Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarım saat once bıkac kere kasıgıma kramp gırdı kozlat sag kasık buay ordaydı yumurta ınsntutunmaya calısıyodur ılk bebektede aynısı olmustu umutlarımız bos cıkmasın ıns

Yarım saat once bıkac kere kasıgıma kramp gırdı kozlat sag kasık buay ordaydı yumurta ınsntutunmaya calısıyodur ılk bebektede aynısı olmustu umutlarımız bos cıkmasın ıns
Yumurtlamanın hangi tarafta oldugunu anliyomusunuz ya ben fazla belirti yasamiyorum da insallah canim

Merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız bat 14 Temmuz benimde belirtilerim var ama umutlanmak istemiyorum gün içinde kasık ağrım var birde akıntı bende ovilasyon testi kullandım 27 sinde pik l oldu 26-28-29 gümlerini değerlendirdik inşallah güzel haberler alırız

Hosgeldin canım Hayırlısı olsun insallah guzel haberler getir

Birşey sormak istiyorum göbek kaldırma diye birşey duydunuz mu göbeği düşmüş kişilerinde bebeği zor oluyomuş

Benim de 15 temmuz bat Ama şuan karnımda adet olacakmış gibi ağrılar var. 11 gün öncesinden başlar mı ki bu ağrılar hamilelik varsa ? Ve 8-9 gün öncesinde beta hcg testi yaptırsam testte belli olur mu kızlar bilen var mı

Insallah yarından ıtıbaren herkes guzel haberler verır

Merhaba kizlarr benimde bat 12temmuz inşallah teker teker güzel haberlerimiz gelir.Bende tam o güne hastaneden randevu aldim.En azindan vitaminlerime baktiririm regl olsamda.
Belirtilerim kasık krampları,ağrısı batması bazen adet olacakmiş gibi hissesidiyorum hemen hemen ayni belirtiler.Gögüsler felaket şiş ve hassas zaten agrisi çok.. Bakalım haberlerinizi bekliyorum

Merhaba ben klomen çatlatma iğnesi kullandım ikinci ayım benimde 11 i adet tarihim olmayınca psikolojik olarak yıpratıyoruz kendimizi Rabbim inşaAllah doktora gitmeden kalmayı nasip etsin hepinize

merhaba kizlar beni de alin araniza bat 13 temmuz. ben de iki gundur idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum malesef. ilk defa idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum bazi yerlerde okudugum kadariyla hamilelik belirtisi yaziyor. Kk uyelerinden enfeksiyon gecirip ayni ay hamilelik yasayan okudum az once. Acikcasi heyecanla bekliyorum.

Kuzlar sabah test yaptım negatıf ılıskıden 10 yada 11.gunum sabahta sarı yapıskan akıntı geldı

daha erken bende ayni hatayi yaptim adetime 11gün kala negatifti.Belkide yok ama test icin erken

Kuzlar sabah test yaptım negatıf ılıskıden 10 yada 11.gunum sabahta sarı yapıskan akıntı geldı
gunaydin adetinize kac gun var acaba? bazen varsa bile cikmayabilir biz kadinlar bu konuda cok sabirsiziz ben 1 bucuk yildir ugrasiyorum henuz 3 tane test yaptim o yuzden negatif gormeye aliskin degilim malesef hemen kendimi birakiyorum cok uzuluyorum en iyisi kendinizi her ihtimale karsi hazirlamak. Allahin mutlaka yazdigi bir zaman vardir hic uzulmeyin er ya da gec meleginize kavusacaginizdan eminim siz sabredin yeter ki

Bu arada hicbir sorun olmamasina ragmen gebelik olmuyorsa bir de enfeksiyon var mi diye baktirin kizlar siz normal akıntı diye dusunursunuz oysaki hafif enfeksiyon vardir genellikle fitil verir doktorlar. Annem de dahil cevremde fitil kullandiktan sonra hamile kalan cok var bunu goz ardi etmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…