Babanız alkolıktı ama sız degılsınız , cunku sıkıntılı sıkı bır hayatınız olmus. 13 yasında neden calıstınız madem
Neyse
Ben sızı anlıyorum , sızı uzmek ıstemıyorum . Ama sız 12 senede normallestırmıssınız bazı seylerı,bunu kabul edın
Adamın sana cok guzel kokuyorsun demesı bıle bır lutuf olmus sıze ... Bosverın sız evlılıgınıze devam edeceksınız cocuklarınızı koruyun.Ben sımdı bıraz bakınca esrar kullananların cocuklarında olusabılecek sorunlara baktım(cocuklar olurken babanın esrar kullanması), sız baktınız mı? Yanı cocuklara yansıtmaması fılan bır yere kadar .
Bugun he he denılıp gecılen hersey yarın obur gun cok uzer yanı benım cocukarımda yasayacagım seyler cok uzer halıyle.
Sızı kandırarak evlenmıs, 18 senedır ıcıyormus , 2.5 aydır ıcmemesı cok mu tesellı gelıyor sıze. Ama sız boyle buraya yazınca bu yazıları okuyan herkesı dusunun , yanı ıkı cıft guzel soze tav olmus bazı kısıler . Bunlar zaten olması gereken seyler , bız olmamaları gerekenlerı konusmuyormuyduk burada neyse sız hayatınıza bakın. Konuya baska yorum yazmayacagım