13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Ayşegülcüm poğaçalara sıcakken mi dadandın aceeepp 😅 yarınki menünü çok dikkatli halletmen lazım arkadaşım bugün kek miktarının ucu biraz kaçmış gibi
Evet, köye gitmiştik ve poğaça yaptım..kek ve poğaçadan başka yiyecek birşey yoktu yanımızda...🙄
İyi akşamlar hepinize
Kahvaltı 10.00
1 yumurtadan menemen
2 dilim ekmek
Çay

Saat 14.40
1 kase çorba

Saat 18.00
1 tabak makarna

Saat 19
1 dilim karpuz

1 litre su
Spor yok
Menün güzel, akşam makarna olmasa daha iyi olurmuş, su az tabi ki..

Bugün ki menüm
11:00
Çeyrekten az ekmek arasına 10 küçük dilim patates kızartması, yeşillik, salatalık, 1 çay kaşığı bal, 1 çatal helva..

16:00
1 kase patates salatası, 1 dilim kek

20:00
1 tabak tarhana çorbası, 1 lokma ekmek, 2 kaşık patates salatası

21:30
2 şeftali..

2 litre su, spor yok ama ev süpürüp sildim, cam-dolap sildim..4 saat kadar yoğun ev temizliği yaptım..🥴 dünki poğaça ve kekleri temizlikle dengeleyebildim mi acep 🤔

Bugün sabah merakımdan tartıldım..ilginç bir şekilde 77.1 çıktım.. defalarca denedim aynı .. çok şaşırdım ve sevindim.. cuma 78.0 idim..

Benim tartı bazen 1.4 kilo eksik yada fazla tartıyor, peşpeşe çıktığımda ilk çıktığım fazla, sonraki çıktıklarım 1.4 kilo az çıkıyor bazen..bazen de hep aynı çıkıyor..

Ya cumayı fazla tarttı, ya bugünü eksik... inşallah 1. İhtimal doğrudur..🤲

Bugün ki menüm
11:00
Çeyrekten az ekmek arasına 10 küçük dilim patates kızartması, yeşillik, salatalık, 1 çay kaşığı bal, 1 çatal helva..

16:00
1 kase patates salatası, 1 dilim kek

20:00
1 tabak tarhana çorbası, 1 lokma ekmek, 2 kaşık patates salatası

2 şeftali..

2 litre su, spor yok ama ev süpürüp sildim, cam-dolap sildim..4 saat kadar yoğun ev temizliği yaptım..🥴 dünki poğaça ve kekleri temizlikle dengeleyebildim mi acep 🤔
Oo 4 saatle fazlasıyla dengelemişsindir canım merak etme

Herkese iyi akşamlar,
Menğmü yazıyorum hemencecik

Kahvaltı 9.30
Yarım ekmek karışık tost
Çay

Saat 13.30
1 kase tarhana çorbası

Saat 15 te
2 akide şekeri yedim

Saat 16.45
2 büyük dilim karpuz yedim
Gün bitti inşallah akşama doğru yoldan çıkmam. Suyu hesaplamadım sporum da yok

Herkese iyi akşamlar,

Kahvaltı 9.30
Yarım ekmek karışık tost
Çay

Saat 13.30
1 kase tarhana çorbası

Saat 15 te
2 akide şekeri yedim

Saat 16.45
Canım menunde hiç protein yok karbonhidrat ve şeker çok bence bu menuyle fazlasıyla acikirsin. Bence az da olsa menülerine protein ekle ki uzun süren tokluk olsun yoldan sapmaya meyletme

Canım menunde hiç protein yok karbonhidrat ve şeker çok bence bu menuyle fazlasıyla acikirsin. Bence az da olsa menülerine protein ekle ki uzun süren tokluk olsun yoldan sapmaya meyletme
Haklısın canım yarın daha dikkatli olacağım ama sapmadım kız valla hayret ediyorum kendime. He şu var 1 avuca yakın kabak çekirdeği yedim menü bildirdikten sonra 🤦‍♀️🤦‍♀️

Haklısın canım yarın daha dikkatli olacağım ama sapmadım kız valla hayret ediyorum kendime. He şu var 1 avuca yakın kabak çekirdeği yedim menü bildirdikten sonra 🤦‍♀️🤦‍♀️
Kabak çekirdeği de yağlıdır ama sağlıklı yağ Sorun olmaz sanırım. Gündüzleri yesen daha güzel tabi. İnsan menüsü konusunda kendini çok kisitlayinca sonu yemeklere fazla düşkünlük yeme isteğiyle sonlanıyor genelde. O yüzden dengeli şekilde tuketirsek uzun vadede daha çok faydasını görürüz. Ben de başlayacağım inşallah

Kabak çekirdeği de yağlıdır ama sağlıklı yağ Sorun olmaz sanırım. Gündüzleri yesen daha güzel tabi. İnsan menüsü konusunda kendini çok kisitlayinca sonu yemeklere fazla düşkünlük yeme isteğiyle sonlanıyor genelde. O yüzden dengeli şekilde tuketirsek uzun vadede daha çok faydasını görürüz. Ben de başlayacağım inşallah
Başla başla canım neresinden tutarsan kardır valla yoksa sonu gelmiyor

Önce bugünü yazayım:
Okulda sabah öğrenciler parti yaptı, öğleden sonra da arkadaşa ev görmeye gittik, anormal bir menü oldu😋

09:30
2 kaşık kısır, 2 kurabiye, 4 yaprak sarması, 3-4 sıkım çiğ köfte-mercimek köftesi, marul.. çay..

15:00
2 patatesli börek,
5-6 sıkım çiğköfte-marul
4-5 yaprak sarması
2 kaşık yeşil zeytin salatası,
1 dilim pasta,
2 adet yuvarlak şerbetli tatlı
Çay

21:00
1 lokma ekmek ile 1 lokma tavada yumurta (çocuğumdan arta kalan)

75 dakika yürüyüş, 2 litre su..
Bu yediklerimi 3 saat yürüsem yine dengeleyemem biliyorum 😢

Gelelim dünki menüme..
Aslında dün o kadar çok çeşitli yedim ki, yemediklerimi yazsam daha mı kolay olurdu acaba🙄

Okulda arkadaşlarla birlikte kahvaltı yaptık
10:00
1 kase patates salatası,
1 profiterol
2 dilim pasta
1 elmalı kurabiye
Yarım dilim kek
Çay..

1 elma, 1 şeftali

17:00
1 tabak et kabağı yemeği, 4 kaşık pirinç pilavı

1 kase et kabağı- 2 kaşık pilav daha😔

1 çikolatalı gofret 😬

Spor yok, su 1.5 olmuştur..

Gelelim dünki menüme..
Aslında dün o kadar çok çeşitli yedim ki, yemediklerimi yazsam daha mı kolay olurdu acaba🙄

Okulda arkadaşlarla birlikte kahvaltı yaptık
10:00
1 kase patates salatası,
1 profiterol
2 dilim pasta
1 elmalı kurabiye
Yarım dilim kek
Çay..

1 elma, 1 şeftali

17:00
1 tabak et kabağı yemeği, 4 kaşık pirinç pilavı

1 kase et kabağı- 2 kaşık pilav daha😔

1 çikolatalı gofret 😬

Spor yok, su 1.5 olmuştur..
Ayyy arkadaşımm kekler pastalar börekler tatlılar köfteler havada uçuşmuş sessizliğinden anlamalıydım bi yaramazlık yaptığını.. gel tövbe et bacım etme eyleme

Bende bugünkü menümü yazayım

Kahvaltı 10.00
2 yumurtadan kaygana
Çay
Peynir zeytin

Saat 14 te
1 yk kadar puding

Saat 15 te
3 tane sarma
Çay

Saat 21.30 da
1 tabak kuru patlıcan kabak biber kavurması
1 kase şekersiz hoşaf

1 litre su
15 dk yürüyüş
Akşam çok aşırı geç oldu farkındayım

Herkese iyi akşamlar,

Kahvaltı 9.30
Yarım ekmek karışık tost
Çay

Saat 13.30
1 kase tarhana çorbası

Saat 15 te
2 akide şekeri yedim

Saat 16.45
Süper, az kalorili bi menü olmuş,tebrikler👏
Ben ne kadar bozduysam, sen fazlasıyla dikkat etmişsin maşallah 👍
Ayyy arkadaşımm kekler pastalar börekler tatlılar köfteler havada uçuşmuş sessizliğinden anlamalıydım bi yaramazlık yaptığını.. gel tövbe et bacım etme eyleme
Aynen bacım, aynen..😩
Estağfurullaaaah, tövbe bismillah.. diyeyim inşallah bi daha böyle parti, gün, kahvaltılarla sınama beni Allah'ım.. ben kendimi kaybediyorum güzel sofralar görünce..😵
Bende bugünkü menümü yazayım

Kahvaltı 10.00
2 yumurtadan kaygana
Çay
Peynir zeytin

Saat 14 te
1 yk kadar puding

Saat 15 te
3 tane sarma
Çay

Saat 21.30 da
1 tabak kuru patlıcan kabak biber kavurması
1 kase şekersiz hoşaf

1 litre su
15 dk yürüyüş
Akşam çok aşırı geç oldu farkındayım
Ooo, sıfır ekmek diyorsun, yine çok güzel bir menü👏
Kaygananın içinde ne var bilemiyorum ama toplamda dengeli ve sağlıklı bir menü olmuş arkadaşım👍

Süper, az kalorili bi menü olmuş,tebrikler👏
Ben ne kadar bozduysam, sen fazlasıyla dikkat etmişsin maşallah 👍

Aynen bacım, aynen..😩
Estağfurullaaaah, tövbe bismillah.. diyeyim inşallah bi daha böyle parti, gün, kahvaltılarla sınama beni Allah'ım.. ben kendimi kaybediyorum güzel sofralar görünce..😵

Ooo, sıfır ekmek diyorsun, yine çok güzel bir menü👏
Kaygananın içinde ne var bilemiyorum ama toplamda dengeli ve sağlıklı bir menü olmuş arkadaşım👍
Hangimiz kaybetmiyoruz kii ahh..
Kayganada 2 yumurta 1 yk un 1 çb biraz fazla süt biraz maydonoz birazda taze soğan var. Hepsini çırpıp kızgın tavaya döküyorum omlet gibi bişey 😅

X