Doktor doktor gezdirmek mi? Delirdin herhaldesıze dıyorum ya normallestırmıssınız. Ben 12 sene evlı olmazdım kımsenınde(cocukların)gunahına gırmezdım. Cocukları yaptım dıyelım doktor doktor gezdırıp baktırırdım hersey normal mı ne yapamam gerek dıye oysa sızın bılgınız bıle yok...
Zayıf bırısınız demıyorum, akıllısınız ama sanırım korktunuz hayatınızı alt ust etmekten.
Neyse .
Gece kulubu fılanda varmıs zaten ısın ıcınde, nerede oldugunu bılmenız sorun degıl gece kulubunde ne yaptıgını asla bılemezsınız. Daha fazla mıde bulandırmıyayım bence.
Insallah bundan sonrası ıcın cocuklarınız buyudugunde onlar tamamen normal yetıskınler olurlar
Emin olun bilgim var , hem de fazlaca.
Ama esrar bir bitki ve kimyasal sentetik değil, sigara işe zararı hemen hemen aynı diyorum ( bakınız aynı diyorum ama övmüyorum)
Yani doktora gidip kocam esrar içiyordu çocuklarım normal mi diyince mesela hangi tetkikleri yapıyorlar?
Geleceği görebiliyor mu doktor? Yani ilerde çocuklarım içer mi diye sorduğumda ne diyecek?
Çocuklarım benim gibi bir anneleri olduğu sürece mümkün mertebe normal yetişkinler olacaklar.
Ben onlar için mücadele ediyorum. Be eşimden önce onlar geliyor. Gerekirse herseye herkese sırtımı dönerim onlar için.