- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.135
- 598
Evet. 12. günden itibaren ara ara yaptığım testler. Silik erken gebelik testleri ilk öğrendiğim 2 gün.Canım bu çatlama iğnesinin 12 günü yaptığın test dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. 12. günden itibaren ara ara yaptığım testler. Silik erken gebelik testleri ilk öğrendiğim 2 gün.Canım bu çatlama iğnesinin 12 günü yaptığın test dimi
5.19 değeri yakalamışsın vallahi helal olsun hangi markaydı testinEvet. 12. günden itibaren ara ara yaptığım testler. Silik erken gebelik testleri ilk öğrendiğim 2 gün.
Prodoctor (predictor değil) 20 ₺ bi şey. 3 senedir ara ara kullandığım bir test. asla yanıltmadı.5.19 değeri yakalamışsın vallahi helal olsun hangi markaydı testin
Benim eşim de art med diye bir marka almış inşallah yanıltmaz
Artı med de aldım ben. Mavili testlerin markası artı med.Benim eşim de art med diye bir marka almış inşallah yanıltmaz
Onlar erken gebelik testi mi canım? Bendeki erken gebelik testi uzun baya. Ama yanıltmasın seni inşallah beni de yanıltmazArtı med de aldım ben. Mavili testlerin markası artı med.
Hayır. uzun olanlar erken gebelik testi, küçük olanlar normal kaset test. Markaları farklı. Uzunlar prodoctor, küçük olanlar laboquick ve artı med. Benim kan değerim dün 5194’tü. prodoctor ile 16 temmuzda 5,19’da yakaladım.Onlar erken gebelik testi mi canım? Bendeki erken gebelik testi uzun baya. Ama yanıltmasın seni inşallah beni de yanıltmaz
Anladım canım sağlıklı devam eder inşallah gebeliğin keseyi görmüşsündür o değerle sanırımHayır. uzun olanlar erken gebelik testi, küçük olanlar normal kaset test. Markaları farklı. Uzunlar prodoctor, küçük olanlar laboquick ve artı med. Benim kan değerim dün 5194’tü. prodoctor ile 16 temmuzda 5,19’da yakaladım.
İnşallah. Evet bugün gördüm çok şükürAnladım canım sağlıklı devam eder inşallah gebeliğin keseyi görmüşsündür o değerle sanırım
Ay ne güzel heyecanlar yaİnşallah. Evet bugün gördüm çok şükür
Darısı isteyen herkese inşallahAy ne güzel heyecanlar ya
Allahım çok aminDarısı isteyen herkese inşallah
Evet tabii ki var. Tebrik ederim. kan verirsen değerini de öğrenirsin. Gözün Aydın
Doğuda bir köydeyim canım eşim sabah çıktı işten kan vermem mümkün değil bir kaç gün evde takip edicem iki tane kaset testim var gün aşırı yaparım. Geçen de böyle çıkmıştı heveslenip kan verdim negatif çıktı o yüzden pek sevinemiyorum ya negatifse diyeEvet tabii ki var. Tebrik ederim. kan verirsen değerini de öğrenirsin. Gözün Aydın
Bu arada çok çokk teşekkür ederim inşallah vardırEvet tabii ki var. Tebrik ederim. kan verirsen değerini de öğrenirsin. Gözün Aydın
AmiTamamdır Rabbim en hayırlısını versin ikimize de
Ben de ilk fotoda sanki hayali görüyorum inşallah gün geçtikçe koyulaşır tebrik ederim. Ben bu sabah ilk idrarımla testi yapmayı unuttum ya vardır bir hayır dedim bugünü daha beklemeue karar verdim
İnşallah canım sende test yapıca at bana daAmi
Ben de ilk fotoda sanki hayali görüyorum inşallah gün geçtikçe koyulaşır tebrik ederim. Ben bu sabah ilk idrarımla testi yapmayı unuttum ya vardır bir hayır dedim bugünü daha beklemeue karar verdim