13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Ben de pek masum sayılmam..

10:30
5 pişi
Domates salatalık, 1 çatal helva..

15:00
1 pişi, 1 elma, 5-6 çatal karpuz

17:30
1.5 dilim kek,
1 kurabiye

19:00
2 parça tablet çikolata

20:00
1 tabak et kabağı, 4 kaşık pirinç pilavı

22:30
1 elma

Su belirsiz, spor yok🥺

Baaak seeen🧐
Polokey ipin ucunu kaçırmış:KK53:
Neler yedi acaba...
Aklımda deli sorular...:KK8:
Bugün bi diyeti şaşırtayım dedim 🤣 ters köşe oldu garibim 🤣 hep senin kayseri yüzünden Ayşegül 🤣 bugün TV de de karşıma şöööyle güzelce bi kayseri yağlaması çıkınca.... Gökçe dedim, çık yoldan zaten müsaitsin 🤣🤣🤣

Bugün bi diyeti şaşırtayım dedim 🤣 ters köşe oldu garibim 🤣 hep senin kayseri yüzünden Ayşegül 🤣 bugün TV de de karşıma şöööyle güzelce bi kayseri yağlaması çıkınca.... Gökçe dedim, çık yoldan zaten müsaitsin 🤣🤣🤣
Benim de uyurken burnuma bi pişi kokusu geldi, rüyamı görüyorum derken...bi uyandım ki kaynanam mutfakta pişi yapmış, okula da yetişeyim derken hangi arada 5 tane yedim anlamadım:oops:

Benim de uyurken burnuma bi pişi kokusu geldi, rüyamı görüyorum derken...bi uyandım ki kaynanam mutfakta pişi yapmış, okula da yetişeyim derken hangi arada 5 tane yedim anlamadım:oops:
Hahahahah 🤣🤣 neyse bugünde biz bizeyiz bizi bizden başka uyaracak yok hadi bugünde kendimizi affedelim 🤣 yarına temiz bi sayfa açalım. Diyceeemmm yarın pikniğimiz var 🤣 neyse yarın nefsimle ne kadar mücadele edebilirsem artık 🤣

Hahahahah 🤣🤣 neyse bugünde biz bizeyiz bizi bizden başka uyaracak yok hadi bugünde kendimizi affedelim 🤣 yarına temiz bi sayfa açalım. Diyceeemmm yarın pikniğimiz var 🤣 neyse yarın nefsimle ne kadar mücadele edebilirsem artık 🤣
Hadi bakalım, kolay gelsin 😋
Gerçi piknik de hareketli olur, eritirsin birazını...

Selam hanımlar. Değişik bir menü ile karşınızdayım. Bugün pikniğimiz vardı onu göz önüne alarak yargılayın 🤣

Kahvaltı yok

Saat 10.30 da
1 küçük dilim börek
3 fındık kurabiye ( fındık kadar :))
1 yk makarna salatası
3 mercimek köftesi
Yeşillik bol çay

Saat 14 te
Türk kahvesi

Saat 15 te
1 avuç kabak çekirdeği
Çay

Saat 19 da
2 yk kuru patlıcan kuru biber kuru kabak kavurması

Saat 20
Türk kahvesi

Bol bol spor voleybol
2 Saat spor yapmışımdır topuklarım ağrıyor resmen.
Suyu cok içtim sayamadım

Selam hanımlar. Değişik bir menü ile karşınızdayım. Bugün pikniğimiz vardı onu göz önüne alarak yargılayın 🤣

Kahvaltı yok

Saat 10.30 da
1 küçük dilim börek
3 fındık kurabiye ( fındık kadar :))
1 yk makarna salatası
3 mercimek köftesi
Yeşillik bol çay

Saat 14 te
Türk kahvesi

Saat 15 te
1 avuç kabak çekirdeği
Çay

Saat 19 da
2 yk kuru patlıcan kuru biber kuru kabak kavurması

Saat 20
Türk kahvesi

Bol bol spor voleybol
2 Saat spor yapmışımdır topuklarım ağrıyor resmen.
Suyu cok içtim sayamadım
Valla süpersin, gözlerine inanamadım, kahvaltıyı evde yaptın zannettim, sonra piknik menüsü aradım😀

Hiç piknik menüsü olmamış, helal olsun sana, ben olsam 2-3 katını yerdim ...artı spor çok iyi olmuş..👏👏👏

Dün ki menüm
10:00
Çeyrekten az ekmek arasına domates, marul

12:00
2 sıkım köfte, yarım dilim ıslak kek

13:30
1 elma

15:30
2.5 şebit ekmek
1 tabak patlıcan kebabı

1 avuç çiğ çekirdek

19:30
3 çatal fınında pişmiş patlıcan -patates

20:30
2 çatal makarna

22:00
4-5 çatal karpuz..

Su belirsiz ama çok içtim, spor yok..

Benim menüleri yazınca farkediyorum ne kadar çok yediğimi..bi türlü diyet moduna tam geçemiyorum😩

Dün ki menüm
10:00
Çeyrekten az ekmek arasına domates, marul

12:00
2 sıkım köfte, yarım dilim ıslak kek

13:30
1 elma

15:30
2.5 şebit ekmek
1 tabak patlıcan kebabı

1 avuç çiğ çekirdek

19:30
3 çatal fınında pişmiş patlıcan -patates

20:30
2 çatal makarna

22:00
4-5 çatal karpuz..

Su belirsiz ama çok içtim, spor yok..

Benim menüleri yazınca farkediyorum ne kadar çok yediğimi..bi türlü diyet moduna tam geçemiyorum😩
Olsun olsun canım en azından porsiyonları yarıladık bu da bir başarı 😃 böyle yazarak farkına varıyoruz yoksa valla kendim için diyeyim asla önünü alamam 🙄

Harikasın canım tebrikler 🥰 haftaya da aynı performansı gösterelim inşallah
İnşallah canım, artık 76 lı bir rakam görmek istiyorum...
Olsun olsun canım en azından porsiyonları yarıladık bu da bir başarı 😃 böyle yazarak farkına varıyoruz yoksa valla kendim için diyeyim asla önünü alamam 🙄
Kesinlikle, haklısın. Evet diyet menüsü değil benim menüler, ama eskisine göre daha iyi sayılır 👍 bu bile kardır..

X