Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O zaman bi dr gidip yumurta büyütücü bi ilaç başlatabilir. Ben normalde pik gördüğüm halde femera verdi doktor ve çatlatma iğnesi vuruldum. En azından yumurta takibiyle çatladığı gübü takip edebilirisn.

Yumurta mı olgunlaşmıyodur diyosun?
Testlerine göre öyle görünüyor canım. Çünkü ovülasyon testinde ikinci çizgi birinciden çok çok daha koyu oluyor pik olduğunda. Belki dr yumurta geliştirici ilaç verir her adetin 5.gününde 5 gün içersin yumurtaların gelişir, illa çatlatma iğnesi olmana gerek yok.

Evet cnm haklısın ozaman kesın cıkar bende 27 30 arası oluyorum hafıf gogus acıması uclarında hassasıyetım var sende varmı bısey ıkı gun sonra adet olursam sasırmıcam
Canım bende belirti çok ya adet belirtisi gibi , afedersiniz beyaz akıntı , kasik agrisi ve batmasi , baş ağrısı midem rahatsız Galiba çok hastayım

Ben normalde yumurtlama günlerimi hissediyordum. Akıntım oluyodu, hafif ağrılarım oluyodu sanki çatlama esnasında. Bu ay ne akıntım oldu ne bişey. Çörekotu kürüne bağladım herhalde ters tepti diye. Bi ay daha ovülasyon yapcam. Olmazsa doktora gitcem

Canım bende belirti çok ya adet belirtisi gibi , afedersiniz beyaz akıntı , kasik agrisi ve batmasi , baş ağrısı midem rahatsız Galiba çok hastayım
Benımde beyaz daha cok sulu akıntım oluyo adette yaklastıya kalcalarım agrıyo yorgunluktan ama kasık dersen oyle belırgın hıssettıgım bıaey yok

Bazı aylar yumurtlama olmayabilirmis Normalmiş , Diger ay da takip edin Olmazsa gorunun doktora . Allah gonlunuzden gecenleri nasip etsin kizlar

Benımde beyaz daha cok sulu akıntım oluyo adette yaklastıya kalcalarım agrıyo yorgunluktan ama kasık dersen oyle belırgın hıssettıgım bıaey yok
Hadi hayirlisi canim umarim hamissindir yarin mi yapacaksin test ?
Benim kremsi akinti ya bu ay cok yogun geldi . Kasık agrim dunden beri çok ama sorsan hic hamile gibi hissetmiyorum .

Hadi hayirlisi canim umarim hamissindir yarin mi yapacaksin test ?
Benim kremsi akinti ya bu ay cok yogun geldi . Kasık agrim dunden beri çok ama sorsan hic hamile gibi hissetmiyorum .
Kasıkta oyle bısı yok benım her ay normalde goguslerm delı gıbı adet oncesı agrırdı o yok sadece ucları acıyo 3 gundur dunden berı de hafıf hassaslar sureklıde hassas degıller valla ben hamıle oldugumu dusunmuyorum ama yarın sabah yapabılırım sen nabıcaksn

Evet olabilir, inşallah doktora gitmene gerek kalmadan hamile kalırsın...

Biraz daha mı bekleseniz kızlar, ben beklemeyi düşünüyorum.

Biraz daha mı bekleseniz kızlar, ben beklemeyi düşünüyorum.
Bende bol test var cnm en kotu hergun yaparım ama zaten umudum hıc bır sekılde yok belırtımde kalmadı suan her ay olan gogus agrım da yok adrt olursak ıyı dıcem hamıle degılsem bıle

Çok teşekkür ederim. İnşallah evlat isteyen herkes en kısa zamanda o mutluluğu tadar. O kadar yıpratıcı bi süreç ki her ay merakla ve umutla bekleyip hayalkırıklığı yaşamak

Çok teşekkür ederim. İnşallah evlat isteyen herkes en kısa zamanda o mutluluğu tadar. O kadar yıpratıcı bi süreç ki her ay merakla ve umutla bekleyip hayalkırıklığı yaşamak

Ne güzelki hamile kalabiliyorsun cnm, kafana takma sabırla bekle olur inşallah.
İnsallh tekrar kalırım. Rabbim kucağımızı boş bırakmasin inşallah stres yapmamak lazım sakin olmalıyiz. Elimizden geleni yaptiktan sonra Allah nasip edecektir.

Hadi insallah hamişsindir ya mutlaka yaz belirtiler bunlar olabiliyor ben ayin 7.si test yapmayi dusunuyorum özel bi gun esime surpriz olsun istiyorum tabi hamileysem

Hadi insallah hamişsindir ya mutlaka yaz belirtiler bunlar olabiliyor ben ayin 7.si test yapmayi dusunuyorum özel bi gun esime surpriz olsun istiyorum tabi hamileysem
Az once beyaz uzun bır akıntı geldı bakalım neler olcak cok umut etmeyelım de ıns hamıleyızdır 7 8 ı kesın varsa bellı olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…