- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 42
Evet, köye gitmiştik ve poğaça yaptım..kek ve poğaçadan başka yiyecek birşey yoktu yanımızda...Ayşegülcüm poğaçalara sıcakken mi dadandın aceeeppyarınki menünü çok dikkatli halletmen lazım arkadaşım bugün kek miktarının ucu biraz kaçmış gibi
Menün güzel, akşam makarna olmasa daha iyi olurmuş, su az tabi ki..İyi akşamlar hepinize
Kahvaltı 10.00
1 yumurtadan menemen
2 dilim ekmek
Çay
Saat 14.40
1 kase çorba
Saat 18.00
1 tabak makarna
Saat 19
1 dilim karpuz
1 litre su
Spor yok
Oo 4 saatle fazlasıyla dengelemişsindir canım merak etmeBugün ki menüm
11:00
Çeyrekten az ekmek arasına 10 küçük dilim patates kızartması, yeşillik, salatalık, 1 çay kaşığı bal, 1 çatal helva..
16:00
1 kase patates salatası, 1 dilim kek
20:00
1 tabak tarhana çorbası, 1 lokma ekmek, 2 kaşık patates salatası
21:30
2 şeftali..
2 litre su, spor yok ama ev süpürüp sildim, cam-dolap sildim..4 saat kadar yoğun ev temizliği yaptım..dünki poğaça ve kekleri temizlikle dengeleyebildim mi acep
Canım menunde hiç protein yok karbonhidrat ve şeker çok bence bu menuyle fazlasıyla acikirsin. Bence az da olsa menülerine protein ekle ki uzun süren tokluk olsun yoldan sapmaya meyletmeHerkese iyi akşamlar,
Menğmü yazıyorum hemencecik
Kahvaltı 9.30
Yarım ekmek karışık tost
Çay
Saat 13.30
1 kase tarhana çorbası
Saat 15 te
2 akide şekeri yedim
Saat 16.45
2 büyük dilim karpuz yedim
Gün bitti inşallah akşama doğru yoldan çıkmam. Suyu hesaplamadım sporum da yok
Haklısın canım yarın daha dikkatli olacağım ama sapmadım kız valla hayret ediyorum kendime. He şu var 1 avuca yakın kabak çekirdeği yedim menü bildirdikten sonraCanım menunde hiç protein yok karbonhidrat ve şeker çok bence bu menuyle fazlasıyla acikirsin. Bence az da olsa menülerine protein ekle ki uzun süren tokluk olsun yoldan sapmaya meyletme
Kabak çekirdeği de yağlıdır ama sağlıklı yağ Sorun olmaz sanırım. Gündüzleri yesen daha güzel tabi. İnsan menüsü konusunda kendini çok kisitlayinca sonu yemeklere fazla düşkünlük yeme isteğiyle sonlanıyor genelde. O yüzden dengeli şekilde tuketirsek uzun vadede daha çok faydasını görürüz. Ben de başlayacağım inşallahHaklısın canım yarın daha dikkatli olacağım ama sapmadım kız valla hayret ediyorum kendime. He şu var 1 avuca yakın kabak çekirdeği yedim menü bildirdikten sonra
Başla başla canım neresinden tutarsan kardır valla yoksa sonu gelmiyorKabak çekirdeği de yağlıdır ama sağlıklı yağ Sorun olmaz sanırım. Gündüzleri yesen daha güzel tabi. İnsan menüsü konusunda kendini çok kisitlayinca sonu yemeklere fazla düşkünlük yeme isteğiyle sonlanıyor genelde. O yüzden dengeli şekilde tuketirsek uzun vadede daha çok faydasını görürüz. Ben de başlayacağım inşallah
2 gündür benim menü göçüyor, yazsam destan olurAysegul 6666 neredesin pazartesi menün nerde salı nerdee gel hadii
Ayyy arkadaşımm kekler pastalar börekler tatlılar köfteler havada uçuşmuş sessizliğinden anlamalıydım bi yaramazlık yaptığını.. gel tövbe et bacım etme eylemeGelelim dünki menüme..
Aslında dün o kadar çok çeşitli yedim ki, yemediklerimi yazsam daha mı kolay olurdu acaba
Okulda arkadaşlarla birlikte kahvaltı yaptık
10:00
1 kase patates salatası,
1 profiterol
2 dilim pasta
1 elmalı kurabiye
Yarım dilim kek
Çay..
15:00
1 elma, 1 şeftali
17:00
1 tabak et kabağı yemeği, 4 kaşık pirinç pilavı
21:00
1 kase et kabağı- 2 kaşık pilav daha
21:30
1 çikolatalı gofret
Spor yok, su 1.5 olmuştur..
Süper, az kalorili bi menü olmuş,tebriklerHerkese iyi akşamlar,
Menğmü yazıyorum hemencecik
Kahvaltı 9.30
Yarım ekmek karışık tost
Çay
Saat 13.30
1 kase tarhana çorbası
Saat 15 te
2 akide şekeri yedim
Saat 16.45
2 büyük dilim karpuz yedim
Gün bitti inşallah akşama doğru yoldan çıkmam. Suyu hesaplamadım sporum da yok
Aynen bacım, aynen..Ayyy arkadaşımm kekler pastalar börekler tatlılar köfteler havada uçuşmuş sessizliğinden anlamalıydım bi yaramazlık yaptığını.. gel tövbe et bacım etme eyleme
Ooo, sıfır ekmek diyorsun, yine çok güzel bir menüBende bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı 10.00
2 yumurtadan kaygana
Çay
Peynir zeytin
Saat 14 te
1 yk kadar puding
Saat 15 te
3 tane sarma
Çay
Saat 21.30 da
1 tabak kuru patlıcan kabak biber kavurması
1 kase şekersiz hoşaf
1 litre su
15 dk yürüyüş
Akşam çok aşırı geç oldu farkındayım
Hangimiz kaybetmiyoruz kii ahh..Süper, az kalorili bi menü olmuş,tebrikler
Ben ne kadar bozduysam, sen fazlasıyla dikkat etmişsin maşallah
Aynen bacım, aynen..
Estağfurullaaaah, tövbe bismillah.. diyeyim inşallah bi daha böyle parti, gün, kahvaltılarla sınama beni Allah'ım.. ben kendimi kaybediyorum güzel sofralar görünce..
Ooo, sıfır ekmek diyorsun, yine çok güzel bir menü
Kaygananın içinde ne var bilemiyorum ama toplamda dengeli ve sağlıklı bir menü olmuş arkadaşım
Ben de iyileşiyorum. Kilolar gittikçe daha iyi olucamHoş geldin canım. Biz iyiyiz asıl sen nasılsın?
Burda iken 78 kiloymuşum ne güzelBen de iyileşiyorum. Kilolar gittikçe daha iyi olucam
Toparlan en kısa zamanda gel canım seni buralarda görmek güzelBurda iken 78 kiloymuşum ne güzel