Merhabalar ben hamileydm bebegin kalbi durdu 26 martta kürtaj oldum bat 11 temmuz inşallah bu ay güzel haberler alırızKızlarrrr herkese merhabalar bu ay sıkı bir şekilde ovülasyonumu takip ettim ve değerlendirdim şimdi 12 temmuz bekliyorum sizler ne durumdasiniz birbirimize destek olabiliriz yaşadığınız belirtiler var mı ? Benim ilişkiden sonra genellikle afedersiniz özür diliyorum ama yumurtaligim kabul etmiyormu anlamadım spermler dışarı çıkıyor tuvalete girmiyorum uzun süre yatıyorum ama dışına çıkıyor hep aynı sorunu yaşayan var mı bu ay çok umitlendim hayırlısı bakalım
Merhaba bendede 19 temmuz ben bu ay 5gun femara ve sonrasinda catlatma ignesi oldum 3yumurta buyumuwdu inwAllah guzel olur kim istiyosa her kese Rabbim kismet etsinKızlar beni de alın aranıza bat 15 temmuz :) ekim 2018 ayında korunurken tek bir ilişkimiz Korunmasız yani geri çekilme ile oldu.hop hamile kaldım . Sevinirken ederken düşük ve kürtajlà sonuçlandı. O zamandan beri hamile kalamadim. Geçen ay kesin hamileyim dedim gene olmadı. Bir umut bu ay olsun ❤ bu arada doktor kontrolünde bu sorun yok görünüyor ancak tek yumurtaligim var .
Merhaba cnm bende 25 ınde pık gordum ama tabı ogunm ertesı gunmu catladı bılemıyorum adet nezamanKızlar selam Ovu testinde 25 inde pik gördüm , ben de bekliyorum sizin gibi 7sinde test yapmayi planliyorum
Benim reglim düzensiz 40.gün yumurtlama gordum.Çok geçMerhaba cnm bende 25 ınde pık gordum ama tabı ogunm ertesı gunmu catladı bılemıyorum adet nezaman
Evet cnm haklısın ozaman kesın cıkar bende 27 30 arası oluyorum hafıf gogus acıması uclarında hassasıyetım var sende varmı bısey ıkı gun sonra adet olursam sasırmıcamBenim reglim düzensiz 40.gün yumurtlama gordum.Çok geçDiger gun siliklesti. Yumurtlamadan 14 gun sayiyorum .14 gun sayilip adet gunu cikiyor ya hani ona gore davraniyorm . Bilmiyorum ne zaman adet olurum .Ama pazar gunu test yapicam
Merhaba az kalmış senin de ovulasyon ne kadar güvenilir ki değil mi baksana senin hiç koyulaşmamış bile ben 10. Gün ve 18 günler arasını değerlendirmeye çalıştım bakalımBenim bat 10 temmuz. En son adetimin 3. Günü başlayıp çörekotu kürü yaptım. Ayrıca bu ay ovülasyon testi de yaptım. Ama ovülasyonda bile çift çizgiyi yakalayamadım. Bi ara koyulaşır gibi olmuştu ama sonra açıldı. Ve hala bi daha koyulaşmadı
Keşke adetten sonra gün aşırı ilişki yaşasaydın ben öyle yapmaya çalıştım çünkü diğer türlü çift çizgiyi bekliyorsunBiz bu ayı ovulasyona göre değerlendireceğiz derken değerlendiremedik de. İkinci çizgi hafif koyulaşmaya başlayınca bi kere ilişkimiz oldu. Daha da olmadı. Çıldıracağımmmm
Çok olunca insan bıkıyor haklısınAy biz sürekli ilişki de yaşayamıyoz ki. İki ay boyunca haftada 2-3 kere yapmaya çalıştık. İlişkiden tiksindik
Mikrop değildir de vajina ıslak kalınca mantar oluşabiliyor. Bizler çocuk yapıcaz derdiyle hemen kalkmıyoruz nemli kalıyor falan 2 ay önce bende olmuştum. Trosyd sürdüm birkaç gün geçti cnm.Beni de alabilirsiniz aranıza. BAT 10-11 Temmuz umarım görmem tabii. Ovü testi bende kullandım. Ovülasyon gördüğüm gün ve sonraki iki günü değerlendirdim artık nasipse olur. Ben doktora gittim problem yok dedi ama içim rahat etmedi nedense. Bi kaç gündür vajinal ağrılarım var ve vajinada da kaşıntı oluyor acabalar mikrop mu kaptım diye düşünmeden ödemiyorum. Hamile olsam bile bu kadar çabuk belli olmaz zaten.
Ben zaten 37 yaşımdayım. Çok sevidiğim bir doktorum var 7 ay oldu korunmayalı. 1 yılı bekleyelim mi dedim oda beklemeyelm dedi. Bir sorunun yok zaman kaybetmeyelim dedi. Femara ve gynositol sonrası çatlatma iğnesi yaptı. Ben istemedim kendisi yapalım dedi.Kacinci ayda bunlar yapildi , doktor tavsiyesi ile mi
Üzülme canım ben boş gebelik kürtajından hemen sonra sağlıklı gebeliğime hamile kaldım. İnşallah alacağız...Merhabalar ben hamileydm bebegin kalbi durdu 26 martta kürtaj oldum bat 11 temmuz inşallah bu ay güzel haberler alırız
Ne güzelki hamile kalabiliyorsun cnm, kafana takma sabırla bekle olur inşallah.Kızlar beni de alın aranıza bat 15 temmuz :) ekim 2018 ayında korunurken tek bir ilişkimiz Korunmasız yani geri çekilme ile oldu.hop hamile kaldım . Sevinirken ederken düşük ve kürtajlà sonuçlandı. O zamandan beri hamile kalamadim. Geçen ay kesin hamileyim dedim gene olmadı. Bir umut bu ay olsun ❤ bu arada doktor kontrolünde bu sorun yok görünüyor ancak tek yumurtaligim var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?