13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Ben de pek masum sayılmam..

10:30
5 pişi
Domates salatalık, 1 çatal helva..

15:00
1 pişi, 1 elma, 5-6 çatal karpuz

17:30
1.5 dilim kek,
1 kurabiye

19:00
2 parça tablet çikolata

20:00
1 tabak et kabağı, 4 kaşık pirinç pilavı

22:30
1 elma

Su belirsiz, spor yok

Baaak seeen
Polokey ipin ucunu kaçırmış
Neler yedi acaba...
Aklımda deli sorular...
Bugün bi diyeti şaşırtayım dedim ters köşe oldu garibim hep senin kayseri yüzünden Ayşegül bugün TV de de karşıma şöööyle güzelce bi kayseri yağlaması çıkınca.... Gökçe dedim, çık yoldan zaten müsaitsin

Ayy, yağlama olur da yenmez miii
Hep şuç bu Kayseri'de canım, bence de

Benim de uyurken burnuma bi pişi kokusu geldi, rüyamı görüyorum derken...bi uyandım ki kaynanam mutfakta pişi yapmış, okula da yetişeyim derken hangi arada 5 tane yedim anlamadım

Benim de uyurken burnuma bi pişi kokusu geldi, rüyamı görüyorum derken...bi uyandım ki kaynanam mutfakta pişi yapmış, okula da yetişeyim derken hangi arada 5 tane yedim anlamadım
Hahahahah neyse bugünde biz bizeyiz bizi bizden başka uyaracak yok hadi bugünde kendimizi affedelim yarına temiz bi sayfa açalım. Diyceeemmm yarın pikniğimiz var neyse yarın nefsimle ne kadar mücadele edebilirsem artık

Hadi bakalım, kolay gelsin
Gerçi piknik de hareketli olur, eritirsin birazını...

Selam hanımlar. Değişik bir menü ile karşınızdayım. Bugün pikniğimiz vardı onu göz önüne alarak yargılayın

Kahvaltı yok

Saat 10.30 da
1 küçük dilim börek
3 fındık kurabiye ( fındık kadar :))
1 yk makarna salatası
3 mercimek köftesi
Yeşillik bol çay

Saat 14 te
Türk kahvesi

Saat 15 te
1 avuç kabak çekirdeği
Çay

Saat 19 da
2 yk kuru patlıcan kuru biber kuru kabak kavurması

Saat 20
Türk kahvesi

Bol bol spor voleybol
2 Saat spor yapmışımdır topuklarım ağrıyor resmen.
Suyu cok içtim sayamadım

Valla süpersin, gözlerine inanamadım, kahvaltıyı evde yaptın zannettim, sonra piknik menüsü aradım

Hiç piknik menüsü olmamış, helal olsun sana, ben olsam 2-3 katını yerdim ...artı spor çok iyi olmuş..

Dün ki menüm
10:00
Çeyrekten az ekmek arasına domates, marul

12:00
2 sıkım köfte, yarım dilim ıslak kek

13:30
1 elma

15:30
2.5 şebit ekmek
1 tabak patlıcan kebabı

17:30
1 avuç çiğ çekirdek

19:30
3 çatal fınında pişmiş patlıcan -patates

20:30
2 çatal makarna

22:00
4-5 çatal karpuz..

Su belirsiz ama çok içtim, spor yok..

Benim menüleri yazınca farkediyorum ne kadar çok yediğimi..bi türlü diyet moduna tam geçemiyorum

Olsun olsun canım en azından porsiyonları yarıladık bu da bir başarı böyle yazarak farkına varıyoruz yoksa valla kendim için diyeyim asla önünü alamam

Harikasın canım tebrikler haftaya da aynı performansı gösterelim inşallah
İnşallah canım, artık 76 lı bir rakam görmek istiyorum...
Olsun olsun canım en azından porsiyonları yarıladık bu da bir başarı böyle yazarak farkına varıyoruz yoksa valla kendim için diyeyim asla önünü alamam
Kesinlikle, haklısın. Evet diyet menüsü değil benim menüler, ama eskisine göre daha iyi sayılır bu bile kardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…