- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
hmm anladim canim benim cok gecmis olsun ama demek ki sorun yok hamile kalabiliyosun1 yıllık evliyim . 2 aylık evliyken hamile kalmışım korunuyorduk adetim gecikince test yaptım pozitif. Doktora gittik hersey yolunda kalp atışı vs duyuldu kese gayet iyi. 6+5 te kanama başladı kese bozulmuş düşük başlamış parçalar kaldı kürtaj oldum. Ekimde kürtaj oldum. Sonrası hamilelik olmadı.
Tek yumurtaligim var birazda korkuyorum sanki geç kalırsam hemen menapoza girecekmisim gibi geliyor. Normal bir insanin yarısı kadar yumurtaya sahibim çünkühmm anladim canim benim cok gecmis olsun ama demek ki sorun yok hamile kalabiliyosunen iyisi tekrar doktora gorun icin rahatlasin
hayir canim oyle dusunme benim bu konuda bi bilgim yok ama emin misin yarisi kadar yumurtan oldugundan bence doktorunla konus bosuna gerilme tatlim her sey nasip kismet muhakkak olur merak etme yasin da genctir muhtemelen daha ne menapozuTek yumurtaligim var birazda korkuyorum sanki geç kalırsam hemen menapoza girecekmisim gibi geliyor. Normal bir insanin yarısı kadar yumurtaya sahibim çünkü
27 yaşındayım daha . Evet daha az yumurtam var doktorla konuştum henüz çok erken diyorlar bu korkuyu atamadim inşallah hamile kalırım ben ve isteyen herkes. Ağustosta bütün grup hamile kalsa keskeeeee.hayir canim oyle dusunme benim bu konuda bi bilgim yok ama emin misin yarisi kadar yumurtan oldugundan bence doktorunla konus bosuna gerilme tatlim her sey nasip kismet muhakkak olur merak etme yasin da genctir muhtemelen daha ne menapozu
aa ayni yastaymisiz27 yaşındayım daha . Evet daha az yumurtam var doktorla konuştum henüz çok erken diyorlar bu korkuyu atamadim inşallah hamile kalırım ben ve isteyen herkes. Ağustosta bütün grup hamile kalsa keskeeeee.
Ayy inşallah yaaa ağzından bal damliyor stres yapmamaya çalışıcam haklısın teşekkür ederimaa ayni yastaymisizhic uzulme tatlim ben daha hic hamile kalamadim bosver bi de bunu dusunursen stresten olmaz insallah hepimiz kisa zamanda hamile kaliriz uzulme sen
ne demek ne yaptim kiAyy inşallah yaaa ağzından bal damliyor stres yapmamaya çalışıcam haklısın teşekkür ederim
Neden canım sıkıntı nedir?Kızlar merhaba herkese ben az önce bir test yaptım ve çok üzgünüm bu kararı almak istedim ben artık bir bebek sahibi olamayacağımı anladım ve burdaki paylaşımlar beni hep umutlandırıyor ne internetten araştırmak olsun nede burdaki belirtiler olsun anladım ki hepsi adet belirtisi o yüzden burdan ayrılıyorum hepinizi tanıdığıma çok sevindim ve birbirimize çok yardımcı olduk umarım dileyen herkesin bir gün kucağı dolar benim hiç dolmayacak sanırım o yüzden yipraniyorum çok tatlı insanlarsıniz hepiniz hoşçakalın
Teşekkürler canım darısı tüm isteyenlerin başına insallahhhhhhhhtebrikler canım
Ben de hala olmadım Allahım hayr etsin inşallah test negatif çıkıyor adet de Yok anlamadımBen daha adet olmadım hiicte olcak gibi durmuyorum. Ama midem hic iyi değil yaaa
Aynen yaa bugün aile hekimine gidecektim hem mide agrim ve bulantim cok var merak ettim neden hem gebelik var mi ona baktiracaktim. Ama tatil yarinda doktor yok Çarşambaya kaldi..Ben de hala olmadım Allahım hayr etsin inşallah test negatif çıkıyor adet de Yok anlamadım
Gerçekten ya bu neydi yaşadık ben de acilde kan verdim sonuç çıkmış şimdi gidip sonucu alacamAynen yaa bugün aile hekimine gidecektim hem mide agrim ve bulantim cok var merak ettim neden hem gebelik var mi ona baktiracaktim. Ama tatil yarinda doktor yok Çarşambaya kaldi..yarin sabah bir daha test yapcam.. böyle belirsizlik olunca da insan geriliyor. Ama ciddi midem ağrıyor bu agri bir tek oğluma hamile kaldigimda olmuştu o zaman da test yapmıştım cikmamisti 4 5 gun sonra pozitifi görmüştüm.. Bu durum da da kafası karışmış durumdayim
Bende mide kramplarindan bulantidab gittim gaz cikti bebis de yokGerçekten ya bu neydi yaşadık ben de acilde kan verdim sonuç çıkmış şimdi gidip sonucu alacam
Canım al benden de o kadar negatif beta 0,100Bende mide kramplarindan bulantidab gittim gaz cikti bebis de yokbeta 0.20 senden guzel haber gelsin bari
Hayırlısı olsun yaa nasip meselesi bakalim ben hâlâ beklemedeyim bakalim 3 gun geçti.Canım al benden de o kadar negatif beta 0,100
Hayirlisi olsun her nasip vaktine esirdir vardır bir vaktiBen adet gördüm kızlar nasip değilmiş bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?