Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum belki yaklaşınca başlar bendede sadece mide bulantısı var ve karnimda bı baskı var

Kuzum belki yaklaşınca başlar bendede sadece mide bulantısı var ve karnimda bı baskı var
Bakalım hayırlısı inşallah ya Peki bişey soracam ben ovulasyonla takip etmedim bat 12 Temmuz ya o zamana kadar ilişkiye devam edeyim mi yoksa artık yumurtam çatlamış mıdır

Valla kuzum benim takibimde 30 Haziran'da çatladi ve ondan sonra yumurtlamam olmadı ama seninki nasıl olur bilemem elinde ovulasyon testi varsa bı yap bakalım ne gostericek eğer yumurtlaman varsa pik yapmissan bence değerlendir o zaman

Nedense ben de hiçbir belirti Yok sanırım regl gelecek sadece bir ara kasıklarda batma oldu ama çok kısa sürdü geçti ne göğüslerde hassaslık ne akıntı hiçbir şey
Bende de akıntı ve hassaslık yok ama hiç ümitsizliğe kapılmıyorum. Sende kapılma dua et Rabbimin ol demesiyle olur biter inşallah...

Bakalım hayırlısı inşallah ya Peki bişey soracam ben ovulasyonla takip etmedim bat 12 Temmuz ya o zamana kadar ilişkiye devam edeyim mi yoksa artık yumurtam çatlamış mıdır
Kaç gün regl döngün? Eğer 28 günde 1 oluyorsan 23-29 Haz,ran dönemi yumurtlama haftan olması gerekir hadi geç yumurtlama diyelim en fazla 30 Haziranda yumurtlaman bitmiştir. Test yaparsan da zaten çok silik çizgi çıkar diye düşünüyorum. O haftayı değerlendirdin mi.

Kızlar bende emin olmak için az önce test yaptım ovulasyon benimde yumurtlama donemim tamamen bitmiş anladım yani dediğin gibi kuzum 30 haziran son olmuştur

Ben 26 gunde bir oluyorum. Normalde takvıme bakarsak 22 haz-30 hazıran arası ovulasyon gosterıyodu. Ben testle takıp ettım 2 temmuzda pik yakaladım.geç oldu yanı. Siz bencegun aşırı ilişkiye devam edın

Kızlar bende 22 haziranda ovu testiyle pik gördüm bat 7 temmuz ama ben dün dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı gerçekten gün geçmeden yapmamak lazım sinirlerim alt üst oldu

Evet canım birer gün aralıklarla dediğin haftayı değerlendirdim takvime göre yumurtlamam 29 hazirandı, 26 günde bir oluyorum bazen 25 bazen 27 olabiliyor genelde 26 günde bir

Kızlar bende 22 haziranda ovu testiyle pik gördüm bat 7 temmuz ama ben dün dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı gerçekten gün geçmeden yapmamak lazım sinirlerim alt üst oldu
Evet bat geçmeden yapma moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor ama şimdi sıkma canını daha 7 Temmuz’a dört gün var bekle bir daha yaparsın

Ben 26 gunde bir oluyorum. Normalde takvıme bakarsak 22 haz-30 hazıran arası ovulasyon gosterıyodu. Ben testle takıp ettım 2 temmuzda pik yakaladım.geç oldu yanı. Siz bencegun aşırı ilişkiye devam edın
Evet benimde 26 günde bir regl olur hala devam mı edelim ilişkiye

Evet bat geçmeden yapma moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor ama şimdi sıkma canını daha 7 Temmuz’a dört gün var bekle bir daha yaparsın
Canım benim durumum o kadar karışıkki 3 aydır korunmuyorum ve adetim çok düzensizleşti korunmayı bırakınca prolaktinim falan yükseldi ilaç kullandım ilaç kullanırken ovulasyon testiylede takip ettim ve tam 37. Günde pik oldu testim herşeyi usulüne göre yaptım ama sanki olmicakmış gibi ne biliyim

Canım olumsuz düşünme bir ikincisi çok da kendini dinleme test falanda yapma taa ki bat günün gelsin hatta bir iki gün de geçsin sonra yap insan taktıkça çok stres oluyor inşallah en yakın zamanda hayırlı bir zamanda Rabbim sana da bana da herkese nasip etsin

kizlar benim batta 9 temmuzda araniza sıvıştım :) belirti aramaktan kafayi yicek olabilirim aslinda bi seyler hissediyorum sonra diyorum ki bana ole geliyo normalde akinti olurmus hic yok bende goguslerimde de hassasiyet yok yinede bekliyorum iste

Aynen kuzum benimde dün sinirlerim bozuldu yapma günün geçince yap

Bence belirtide aramayalım regl belirtileriyle aynı çünkü en güzeli regl in düzenli ise bat üzerinden bir iki gün geçtikten sonra yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…