Senin bat ne zaman canım ? Belirtiler var mı ?Biraz daha mı bekleseniz kızlar, ben beklemeyi düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bat ne zaman canım ? Belirtiler var mı ?Biraz daha mı bekleseniz kızlar, ben beklemeyi düşünüyorum.
Yumurtlamanın hangi tarafta oldugunu anliyomusunuz ya ben fazla belirti yasamiyorum daYarım saat once bıkac kere kasıgıma kramp gırdı kozlat sag kasık buay ordaydı yumurta ınsntutunmaya calısıyodur ılk bebektede aynısı olmustu umutlarımız bos cıkmasın ıns
Ben ultrasonda gormustum cnmYumurtlamanın hangi tarafta oldugunu anliyomusunuz ya ben fazla belirti yasamiyorum dainsallah canim
Hosgeldin canım Hayırlısı olsun insallah guzel haberler getirMerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınızbat 14 Temmuz benimde belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum gün içinde kasık ağrım var birde akıntı bende ovilasyon testi kullandım 27 sinde pik l oldu 26-28-29 gümlerini değerlendirdik inşallah güzel haberler alırız
![]()
inşallah canım hepimiz güzel haberler alırızHosgeldin canım Hayırlısı olsun insallah guzel haberler getir![]()
Ben iki tarafta da hissediyorum bu ayYumurtlamanın hangi tarafta oldugunu anliyomusunuz ya ben fazla belirti yasamiyorum dainsallah canim
Benım 2 3 gun var adetımedaha erken bende ayni hatayi yaptim adetime 11gün kala negatifti.Belkide yok ama test icin erken
gunaydin adetinize kac gun var acaba? bazen varsa bile cikmayabilir biz kadinlar bu konuda cok sabirsiziz ben 1 bucuk yildir ugrasiyorum henuz 3 tane test yaptim o yuzden negatif gormeye aliskin degilim malesef hemen kendimi birakiyorum cok uzuluyorum en iyisi kendinizi her ihtimale karsi hazirlamak. Allahin mutlaka yazdigi bir zaman vardir hic uzulmeyin er ya da gec meleginize kavusacaginizdan eminim siz sabredin yeter kiKuzlar sabah test yaptım negatıf ılıskıden 10 yada 11.gunumsabahta sarı yapıskan akıntı geldı