Lauquık miydi neydi canım ismi o.. Bu ay deneyeceğiz bizde regl in bitmesini bekliyorum yine aynı markanın ovu testi i aldımTamam bu ay öyle deniyeyimhangi ovl. Testini kullandın peki
Bnde aynisini yaptm bu ay bakalimmmBana sorarsan ayaga kalkmama durumu Kanıtlanmıs bir sey... Hayvanların bazıları bile cinsel birleşmeden sonra ayaklarını havaya kaldırıp sırtüstü yatıyorlar... Ben kızımda bu yöntemi kullanmıştım... Resmen kalcamı kaldırıp öylece durdumve oldu... Darısı 2.ye
Aynisini bende buay kullandm ve sizin gbi yapiyrm insallah tutar ya.sLauquık miydi neydi canım ismi o.. Bu ay deneyeceğiz bizde regl in bitmesini bekliyorum yine aynı markanın ovu testi i aldımbakalım nasip
Hadi bakalımBnde aynisini yaptm bu ay bakalimmm
Ilk haber verecegim yer kkHadi bakalımbizi de haberdar et
İnşaallah bende seviyorum.Ilk haber verecegim yer kkcok seviyorum burayi sizlerle konusmayi insallah tutarsa tabi
Sen neden ara veriyon kiYaaabenim de yarın günüm ama hiçbi belirti kalmadı adet belirtilerim de yok gibi sessiz sessız geliyor gibi.. Sabah test yaptım yeniden hiç bişey yok negatif maaelesf.. Gelecek ay çalışmalara ara vErmek zorundayız eylüle kaldı bizim iş artık..önümüzdeki ayı sıkı değerlendir.. Ovulasyon testini de değiştir.. Şahsen ben öyle düşünğyorum
Evet erken oldumyaaaerken olmus kuzu ikimizin de bat yarin degil miydi ben de az once test yaptim negatif bi sonraki ay insallah sıkma canini
Uzme canini hic belli olmaz bi baktin hamilesinNe bileyim adetten farklı bir belirtim yok test negatifti burda bazılar 6 gün önce bile testte silikti diyor umudum kalmadı açıkcası
Pekı sılık cuzgı mı cıkmısdı ıdrardaAsiri heycanli bikere suphelndm kan testi yaptrmstm Allahm ogun bitmez geldi iateydim bide tabiki sonuc negatfti ama herseye hazrlamstm kendmi
Memlekete gidicem 1 ay kadar yokum yumurtlama donemine denk gelemiyoruz maalesef zaten olmuyor 1 ay dinlenmiş oluruz artık napalmSen neden ara veriyon ki
Ben zaten ovu testimi degistircem
İnşallah gebelikte böyle oluyordur..Aynen ya benim de bat bugün ya da yarın ama hiçbir şey Yok üstelik dediğin gibi belirti melirti de kalmadı bakalım nasıl olacak hamileymiş gibi de hissetmiyorum zaten
Aynen ya inşallah canımİnşallah gebelikte böyle oluyordur..Yoksa da sağlık olsun napalm
Regl bittikten sonra bira ay boyunca hergün denemek lazım aslımda hiç şüphe kalmaz aklımızdaLauquık miydi neydi canım ismi o.. Bu ay deneyeceğiz bizde regl in bitmesini bekliyorum yine aynı markanın ovu testi i aldımbakalım nasip
Ya tabi şükürler olsun ama artık çok yıprandım bide bu ay çok umutlanmıştım 14 günüde geçti testte negatif çıkınca bi hayli üzüldüm 8 o aydır hiç bukadar heveslenmemistimBende 7ay oldu diye kendimde birşey arıyorum senin de 5 sene oldu demek allahım inş bu ay sana bir bebek nasip eder kendini yıpratma ama yıprattgnda olsaydı şimdiye olur du napalım kader demek gerek bazen herşey biz insanlar için var hayat devM ediyor seni seven eşin var sağlğnz yerinde gezip tozup eglenebiliyorsunuz ya önce şükretmek lazım denemeye devM edip gerisini Allah'a bırakmak lazım
Çok yoğun koyu renge kaçan akıntım oluyor bugün koku vs o tip şeylerde yol enfeksiyon gibi yani acaba ümitlenmelimiyim ya da erken mi adet görcemUzme canini hic belli olmaz bi baktin hamilesin
Bende yaptım bu ay 20dk falan öyle bekledimBnde aynisini yaptm bu ay bakalimmm
Kaç yaşındasınz sorması ayıpYa tabi şükürler olsun ama artık çok yıprandım bide bu ay çok umutlanmıştım 14 günüde geçti testte negatif çıkınca bi hayli üzüldüm 8 o aydır hiç bukadar heveslenmemistim
Yo neden ayıp olsun cnm 25 yaşındayım 5 yıllık evliyimKaç yaşındasınz sorması ayıp
Baya erken bir yaşta evlenmişsiniz yani bana göre öyle bu yüzden de şansınızın daha çok oldugunu düşünüyorum bu iyi birşey ben 27 yaşın da evlendim şuan 28 oldumYo neden ayıp olsun cnm 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?