Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah Allahim sende insallah kavusursun melegin tutunmustur insallah sana ❣kan testi yaptirsan baya silik cnki.s

Amin insallah ovulasyon testyle buay takip ettim insallah tutar yaa hamile kalsam deliririm mutluluktan ilk paylasip haykiricagim yer burasi olucak ❤
Allahım İşallah tutar eşimden önce paylaştığım yer burasıydı benimde. Hayırlı haberlerimiz olur inşallah hepimizinBen de bu gün kan vermeye gidiyorum

Kizlar bugun adet oldum belliydi adet olacagim diyer aya kaldi
Yaaa benim de yarın günüm ama hiçbi belirti kalmadı adet belirtilerim de yok gibi sessiz sessız geliyor gibi.. Sabah test yaptım yeniden hiç bişey yok negatif maaelesf.. Gelecek ay çalışmalara ara vErmek zorundayız eylüle kaldı bizim iş artık..önümüzdeki ayı sıkı değerlendir.. Ovulasyon testini de değiştir.. Şahsen ben öyle düşünğyorum

Benimde bat bugün mide bulantim zaten 2 gündür cok ki bu adet oncesi de oluyor pms diyorlar herhalde buna sancimda hafiften başladı bakalim hayırlısı

Ve ben 3 senedir bunun 2 senesi isteyerek bekliyorum ki hiç üzülmedim desem yalan olur ama hayırlısı yaa Rabbim verecekse verir o ol dedi mi olur. Biz hayirlisini isteyelim herseyin bir vakti var..İlk cocukta pko olusmustu 1 sene onceki kontrolumde birşey çıkmadı hatta doktor şaşırdı nasıl olmadi diye nasipp nasip :)

Kızlar benm bat 1 gün geçti yaptığım test silik çıkmıştı ama kan tahlili yaptm 1.20 çıktı yani negatif ama adet ağrımda yok adet olmayı bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…