Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 çocuk , biri bebek diğeri 1.sınıf, dersler ödevler, stres , emzirme , genetik yapı.Nasıl dustun bi deyiver kilolarla basım fena dertte
Istersen ozelden yaz ne yeyip ictini
Okuduklarıma inanamadım ciddi ciddi esrar güzellemeleri yapan insanlar var burda
Şaşkınlık içinde okudum gerçekten.O kadar normallesmis ki konu sahibi eşinin esrar kullandığını öğrenmiş ve tüp bebek tedavisine devam etmiş.
Hiç güzellemesi yapılacak birsey değil.Okuduklarıma inanamadım ciddi ciddi esrar güzellemeleri yapan insanlar var burda
Bu kadar basit değil mi?O kadar normallesmis ki konu sahibi eşinin esrar kullandığını öğrenmiş ve tüp bebek tedavisine devam etmiş.
18 yıl.Şaşkınlık içinde okudum gerçekten.
Babam da içiyor amcam da içiyor vs vs yazılmış bir de. E yani? Elbet birileri içiyor bunları ama bu normal olduğunu göstermiyor.
Adam madde bağımlısı daha ötesi yok bunun benim için. 12 yıl ve hatta belki daha uzun zamandır kullanıyor bunu. Korkunç!
Valla 2.5 aydır içmiyor , üzerinde kim yakalar bilmiyorum ben yakalarsam bu herseyin sonu olacağı için ondan sonra ameteme mi yatar, uzaya mı çıkar kendisi bilir.eşiniz üzerinde esrar ile yakalanmadığı sürece bırakmaz. yakalandığı zaman amatemde tedavi görür ve isterse bırakır
Anlıyorum canım da illaki yediklerinin etkiside var2 çocuk , biri bebek diğeri 1.sınıf, dersler ödevler, stres , emzirme , genetik yapı.
Bu kadar basit değil mi?
Konu sahibi öğrenmiş ve tedaviye devam etmiş.
Bu şey gibi aldatılmış ama yok benim kocam yapmaz gibi.
İyi ki klavyeden yazıyorsunuz. Kolay ve zahmetsiz.
umarım herşey istediginiz gibi olur. esrar bırakılmayacakmış bir şey değil.Valla 2.5 aydır içmiyor , üzerinde kim yakalar bilmiyorum ben yakalarsam bu herseyin sonu olacağı için ondan sonra ameteme mi yatar, uzaya mı çıkar kendisi bilir.
Son şansını değerlendiriyor.
Umarım.Siz de klavyeden yazıyorsunuz, farklı bir yerden mi yaziyorsunuz?
Karşımda olsanız da aynı şeyi söylerdim. Eşinizin esrar kullandığını öğrenmişken çocuk sahibi olmak olmaya çalışmak çok büyük bir risk. Hem siz hem de çocuğunuz açısından.
Bunun size göresi veya bana göresi yok ki.
Eşiniz farklı şeylere yeltenmediyse verilmiş sadakanız varmış, inşallah mutlu olursunuz ne diyebilirim.. Şaşkınım
Allah kurtarır inşallah ne diyeyim. 18 yıl çok ciddi bir süre.18 yıl.
Çok korkunç bence de.
Şahsen ben olsam ciğerlerime,kişiliğime bunu yapmazdım.
Kendini kaybetmiyor.esrar içmesinden neden rahatsızsınız? kendini mi kaybediyor? size ya da kendine zarar mı veriyor? esrar için çok para mı harcıyor?