Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar kafaya takmayayım desemde sürekli bi araştırma halinde buluyorum kendimi 😂 rabbim en kısa sürede nasip eder yazilanlari okudukça tek olmadığımi bilmek insanı daha çok rahatlatıyor acele etmemek sabırlı davranmak en iyisi ama oda bende yok 😂

İnsallah canım ya bi mucize olur🙏 Ben de ovulasyonla takip ettim ama sadece pik gününü degerlendirebildim o yüzden pek umutlanmıyorum. Bi dahaki aya tekrar deneriz artık
Aynen öyle olucak artık. Çok zor stres yapmamak bılmıyorum. Bende düşünmemeye çalışsamda olmuyor hep aklımda. Ama moral bozmak yok kesinlikle. Bu ay yıne çalışmalara devam ederız :)

Aynen öyle olucak artık. Çok zor stres yapmamak bılmıyorum. Bende düşünmemeye çalışsamda olmuyor hep aklımda. Ama moral bozmak yok kesinlikle. Bu ay yıne çalışmalara devam ederız :)
Aynen tam gaz yola devam. Allah im hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Kızlar ovulasyon dönemini degerlendirdim bu ay. Hatta gecen hafta test yaptım negatif çıkmıştı . Bugün hafif pembe lekelenmem ve sol kasık ağrım oldu ( sadece sol yumurtligim var sağ yok) biraz batmalar var sankiii. Bat 15 temmuz yerleşme kanaması olabilir mi diyorum yada adetim erken olacak . Geçen sene ki gebeligimde kanama olmamıştı (düşük ve kürtaj oldu ) goguslerim çok sis inşallah hamileyimdir :)

Kızlar merhaba yarım saat ıcınde sılık cızgı belırdı boyle gorebılıyormusunuz sızce umutlanayımmı
2288076

Kızlar günaydın. Normalde bugün bat günümdü dün akşam bı lekelenmem oldu sonra durdu gece kalktım regl kanı gibi değil de bı yerim kanıyomuş gibi kan geliyo şimdi baktım hala aynı su gibi ve pıhtısız midem de fena halde bulanıyor sebebi ne olabilir sizce

Kızlar günaydın. Normalde bugün bat günümdü dün akşam bı lekelenmem oldu sonra durdu gece kalktım regl kanı gibi değil de bı yerim kanıyomuş gibi kan geliyo şimdi baktım hala aynı su gibi ve pıhtısız midem de fena halde bulanıyor sebebi ne olabilir sizce
Adet gibi değilse inşallah hamişsindir🙏

Insallah benimde bebisim olurr kizlar ya obulasyon testi yaptim bu ay insallah tutar cok istiyorum Allahim kmseyi cocuksuzlkla sinamasinn😔😔

Insallah benimde bebisim olurr kizlar ya obulasyon testi yaptim bu ay insallah tutar cok istiyorum Allahim kmseyi cocuksuzlkla sinamasinn😔😔
Amin ınsallah tutmusdur canım dua et Allah bu kez kavustursun melegıne🤲🏻 Bende sımdı bı test daha yaptım yarım saat olmadan siliklestı cok silik ama sevınemıyorum tam önceden derdım silik bıle gormuyorum sımdıde korkuyorum

Allah senınde benımse mucizemıze kavusmamızı nasıp eder ınsaşlah 🤲🏻Tüm isteyenler kavussun evlatlarına
Amin insallah ovulasyon testyle buay takip ettim insallah tutar yaa hamile kalsam deliririm mutluluktan ilk paylasip haykiricagim yer burasi olucak ❤

Back