumurta
7 zeytin.
Saat 16.45
1 tabak dünkü kurutulmuş patlıcan kavurması
1dilim karpuz
Saat 17.10
2 akide şekeri (çikolata isteğimi bastırsın diye attım ağzıma)
Su şimdilik 1 litre
Spor yok
Yapmazsın.. yapamazsın..yapmamalısın..yapabilemezsin....yapmayacaksın..Akşam çay yada kahve ikisinden birini içerim. Yanına umarım birşey kaçırmam. Yok yaa yapmam yapmam ben
Vuhuuuu menüye bak menüyeeee harikasın canımDiyet menüsüne geeeel
11:00
1 tavada yumurta
2-3 lokma ekmek
Domates-salatalık
16:30
1 tabak bol salatalı kısır
Bol yeşillik..
Çay..
2.5 litre su, 100 dakika dışarda tempolu yürüyüş.. .
Bugün iştahım ilginç bir şekilde kapalı çok şükür..günlerden sonra ilk defa hafif bir menü yazabildim..umarım akşam cozutmam
Küçücük bişy olduYapmazsın.. yapamazsın..yapmamalısın..yapabilemezsin....yapmayacaksın..
Polokeeeey, inanılmaz bişey oldu . Bugün sabah tartıldım 76.6 çıktım..Küçücük bişy oldu1 kepçe mercimek yedim. Çok az da dut ve kiraz
Tebrik ederim kızlar ikinizi dePolokeeeey, inanılmaz bişey oldu . Bugün sabah tartıldım 76.6 çıktım..
Dün hafif yiyip erken kapatmam, üzerine 100 dakika yürüyüş, ve çok su içmem sanırım işe yaradı...çok mutluyum
Merhaba canım, sıkma canını şişlik bi kaç günden iner, o zaman gerçek kilonu görürsün inşallah..76 lı görmek çok güzel değil mi? Ne günlere kaldık ortim yaa...bi zamanlar atmışlı rakamlarda gezinirken, şimdi 76 bile mutlu etti beniTebrik ederim kızlar ikinizi deben geçen hafta sonu 76.45 görmüş sevinmiştim hafta içi bir sistim hem de her gün artarak gittim ve dün çıktığım rakam 78.25 ti. Bugün az daha azalmış 77.85 çıktım. Bana iyi gelmeyen bazı yiyecekler var yediğimde şişiyor vücudum misal bulgur ve yeşillik. İki gün üst üste salata yedim Çarşamba da en fazla iki kaşık bulgur yemiştim aman Allahım o kadar kötü oldum ki karnım şişti ağrıdı bir sürü. Bugün biraz biraz toparlıyor um. Bu arada bana kaç gündür bildirim gelmedi yaİsmalarinizi daha bugün okudum
Yeşillik maalesef gaz yapıyor canım safra kesesine iyi gelmiyormus ben de deneme yanılma yoluyla farkediyorum bazı şeyleriMerhaba canım, sıkma canını şişlik bi kaç günden iner, o zaman gerçek kilonu görürsün inşallah..76 lı görmek çok güzel değil mi? Ne günlere kaldık ortim yaa...bi zamanlar atmışlı rakamlarda gezinirken, şimdi 76 bile mutlu etti beni
Bulguru anlarım da, yeşilliğin şişkinlik yapması çok ilginçher bünye farklı oluyor işte..
Benim tartı da arada kafayı yiyor, hesapladım 1.400 gram fazla çıkarıyor bazen..mesela bugün bir kere 78.0 çıktım sonra defalarca üst üste 76.6 çıktım... Çoğunluk hangisi çıktıysam onu baz alıyorum, bi de az olanı
Ay gerçekten harikasın canım yaa bak gördün mü dikkat edince nasılda gidiyor.. ay artık günü erken kapatalım yaa bu çok iyi olduPolokeeeey, inanılmaz bişey oldu . Bugün sabah tartıldım 76.6 çıktım..
Dün hafif yiyip erken kapatmam, üzerine 100 dakika yürüyüş, ve çok su içmem sanırım işe yaradı...çok mutluyum
Sağol canım benim en kısa zamanda seni de aramızda görmek isteriz her yiyecek bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir artık dediğin gibi deneme yanılma ile bulacaksın Allahım en kısa zamanda şifanı versin inşallah. Belirtilerin fmf e de çok benziyor. Hiç baktırdın mi canım?Tebrik ederim kızlar ikinizi deben geçen hafta sonu 76.45 görmüş sevinmiştim hafta içi bir sistim hem de her gün artarak gittim ve dün çıktığım rakam 78.25 ti. Bugün az daha azalmış 77.85 çıktım. Bana iyi gelmeyen bazı yiyecekler var yediğimde şişiyor vücudum misal bulgur ve yeşillik. İki gün üst üste salata yedim Çarşamba da en fazla iki kaşık bulgur yemiştim aman Allahım o kadar kötü oldum ki karnım şişti ağrıdı bir sürü. Bugün biraz biraz toparlıyor um. Bu arada bana kaç gündür bildirim gelmedi yaİsmalarinizi daha bugün okudum
Bir buçuk haftaya endoskopiye gideceğim canım biraz daha doğru sonuçlar verir diye düşünüyorum gastroenterolojiye gideceğim bir şeyler söyler herhalde.o hastalığı hiç bilmiyorum bir bakayım ben de.Sağol canım benim en kısa zamanda seni de aramızda görmek isteriz her yiyecek bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir artık dediğin gibi deneme yanılma ile bulacaksın Allahım en kısa zamanda şifanı versin inşallah. Belirtilerin fmf e de çok benziyor. Hiç baktırdın mi canım?
Hadi bakalım tez zamanda şifasını bulursun canım inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz canımBir buçuk haftaya endoskopiye gideceğim canım biraz daha doğru sonuçlar verir diye düşünüyorum gastroenterolojiye gideceğim bir şeyler söyler herhalde.o hastalığı hiç bilmiyorum bir bakayım ben de.
Şimdiden afiyet olsun canısı bu menü ile çoktan hakettinBugün ki menüm:
11:30
100 gram hazır yufkadan yaptığım gözleme
(patates+kuşkonmazlı)
Domates salatalık nane,
1 çay kaşığı bal
15:00
2 salatalık
17:30
7 kaşık bulgur pilavı
1 tabak salata
4-5 adet cin biber turşusu
Akşam çayın yanına 1 dilim ağlayan pasta yiyeceğim izniniz olursa..
2 litre su, spor yok