Buralardayım aslında canım annem yanımdaydı bir de sürekli eşim ve kendim için dr a gidip geliyorum yeme içme durumları felaket resmen yazamadım yüzüm olup da. Annemi gece gönderdim kayınvalidem gelecek salı ama abur cubur işi az olur diye düşünüyorum. İki haftaya evde olacağız ya spor da yapmaya baslayabilirim diye düşünüyorum tabi kısmetse.
Merhaba canımBuralardayım aslında canım annem yanımdaydı bir de sürekli eşim ve kendim için dr a gidip geliyorum yeme içme durumları felaket resmen yazamadım yüzüm olup da. Annemi gece gönderdim kayınvalidem gelecek salı ama abur cubur işi az olur diye düşünüyorum. İki haftaya evde olacağız ya spor da yapmaya baslayabilirim diye düşünüyorum tabi kısmetse.
Ben de kilo bildirimi yapayım madem 77.50
Umarım haftaya değişim yapabilirim kendimde
Evdeyim canım seminer dönemi uzaktan olacakmış ya onu diyordumMerhaba canım, sevindim burda olmana..
Nerdesin ki 2 haftaya evde olacağız yazmışsın?
Geçmiş olsun ikinize de, son durum ne doktor ne diyor?
Canım benim de başlangıç kilom 78.6 idiMerhabalar
Kilo bildirimi yapayım, bugün:78.0
geçen hafta 78.3 gibiyim sanki..tam emin değilim...umarım haftaya en az yarım kilo verebilirim.. nasıl bu noktaya geldim, kendime inanamıyorum
polokey2244 , canım sende durumlar nasıl?
Hmm, anladım canım..Evdeyim canım seminer dönemi uzaktan olacakmış ya onu diyordumendoskopi olacağım canım randevu bulabilirsem safra kesesi taşı var midem de sikintiliydi ama şükür bir süredir daha iyi. Demir ferritin değerlerim diplerdeydi serum taktırdım demir ilaciyla daha iyi hissediyorum kendimi. Bakalım sonraki süreç nasıl ilerleyecek
Süpersin canım, tebriklerCanım benim de başlangıç kilom 78.6 idi
Bugün de 77.6 çıktım
Farkım -1 kg.
Ayşegül çok yolumuz var çoookkk ama başaracağızz mecburuzzz
Sağol canım aslında istesek daha da fazlasını yapabildiğimizi biliyoruz denedik gördük. Bak dün menü yazamadım ipin ucu kaçmadı resmen uçtu gitti.Hmm, anladım canım..
Daha iyi olmana sevindim, demir takviyesi iyi gelmiş demekki..
Endoskopi içinde geçmiş olsun, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Süpersin canım, tebrikler
1 haftada mı verdin 1 kiloyu? Maşallah..
Evet canım, mecburuz..önceden nasıl başardıysak, şimdi de başaracağız.. inşallah..
Nice mutlu yılların olsun canım, o kadarcıkta olacak artık+ 1 dilim baklava...
Doğum günüm diye eşim almış, kıramadım
Geçmiş olsun canım, kilo olarak üçümüz de aynı rakamlardayız. İnan ki bende de felaket bu yeme içmeler ama bir yerden başlamamız gerekiyor. Hadi toparlan bekliyoruz seniBuralardayım aslında canım annem yanımdaydı bir de sürekli eşim ve kendim için dr a gidip geliyorum yeme içme durumları felaket resmen yazamadım yüzüm olup da. Annemi gece gönderdim kayınvalidem gelecek salı ama abur cubur işi az olur diye düşünüyorum. İki haftaya evde olacağız ya spor da yapmaya baslayabilirim diye düşünüyorum tabi kısmetse.
Ben de kilo bildirimi yapayım madem 77.50
Umarım haftaya değişim yapabilirim kendimde
Teşekkür ederim canımNice mutlu yılların olsun canım, o kadarcıkta olacak artık
Ortim yeni yaşın kutlu olsun canım sağlıklı,huzurlu ve mutlu yaşlar diliyorumTeşekkür ederim canım
Dünkü menünü yazmadın, bekliyorum ona göre
Ayşegüll belki unutulur diye şeeeetmiştimTeşekkür ederim canım
Dünkü menünü yazmadın, bekliyorum ona göre
Teşekkür ederim canım, amiin inşallah, tüm güzel dileklerin içinOrtim yeni yaşın kutlu olsun canım sağlıklı,huzurlu ve mutlu yaşlar diliyorumbir de ideal kiloda olduğun tabi
Bu muydu yazmaktan çekindiğin menünMenümü yazmalıyım
Kahvaltı 9.30
2 tane fırınlanmış sigara böreği
2 dilim ekmek
Peynir domates salatalık
1 yk Mamzana
Bolca zeytin maşallah yani sayamadım
Saat 14.40
1 dilim ekmek
Biraz domates soslu biber kızartması
15.30
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Saat 17 de
Yarım dilim karpuz
17.30 da
1 buçuk dilim baklava
1 top dondurma
Günü erken kapattım çünkü bu yediklerim bile günümü mahvetmeye yeter
Akşamları 1 bardak bile olsa çay içerim kızlar yanına birşey yemediğim müddetçe menüme eklemiycem bilginiz olsun
1 litre anca su içmişimdir.
Sporum yok
Kızartma ve cips az ise menün dengeli olmuş benceBugünkü menümü bildireyim
Kahvaltı 10.30
Biraz patates kızartması
4-5 soğan halkası
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Saat 16.00 da
15 erik
Saat 16.30 da
Bir iki tane cipsin içinden aldım
Saat 21 de
1 kepçe çorba
Çok düzensiz bir menü iyice saçmaladım. Yarın daha dikkatli olmaya çalışcam
Ayşegülcüm poğaçalara sıcakken mi dadandın aceeeppBenim tuhaf menüm
10:30
Çeyrekten az ekmek
Biberli mantar sote
Domates salatalık, 1 çay kaşığı çikolata
1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı reçel
Çay
14:00
2 dilim kek
18:30
3-4 puaça
1-2 dilim kek daha
21:30
1 salatalık, 1 şeftali..
Suyu az içtim, spor yok
Şuan yine aç gibiyim, umarım birşeyler yemeden durabilirim..