Hayırlısı olsun canım. Ben test yapamıyorum. Şehirdışında misafirlikteyiz. Cumartesi evime dönecegim ancak o zaman yaparım. Tabi yarın gelmezseNe kadar çok bat yarın var benim de yarın ama test yaptım çıkmadı tabi
Böyle düşünme ya bende baya kaptırdım kendimi buraya beni de çok etkiliyor ama iyi de geliyor ya gitmeni istemem ama tabi yine de en doğru kararı sen bilirsin hepimiz için hayırlısı olsunKızlar merhaba herkese ben az önce bir test yaptım ve çok üzgünüm bu kararı almak istedim ben artık bir bebek sahibi olamayacağımı anladım ve burdaki paylaşımlar beni hep umutlandırıyor ne internetten araştırmak olsun nede burdaki belirtiler olsun anladım ki hepsi adet belirtisi o yüzden burdan ayrılıyorum hepinizi tanıdığıma çok sevindim ve birbirimize çok yardımcı olduk umarım dileyen herkesin bir gün kucağı dolar benim hiç dolmayacak sanırım o yüzden yipraniyorum çok tatlı insanlarsıniz hepiniz hoşçakalın
Hayırlısı olsun canım. Ben test yapamıyorum. Şehirdışında misafirlikteyiz. Cumartesi evime dönecegim ancak o zaman yaparım. Tabi yarın gelmezse
İnşallah canım yaaAyyyy inşallah gelmezsenin de benim de ben de Pazar tekrar test yapmayı düşünüyorum
Yok ovulasyon kullanmadım hiç adet sonrası bir haftayı değerlendirdim gün aşırı olacak şekilde bilmiyorum artık hayırlısı olur umarımİnşallah canım yaaOvulasyon testi falan kullanmış mıydın? Belki geç döllenme falan olmuştur
Böyle düşünme canm herseyde vardır bir hayır ben 1.5 yıllık evliyim şubatta hamile kaldm martta kürtaj oldm ilk hamileliğimdi çok zor bi süreçti ona rağmen yine umutluyuz hayırlısı değildi ki bunları yasadm diye düşünüyorm Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bunu unutmaKızlar merhaba herkese ben az önce bir test yaptım ve çok üzgünüm bu kararı almak istedim ben artık bir bebek sahibi olamayacağımı anladım ve burdaki paylaşımlar beni hep umutlandırıyor ne internetten araştırmak olsun nede burdaki belirtiler olsun anladım ki hepsi adet belirtisi o yüzden burdan ayrılıyorum hepinizi tanıdığıma çok sevindim ve birbirimize çok yardımcı olduk umarım dileyen herkesin bir gün kucağı dolar benim hiç dolmayacak sanırım o yüzden yipraniyorum çok tatlı insanlarsıniz hepiniz hoşçakalın
Canim sen ne kadar zamandır korunmuyorsun ?Kızlar merhaba herkese ben az önce bir test yaptım ve çok üzgünüm bu kararı almak istedim ben artık bir bebek sahibi olamayacağımı anladım ve burdaki paylaşımlar beni hep umutlandırıyor ne internetten araştırmak olsun nede burdaki belirtiler olsun anladım ki hepsi adet belirtisi o yüzden burdan ayrılıyorum hepinizi tanıdığıma çok sevindim ve birbirimize çok yardımcı olduk umarım dileyen herkesin bir gün kucağı dolar benim hiç dolmayacak sanırım o yüzden yipraniyorum çok tatlı insanlarsıniz hepiniz hoşçakalın
İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Yarın ola hayrolaYok ovulasyon kullanmadım hiç adet sonrası bir haftayı değerlendirdim gün aşırı olacak şekilde bilmiyorum artık hayırlısı olur umarım
Böyle düşünme canım. Allah im herşeyin hayırlısını nasip etsin. Çok duydum drların kesinlikle çocugu olmaz deyip ardından hamile kalanları. O yüzden umudunu kaybetme. Demekki vakti var canım .Kızlar merhaba herkese ben az önce bir test yaptım ve çok üzgünüm bu kararı almak istedim ben artık bir bebek sahibi olamayacağımı anladım ve burdaki paylaşımlar beni hep umutlandırıyor ne internetten araştırmak olsun nede burdaki belirtiler olsun anladım ki hepsi adet belirtisi o yüzden burdan ayrılıyorum hepinizi tanıdığıma çok sevindim ve birbirimize çok yardımcı olduk umarım dileyen herkesin bir gün kucağı dolar benim hiç dolmayacak sanırım o yüzden yipraniyorum çok tatlı insanlarsıniz hepiniz hoşçakalın
Canim sen daha cok yeni evlisin neden bu kadar karamsarsin.Benim kuzenimin kacinciya oldu olmayacak sanıyordu kendini yipratti birde o kadar...Kızlar merhaba herkese ben az önce bir test yaptım ve çok üzgünüm bu kararı almak istedim ben artık bir bebek sahibi olamayacağımı anladım ve burdaki paylaşımlar beni hep umutlandırıyor ne internetten araştırmak olsun nede burdaki belirtiler olsun anladım ki hepsi adet belirtisi o yüzden burdan ayrılıyorum hepinizi tanıdığıma çok sevindim ve birbirimize çok yardımcı olduk umarım dileyen herkesin bir gün kucağı dolar benim hiç dolmayacak sanırım o yüzden yipraniyorum çok tatlı insanlarsıniz hepiniz hoşçakalın
Selam canım inşallah olmayızSelam kızlar benimde bat yarin adet olcakmisim gibi hissediyorum inşallah olmam bebiş olur inşallah
Öyle oluyor ya bekliyoruz diye takmasak geçer Ama nerdeeeeInşallah canım bir aydır sanki zaman geçmiyor durdu bana
Kesinlikle katılıyorum canım olmasa bile bir sonraki ay devam ederiz bana da iyi geliyor burası bazen etkilensem deBenimde bat yarın. İnşallah bi mucıze olur hepımız içinolmasada devam ederiz arkadaşlar konuşmaya. Ben burdan çok şey öğreniyorum. Konuşarak dertleşerek birbirmize destek oluyoruz.
Yarın adet olsak bile gelecek ay için tekrar konuşur birbirmize destek oluruz.
Ben bu ay ovulasyon takıbıyle yapmıstım. Pik yakaladım. Olmasa yıne devam edıcem bu ay ovulasyonla.
İnsallah canım ya bi mucize olurBenimde bat yarın. İnşallah bi mucıze olur hepımız içinolmasada devam ederiz arkadaşlar konuşmaya. Ben burdan çok şey öğreniyorum. Konuşarak dertleşerek birbirmize destek oluyoruz.
Yarın adet olsak bile gelecek ay için tekrar konuşur birbirmize destek oluruz.
Ben bu ay ovulasyon takıbıyle yapmıstım. Pik yakaladım. Olmasa yıne devam edıcem bu ay ovulasyonla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?