Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım cidden kafaya taktığımızda o bize sanki imtihan oluyor

Benimde bat 9 temmuz ovulasyon testi ile takip ettim iki kere pik oldu 20 haziran ve 27 haziranda 21-22-24-26-29-30 haziranı değerlendirdim inşallah bu grup uğur getirir

Bence belirtide aramayalım regl belirtileriyle aynı çünkü en güzeli regl in düzenli ise bat üzerinden bir iki gün geçtikten sonra yapmak
duzenli en fazla 1 gun gecer genelde gununde olur bende 3 aydir bi suru kere gebelik testi yaptigim icin bu ay hic niyetlenmiyorum bile eger gecerse yapicam yoksa onumuzdeki aya bakalim yumurtlama gunlerini degerlendirince insan hemen oldu olacak zannediyor

Evet bu ay olur inşallah olmasa da önümüzdeki maçlara bakacaz

İki gün kasıklarım ağrıdı geçti canım... Sende?
Benim de ara ara kasıklarım da seğirme gibi bir şey var özellikle sağ tarafta. Sanki kalp atıyormuş gibi. Benim de 2 gün sarımsı beyazsımsı yoğun kıvamlı akıntım oldu geçti.

Amin kızlar, inşallah patır patır dökülürüz hamileyiz diye. Ama sakın bat gelmeden test yapmayın canınızı sıkmayın. Sabırla bekleyelim. Allah'ım biz senden istiyoruz, hazinende çok, ol demenle oluverir hepimizi sevindir Yarabbim...

Benim de ara ara kasıklarım da seğirme gibi bir şey var özellikle sağ tarafta. Sanki kalp atıyormuş gibi. Benim de 2 gün sarımsı beyazsımsı yoğun kıvamlı akıntım oldu geçti.
İnşALLAH yerleşiyordur da ondan hissediyorsundur canım...

Beni de alabilirsiniz aranıza. BAT 10-11 Temmuz umarım görmem tabii. Ovü testi bende kullandım. Ovülasyon gördüğüm gün ve sonraki iki günü değerlendirdim artık nasipse olur. Ben doktora gittim problem yok dedi ama içim rahat etmedi nedense. Bi kaç gündür vajinal ağrılarım var ve vajinada da kaşıntı oluyor acabalar mikrop mu kaptım diye düşünmeden ödemiyorum. Hamile olsam bile bu kadar çabuk belli olmaz zaten.

Kizlar bnm bat 13 temmuz
Ovulasyon testi yaptim ama pik daha gormedim sizce catlamismi en iki tanesi sonradan koyulasti en koyu olan 6 gun

kizlar bence testlerinizi degistirin zaman kaybetmeyin ayda 2 gun var zaten biizm icin onemli olan onuda bu kaset testlerle kacirmayin bence benim ovulasyonlar o kadar net ki akmiyor dagilmiyor benden size tavsiye

kizlar bence testlerinizi degistirin zaman kaybetmeyin ayda 2 gun var zaten biizm icin onemli olan onuda bu kaset testlerle kacirmayin bence benim ovulasyonlar o kadar net ki akmiyor dagilmiyor benden size tavsiye
Cok damlattigimda akiyor
Bide kaset tipi pek hassas degil ama cubuk testler daha hassas ve iyi

Cok damlattigimda akiyor
Bide kaset tipi pek hassas degil ama cubuk testler daha hassas ve iyi
evet aynen kafa karisikligi olmuyor bi cok kiside bu sorumi gordum bu ay benim testlerimde t hep cok koyu oldugu icin ben senin yumurtlamayi goremedim ama sanki 4 5 6 dan sonra iyicr siliklesmis. adetim duzenli mi canim senin daha omce takip etmismiydin ona gore degerlendirebiliriz

Adetim duzenli canim 13 haziranda kimsal gebeligim oldu
Daha once ovu denedigimde sadece bi gun tek koyu gordum ama tam pik degildi digerlerine gore koyuydu adet oldum malesef gecen ay kullanmadim hamile kaldim

Kacinci ayda bunlar yapildi , doktor tavsiyesi ile mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…