Benim bat 10 temmuz. En son adetimin 3. Günü başlayıp çörekotu kürü yaptım. Ayrıca bu ay ovülasyon testi de yaptım. Ama ovülasyonda bile çift çizgiyi yakalayamadım. Bi ara koyulaşır gibi olmuştu ama sonra açıldı. Ve hala bi daha koyulaşmadı
Testlerine göre öyle görünüyor canım. Çünkü ovülasyon testinde ikinci çizgi birinciden çok çok daha koyu oluyor pik olduğunda. Belki dr yumurta geliştirici ilaç verir her adetin 5.gününde 5 gün içersin yumurtaların gelişir, illa çatlatma iğnesi olmana gerek yok.Yumurta mı olgunlaşmıyodur diyosun?
Canım bende belirti çok ya adet belirtisi gibi , afedersiniz beyaz akıntı , kasik agrisi ve batmasi , baş ağrısı midem rahatsızEvet cnm haklısın ozaman kesın cıkar bende 27 30 arası oluyorum hafıf gogus acıması uclarında hassasıyetım var sende varmı bısey ıkı gun sonra adet olursam sasırmıcam
Benımde beyaz daha cok sulu akıntım oluyo adette yaklastıya kalcalarım agrıyo yorgunluktan ama kasık dersen oyle belırgın hıssettıgım bıaey yokCanım bende belirti çok ya adet belirtisi gibi , afedersiniz beyaz akıntı , kasik agrisi ve batmasi , baş ağrısı midem rahatsızGaliba çok hastayım
Bazı aylar yumurtlama olmayabilirmis Normalmiş , Diger ay da takip edin Olmazsa gorunun doktora . Allah gonlunuzden gecenleri nasip etsin kizlarBen normalde yumurtlama günlerimi hissediyordum. Akıntım oluyodu, hafif ağrılarım oluyodu sanki çatlama esnasında. Bu ay ne akıntım oldu ne bişey. Çörekotu kürüne bağladım herhalde ters tepti diye. Bi ay daha ovülasyon yapcam. Olmazsa doktora gitcem
Hadi hayirlisi canim umarim hamissindir yarin mi yapacaksin test ?Benımde beyaz daha cok sulu akıntım oluyo adette yaklastıya kalcalarım agrıyo yorgunluktan ama kasık dersen oyle belırgın hıssettıgım bıaey yok
Kasıkta oyle bısı yok benım her ay normalde goguslerm delı gıbı adet oncesı agrırdı o yok sadece ucları acıyo 3 gundur dunden berı de hafıf hassaslar sureklıde hassas degıller valla ben hamıle oldugumu dusunmuyorum ama yarın sabah yapabılırım sen nabıcaksnHadi hayirlisi canim umarim hamissindir yarin mi yapacaksin test ?
Benim kremsi akinti ya bu ay cok yogun geldi . Kasık agrim dunden beri çokama sorsan hic hamile gibi hissetmiyorum .
Evet olabilir, inşallah doktora gitmene gerek kalmadan hamile kalırsın...Ben normalde yumurtlama günlerimi hissediyordum. Akıntım oluyodu, hafif ağrılarım oluyodu sanki çatlama esnasında. Bu ay ne akıntım oldu ne bişey. Çörekotu kürüne bağladım herhalde ters tepti diye. Bi ay daha ovülasyon yapcam. Olmazsa doktora gitcem
Biraz daha mı bekleseniz kızlar, ben beklemeyi düşünüyorum.Kasıkta oyle bısı yok benım her ay normalde goguslerm delı gıbı adet oncesı agrırdı o yok sadece ucları acıyo 3 gundur dunden berı de hafıf hassaslar sureklıde hassas degıller valla ben hamıle oldugumu dusunmuyorum ama yarın sabah yapabılırım sen nabıcaksn
Bende bol test var cnm en kotu hergun yaparımBiraz daha mı bekleseniz kızlar, ben beklemeyi düşünüyorum.
İnsallh tekrar kalırım. Rabbim kucağımızı boş bırakmasin inşallahNe güzelki hamile kalabiliyorsun cnm, kafana takma sabırla bekle olur inşallah.
Hadi insallah hamişsindir ya mutlaka yaz belirtiler bunlar olabiliyorKasıkta oyle bısı yok benım her ay normalde goguslerm delı gıbı adet oncesı agrırdı o yok sadece ucları acıyo 3 gundur dunden berı de hafıf hassaslar sureklıde hassas degıller valla ben hamıle oldugumu dusunmuyorum ama yarın sabah yapabılırım sen nabıcaksn
Az once beyaz uzun bır akıntı geldı bakalım neler olcak cok umut etmeyelım de ıns hamıleyızdır 7 8 ı kesın varsa bellı olur sanırımHadi insallah hamişsindir ya mutlaka yaz belirtiler bunlar olabiliyorben ayin 7.si test yapmayi dusunuyorum özel bi gun esime surpriz olsun istiyorum tabi hamileysem
InşallahÜzülme canım ben boş gebelik kürtajından hemen sonra sağlıklı gebeliğime hamile kaldım. İnşallah alacağız...
UmarımmAz once beyaz uzun bır akıntı geldı bakalım neler olcak cok umut etmeyelım de ıns hamıleyızdır 7 8 ı kesın varsa bellı olur sanırım
Test yapınca atarm mutlaka cnm bılmıyorum hayırlısı ınsallahUmarımmcanım haber bekliyorum senden yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?