- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, hoşgeldin, hayırdır ne rahatsızlığın var? Geçmişi kaçırdım sanırım, tam hatırlamıyorum?Ben de iyileşiyorum. Kilolar gittikçe daha iyi olucam
Baaak seeenKızlar bugün benim menü yazmaya hiç yüzüm yok. Bugünlük affedin.
Bugün bi diyeti şaşırtayım dedim ters köşe oldu garibim hep senin kayseri yüzünden Ayşegül bugün TV de de karşıma şöööyle güzelce bi kayseri yağlaması çıkınca.... Gökçe dedim, çık yoldan zaten müsaitsinBaaak seeen
Polokey ipin ucunu kaçırmış
Neler yedi acaba...
Aklımda deli sorular...
Ayy, yağlama olur da yenmez miiiBugün bi diyeti şaşırtayım dedim ters köşe oldu garibim hep senin kayseri yüzünden Ayşegül bugün TV de de karşıma şöööyle güzelce bi kayseri yağlaması çıkınca.... Gökçe dedim, çık yoldan zaten müsaitsin
Benim de uyurken burnuma bi pişi kokusu geldi, rüyamı görüyorum derken...bi uyandım ki kaynanam mutfakta pişi yapmış, okula da yetişeyim derken hangi arada 5 tane yedim anlamadımBugün bi diyeti şaşırtayım dedim ters köşe oldu garibim hep senin kayseri yüzünden Ayşegül bugün TV de de karşıma şöööyle güzelce bi kayseri yağlaması çıkınca.... Gökçe dedim, çık yoldan zaten müsaitsin
Hahahahah neyse bugünde biz bizeyiz bizi bizden başka uyaracak yok hadi bugünde kendimizi affedelim yarına temiz bi sayfa açalım. Diyceeemmm yarın pikniğimiz var neyse yarın nefsimle ne kadar mücadele edebilirsem artıkBenim de uyurken burnuma bi pişi kokusu geldi, rüyamı görüyorum derken...bi uyandım ki kaynanam mutfakta pişi yapmış, okula da yetişeyim derken hangi arada 5 tane yedim anlamadım
Hadi bakalım, kolay gelsinHahahahah neyse bugünde biz bizeyiz bizi bizden başka uyaracak yok hadi bugünde kendimizi affedelim yarına temiz bi sayfa açalım. Diyceeemmm yarın pikniğimiz var neyse yarın nefsimle ne kadar mücadele edebilirsem artık
Bak bakk ben aman dikkat et dersin diye beklerken sen diyon ki eritirsin şimdiden yarına 1-0 yenik başlıyorum Allahım affetttttHadi bakalım, kolay gelsin
Gerçi piknik de hareketli olur, eritirsin birazını...
Ayda yılda bir pikniğe gidiyoz zaten..onda da dikkat et mi diyim canım..senin çok da abartmayacağını biliyorum zatenBak bakk ben aman dikkat et dersin diye beklerken sen diyon ki eritirsin şimdiden yarına 1-0 yenik başlıyorum Allahım affettttt
Valla süpersin, gözlerine inanamadım, kahvaltıyı evde yaptın zannettim, sonra piknik menüsü aradımSelam hanımlar. Değişik bir menü ile karşınızdayım. Bugün pikniğimiz vardı onu göz önüne alarak yargılayın
Kahvaltı yok
Saat 10.30 da
1 küçük dilim börek
3 fındık kurabiye ( fındık kadar :))
1 yk makarna salatası
3 mercimek köftesi
Yeşillik bol çay
Saat 14 te
Türk kahvesi
Saat 15 te
1 avuç kabak çekirdeği
Çay
Saat 19 da
2 yk kuru patlıcan kuru biber kuru kabak kavurması
Saat 20
Türk kahvesi
Bol bol spor voleybol
2 Saat spor yapmışımdır topuklarım ağrıyor resmen.
Suyu cok içtim sayamadım
Vaav süper.. 1 haftada 1 kilo, tebriklerGünaydın kızlar bugün kilo bildirim günüü..
Geçen hafta 77.6
Bu hafta 76.6
Fark -1 kg
Yavaş yavaş, acelemiz yok
Harikasın canım tebrikler haftaya da aynı performansı gösterelim inşallahBenim kilo bildirimime gelirseeek..
Geçen hafta 78.0
Bugün 77.1
Fark: -900 Gr
Gerçi geçen haftaki 78.0 pek sağlıklı bi ölçüm değildi sanki ama yine de sevindim..
Olsun olsun canım en azından porsiyonları yarıladık bu da bir başarı böyle yazarak farkına varıyoruz yoksa valla kendim için diyeyim asla önünü alamamDün ki menüm
10:00
Çeyrekten az ekmek arasına domates, marul
12:00
2 sıkım köfte, yarım dilim ıslak kek
13:30
1 elma
15:30
2.5 şebit ekmek
1 tabak patlıcan kebabı
17:30
1 avuç çiğ çekirdek
19:30
3 çatal fınında pişmiş patlıcan -patates
20:30
2 çatal makarna
22:00
4-5 çatal karpuz..
Su belirsiz ama çok içtim, spor yok..
Benim menüleri yazınca farkediyorum ne kadar çok yediğimi..bi türlü diyet moduna tam geçemiyorum
İnşallah canım, artık 76 lı bir rakam görmek istiyorum...Harikasın canım tebrikler haftaya da aynı performansı gösterelim inşallah
Kesinlikle, haklısın. Evet diyet menüsü değil benim menüler, ama eskisine göre daha iyi sayılır bu bile kardır..Olsun olsun canım en azından porsiyonları yarıladık bu da bir başarı böyle yazarak farkına varıyoruz yoksa valla kendim için diyeyim asla önünü alamam