Aynen canım cidden kafaya taktığımızda o bize sanki imtihan oluyorCanım olumsuz düşünme bir ikincisi çok da kendini dinleme test falanda yapma taa ki bat günün gelsin hatta bir iki gün de geçsin sonra yap insan taktıkça çok stres oluyor inşallah en yakın zamanda hayırlı bir zamanda Rabbim sana da bana da herkese nasip etsin
duzenli en fazla 1 gun gecer genelde gununde olur bende 3 aydir bi suru kere gebelik testi yaptigim icin bu ay hic niyetlenmiyorum bile eger gecerse yapicam yoksa onumuzdeki aya bakalim yumurtlama gunlerini degerlendirince insan hemen oldu olacak zannediyorBence belirtide aramayalım regl belirtileriyle aynı çünkü en güzeli regl in düzenli ise bat üzerinden bir iki gün geçtikten sonra yapmak
Evet bu ay olur inşallah olmasa da önümüzdeki maçlara bakacazduzenli en fazla 1 gun gecer genelde gununde olur bende 3 aydir bi suru kere gebelik testi yaptigim icin bu ay hic niyetlenmiyorum bile eger gecerse yapicam yoksa onumuzdeki aya bakalim yumurtlama gunlerini degerlendirince insan hemen oldu olacak zannediyor
Var mı bir his bir belirti?
Benim de ara ara kasıklarım da seğirme gibi bir şey var özellikle sağ tarafta. Sanki kalp atıyormuş gibi. Benim de 2 gün sarımsı beyazsımsı yoğun kıvamlı akıntım oldu geçti.İki gün kasıklarım ağrıdı geçti canım... Sende?
İnşALLAH yerleşiyordur da ondan hissediyorsundur canım...Benim de ara ara kasıklarım da seğirme gibi bir şey var özellikle sağ tarafta. Sanki kalp atıyormuş gibi. Benim de 2 gün sarımsı beyazsımsı yoğun kıvamlı akıntım oldu geçti.
Aynen işimizin adı ne :)Evet bu ay olur inşallah olmasa da önümüzdeki maçlara bakacaz
Cok damlattigimda akiyorkizlar bence testlerinizi degistirin zaman kaybetmeyin ayda 2 gun var zaten biizm icin onemli olan onuda bu kaset testlerle kacirmayin bence benim ovulasyonlar o kadar net ki akmiyor dagilmiyor benden size tavsiye
evet aynen kafa karisikligi olmuyor bi cok kiside bu sorumi gordum bu ay benim testlerimde t hep cok koyu oldugu icin ben senin yumurtlamayi goremedim ama sanki 4 5 6 dan sonra iyicr siliklesmis. adetim duzenli mi canim senin daha omce takip etmismiydin ona gore degerlendirebilirizCok damlattigimda akiyor
Bide kaset tipi pek hassas degil ama cubuk testler daha hassas ve iyi
Olursa alnıma yazıp gezcem benKızlar grubumuzdan hamiş çıkacak mı acaba bizimle paylaşın
Adetim duzenli canim 13 haziranda kimsal gebeligim olduevet aynen kafa karisikligi olmuyor bi cok kiside bu sorumi gordum bu ay benim testlerimde t hep cok koyu oldugu icin ben senin yumurtlamayi goremedim ama sanki 4 5 6 dan sonra iyicr siliklesmis. adetim duzenli mi canim senin daha omce takip etmismiydin ona gore degerlendirebiliriz
Aynen illaki 1 miktar akacak. Benimde bazen çok akıyor bazen kalıyor belli olmuyor. Benimde BAT 11 temmuz. 1 günden birşey farketmez o yüzden bende dahil oldum. Ben regl 5.günü femera başladım 5 gün sabah akşam kullandım. 6.günü çatlatma iğnesi oldum. Artık bekleyip görücez Allah'ın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?