- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
Arkadaslar bebeğim 13 aylık kardesı olsun istiyorum sizce en İdeal ı ne olmalı arada çok fark olsun istemiyorum ama gebeliğim çok ağır geçti korkuyorum ikinci ye fikriniz nedir arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel espiri yapmışsın ama bu dedigini isteyenler de var mesela ben 2.bahar misali. Tabi önce ilki olsun sağlıkla sihhatle insallah 15 sene sonra 2.isterim48 aylık benimki. Dört yaş değil 48 aylık. Bence araları 20 yaş olmalı. Menopoza girmezsem oğlanı askere gönderip hamile kalıcam. Başka türlüsünü düşününce bile ruhum çekiliyor.
En az 5 6 yaş burda sürekli konular okuyoruz ard arda doğurup küçücük çocukların paikolojisinin nasıl bozulduğunu
Aynenn oyle sirf bu yuzden anem kucuguyle ilgilenmek icin bizimle kaliyo yoksa buyuguyle ilgilenemedigim icin vicdan azabindan ölürdum.Cunki o da sadece 1YAS BUYUK ve asla 2sine bi yetemiyosun.5 yıl sonra doğunca kardeşi olmuyo mu yani?
keşke doğar doğmaz hamile kalsaydınız kardeşsiz 13 ay geçirmiş yazık çocuğa..
böyle yaparak büyük olanın haklarını elinden alıyorsunuz aralarında 1 yaş olmasına rağmen o her zaman abla ya da abi olarak görülecek ve küçük olanın yaptıkları küçük diye göze batmayacak annesiyle babasından ilgi bekleyeceği yaşta kardeşi yüzünden sıra beklemesi gerekecek annesinin kollarında uyumak isterken annesi diğer kardeşini uyutuyor olacak vs.
eminim ondan 1 yaş küçük kardeşi olduğu için can atmayacak ilerde psikolojisi bile kötü etkilenir yapmayın