Insallah Allahim sende insallah kavusursun melegin tutunmustur insallah sana ❣kan testi yaptirsan baya silik cnki.sAmin ınsallah tutmusdur canım dua et Allah bu kez kavustursun melegıneBende sımdı bı test daha yaptım yarım saat olmadan siliklestı cok silik ama sevınemıyorum tam önceden derdım silik bıle gormuyorum sımdıde korkuyorum
Aynen hepımız aynı durumdayızAmin insallah ovulasyon testyle buay takip ettim insallah tutar yaa hamile kalsam deliririm mutluluktan ilk paylasip haykiricagim yer burasi olucak ❤
Bugun yaptırcam en gec yarın gece uyuyamadım heycandan resmenInsallah Allahim sende insallah kavusursun melegin tutunmustur insallah sana ❣kan testi yaptirsan baya silik cnki.s
Hayırlısı olsun inşallah diğer aya nasip olurKizlar bugun adet oldum belliydi adet olacagim diyer aya kaldi
Allahım İşallah tutarAmin insallah ovulasyon testyle buay takip ettim insallah tutar yaa hamile kalsam deliririm mutluluktan ilk paylasip haykiricagim yer burasi olucak ❤
Çok heyecanlı ya bizimlede paylaş sonuçlarıAllahım İşallah tutareşimden önce paylaştığım yer burasıydı benimde. Hayırlı haberlerimiz olur inşallah hepimizin Ben de bu gün kan vermeye gidiyorum
Inşallah ıyi haberler alırsın canım bende yarin gidicem Inşallah guzel haberler aliriz:)Allahım İşallah tutareşimden önce paylaştığım yer burasıydı benimde. Hayırlı haberlerimiz olur inşallah hepimizin Ben de bu gün kan vermeye gidiyorum
Sağlık olsun bir sonraki ay devam ben de hala regl olmadım bugün yarın olmazsam bir daha test yapacamKizlar bugun adet oldum belliydi adet olacagim diyer aya kaldi
Bende de hala gelen giden yok. Bugun ya da yarın olabılırım. Bunun stresıde ayrı geldımı gelmedımı ha gelcek dıye :dSağlık olsun bir sonraki ay devam ben de hala regl olmadım bugün yarın olmazsam bir daha test yapacam
Bencedebu ayki hamisleri bi koseye ayirip biz adet olanlarda onumuzdeki ayin ovulasyonlarini takip edelim bari kizlar ☺
Belli olmaz cnm daha adetine varHayırlısı olsun inşallah diğer aya nasip olurBenim bat a 4 gün var ama bnde adet olcam yüksek ihtimal
YaaaKizlar bugun adet oldum belliydi adet olacagim diyer aya kaldi
Insallah canim neguzelAllahım İşallah tutareşimden önce paylaştığım yer burasıydı benimde. Hayırlı haberlerimiz olur inşallah hepimizin Ben de bu gün kan vermeye gidiyorum
Hayirlisi insallahhBenimde bat bugün mide bulantim zaten 2 gündür cok ki bu adet oncesi de oluyor pms diyorlar herhalde bunasancimda hafiften başladı bakalim hayırlısı
Benim dha adet zamanim gecmedi ama burdann hepbrlkte devam hamis kalana kadarbu ayki hamisleri bi koseye ayirip biz adet olanlarda onumuzdeki ayin ovulasyonlarini takip edelim bari kizlar ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?