• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 aylık kızım var ikinci bebek ne zaman olmalı

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Arkadaslar bebeğim 13 aylık kardesı olsun istiyorum sizce en İdeal ı ne olmalı arada çok fark olsun istemiyorum ama gebeliğim çok ağır geçti korkuyorum ikinci ye fikriniz nedir arkadaşlar

Evladin daha 13 aylik çok ama çok küçük ne olur bir büyürler oynarlar diye yapmayın ikinciyi çünkü ilk çocuk daha anneye doyamadan hop kucaginda bir bebek daha görünce zor oluyor anne içinde bebek içinde bekleyin en az 3 yıl derim.

Olmayacak diye birşey yok ama öncelik şartlar çok önemli hele ki bu devirde. İki kızım var büyük kızım 5 küçüğü 2 yaşına girecekler ilk başlarda zorlukları vardı ama şuan çok şükür ikisinede yetebildiğimi düşünüyorum. Şöyle iki yaşına doğru bir daha düşünün derim yinede.

5 yıl sonra doğunca kardeşi olmuyo mu yani?

keşke doğar doğmaz hamile kalsaydınız kardeşsiz 13 ay geçirmiş yazık çocuğa..

böyle yaparak büyük olanın haklarını elinden alıyorsunuz aralarında 1 yaş olmasına rağmen o her zaman abla ya da abi olarak görülecek ve küçük olanın yaptıkları küçük diye göze batmayacak annesiyle babasından ilgi bekleyeceği yaşta kardeşi yüzünden sıra beklemesi gerekecek annesinin kollarında uyumak isterken annesi diğer kardeşini uyutuyor olacak vs.

eminim ondan 1 yaş küçük kardeşi olduğu için can atmayacak ilerde psikolojisi bile kötü etkilenir yapmayın

48 aylık benimki. Dört yaş değil 48 aylık. Bence araları 20 yaş olmalı. Menopoza girmezsem oğlanı askere gönderip hamile kalıcam. Başka türlüsünü düşününce bile ruhum çekiliyor.
Guzel espiri yapmışsın ama bu dedigini isteyenler de var mesela ben 😁😁😁 2.bahar misali. Tabi önce ilki olsun sağlıkla sihhatle insallah 15 sene sonra 2.isterim

Benim kizim 2.5 yasinda ve daha yeni yeni ikinciyi düsünmeye basladik. Açikçasi 13 aylik bir bebek ile nereden bu cesareti aliyorsunuz anlamiyorum. Daha çoçugun yürümesi var, herseye hayir demesi var, hirçin olmasi var, daha fazla ilgi ve oyuncaga ihtiyaci var, bez birakmasi var,..

Yani varda var. Benim nezdimde en az 3 yil ara olmali. Cocuk bezden çikmis olmali ve kendini ifade edebilmeli.

En az 5 6 yaş burda sürekli konular okuyoruz ard arda doğurup küçücük çocukların paikolojisinin nasıl bozulduğunu :KK66:

Ard arda dogunca bide es ile arasi kötü olur. Yani bunun emzirmesi var, uykusuzlugu var, lohusaligi var,.. Ve çoçuklar içinde harika degil. En çok annenden kucak istedigin, oyun istedigin zamanda olmuyor. Annenin karni büyük, yada anne diger çoçugu emziriyor, yada anne uykusuz enerji yok,..

5 yıl sonra doğunca kardeşi olmuyo mu yani?

keşke doğar doğmaz hamile kalsaydınız kardeşsiz 13 ay geçirmiş yazık çocuğa..

böyle yaparak büyük olanın haklarını elinden alıyorsunuz aralarında 1 yaş olmasına rağmen o her zaman abla ya da abi olarak görülecek ve küçük olanın yaptıkları küçük diye göze batmayacak annesiyle babasından ilgi bekleyeceği yaşta kardeşi yüzünden sıra beklemesi gerekecek annesinin kollarında uyumak isterken annesi diğer kardeşini uyutuyor olacak vs.

eminim ondan 1 yaş küçük kardeşi olduğu için can atmayacak ilerde psikolojisi bile kötü etkilenir yapmayın
Aynenn oyle sirf bu yuzden anem kucuguyle ilgilenmek icin bizimle kaliyo yoksa buyuguyle ilgilenemedigim icin vicdan azabindan ölürdum.Cunki o da sadece 1YAS BUYUK ve asla 2sine bi yetemiyosun.

Back