Erken gebelik testi için bile dün çok erken bi tarih olmuş canım. Bence asla bat geçmeden test yapma insanın çok sinirleri bozuluyor ve paranokyak oluyorsun. Ben yapmıcam günüm geçene kadar.Aynen canım benimde şöyle oldu kırmızıyi yakaladigim gün ilişki oldu ertesi gün hemen çatladi aşırı bir mide bulantısı ile uyandım Sabah ve gün içinde hiç gitmedi bulantim. Yumurtlama günümde kasıklarımda bir ağrı vardı yumurtam catlayinca ağrı falan kalmadı ama dün erken gebelik testi yaptım maalesef sonuç negatif sen nekadardir bebek bekliyorsun canım
Neyi canım dr kontrolündemi kullanıyorum anlamadım?Canım onu doktor kontrolünde mi kullanıyorsun hoşgeldin aramıza inşallah güzel haberler veririz birbirimize sende hiç belirti oldumu
Kesinlikle katılıyorum erken test yapmamalı ben de 12 Temmuz bat geçince yaparım ben de katılmak istiyorum sizlereErken gebelik testi için bile dün çok erken bi tarih olmuş canım. Bence asla bat geçmeden test yapma insanın çok sinirleri bozuluyor ve paranokyak oluyorsun. Ben yapmıcam günüm geçene kadar.
Kesinlijle
Kesinlikle katılıyorum erken test yapmamalı ben de 12 Temmuz bat geçince yaparım ben de katılmak istiyorum sizlere
[/QUOTE
Hadi inşallah hepimiz görelim çift çizgiyi...
Femara başlamişsinya kuzum o nedir ilaç mı
Benim kasıklarımda ağrı oluyor ona yormak gerekir mi bilemiyorum ama...Aynen kuzum inşallah belirtileriniz var mı neler hissediyorsunuz çok merak ediyorum
İlk hamileliğime 7 ay sonra kaldım ben, çok normal bi süreç senin ki canım hiç kafana takma ve oluruna bırak...Evet 3 aydır deniyorum daha sonuç alamadım maalesefki sigara illetini birakamadim doktor bir sorun yok demesine rağmen niye olmuyor diye paranoyak oldum
Nedense ben de hiçbir belirti Yok sanırım regl gelecek sadece bir ara kasıklarda batma oldu ama çok kısa sürdü geçti ne göğüslerde hassaslık ne akıntı hiçbir şeyAynen kuzum inşallah belirtileriniz var mı neler hissediyorsunuz çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?