Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmm anladim canim benim cok gecmis olsun ama demek ki sorun yok hamile kalabiliyosun en iyisi tekrar doktora gorun icin rahatlasin

hmm anladim canim benim cok gecmis olsun ama demek ki sorun yok hamile kalabiliyosun en iyisi tekrar doktora gorun icin rahatlasin
Tek yumurtaligim var birazda korkuyorum sanki geç kalırsam hemen menapoza girecekmisim gibi geliyor. Normal bir insanin yarısı kadar yumurtaya sahibim çünkü

Tek yumurtaligim var birazda korkuyorum sanki geç kalırsam hemen menapoza girecekmisim gibi geliyor. Normal bir insanin yarısı kadar yumurtaya sahibim çünkü
hayir canim oyle dusunme benim bu konuda bi bilgim yok ama emin misin yarisi kadar yumurtan oldugundan bence doktorunla konus bosuna gerilme tatlim her sey nasip kismet muhakkak olur merak etme yasin da genctir muhtemelen daha ne menapozu

hayir canim oyle dusunme benim bu konuda bi bilgim yok ama emin misin yarisi kadar yumurtan oldugundan bence doktorunla konus bosuna gerilme tatlim her sey nasip kismet muhakkak olur merak etme yasin da genctir muhtemelen daha ne menapozu
27 yaşındayım daha . Evet daha az yumurtam var doktorla konuştum henüz çok erken diyorlar bu korkuyu atamadim inşallah hamile kalırım ben ve isteyen herkes. Ağustosta bütün grup hamile kalsa keskeeeee.

27 yaşındayım daha . Evet daha az yumurtam var doktorla konuştum henüz çok erken diyorlar bu korkuyu atamadim inşallah hamile kalırım ben ve isteyen herkes. Ağustosta bütün grup hamile kalsa keskeeeee.
aa ayni yastaymisiz hic uzulme tatlim ben daha hic hamile kalamadim bosver bi de bunu dusunursen stresten olmaz insallah hepimiz kisa zamanda hamile kaliriz uzulme sen

aa ayni yastaymisiz hic uzulme tatlim ben daha hic hamile kalamadim bosver bi de bunu dusunursen stresten olmaz insallah hepimiz kisa zamanda hamile kaliriz uzulme sen
Ayy inşallah yaaa ağzından bal damliyor stres yapmamaya çalışıcam haklısın teşekkür ederim

Neden canım sıkıntı nedir?
Inşallah tekrar gelirsin buralara

Ben de hala olmadım Allahım hayr etsin inşallah test negatif çıkıyor adet de Yok anlamadım
Aynen yaa bugün aile hekimine gidecektim hem mide agrim ve bulantim cok var merak ettim neden hem gebelik var mi ona baktiracaktim. Ama tatil yarinda doktor yok Çarşambaya kaldi.. yarin sabah bir daha test yapcam.. böyle belirsizlik olunca da insan geriliyor. Ama ciddi midem ağrıyor bu agri bir tek oğluma hamile kaldigimda olmuştu o zaman da test yapmıştım cikmamisti 4 5 gun sonra pozitifi görmüştüm.. Bu durum da da kafası karışmış durumdayim

Gerçekten ya bu neydi yaşadık ben de acilde kan verdim sonuç çıkmış şimdi gidip sonucu alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…