Hayırlısı olsun bazı kaset testler yanıltıyor maalesef en guzeli kan testi iste..Kızlar benm bat 1 gün geçti yaptığım test silik çıkmıştı ama kan tahlili yaptm 1.20 çıktı yani negatif ama adet ağrımda yok adet olmayı bekliyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun bazı kaset testler yanıltıyor maalesef en guzeli kan testi iste..Kızlar benm bat 1 gün geçti yaptığım test silik çıkmıştı ama kan tahlili yaptm 1.20 çıktı yani negatif ama adet ağrımda yok adet olmayı bekliyorm
Asiri heycanli bikere suphelndm kan testi yaptrmstm Allahm ogun bitmez geldi iateydim bide tabiki sonuc negatfti ama herseye hazrlamstm kendmiBugun yaptırcam en gec yarın gece uyuyamadım heycandan resmen
yaaaKizlar bugun adet oldum belliydi adet olacagim diyer aya kaldi
Şimdi kanda çıkmadıysa artk çıkmaz değil mi geç döllenme bile olsa kanda çıkar mi beklemelimiyim adet olmayı yoksa söktürücü kullansammiHayırlısı olsun bazı kaset testler yanıltıyor maalesef en guzeli kan testi iste..
bence bekle tatlim yaa hic belli olmaz bu islerŞimdi kanda çıkmadıysa artk çıkmaz değil mi geç döllenme bile olsa kanda çıkar mi beklemelimiyim adet olmayı yoksa söktürücü kullansammi
Günün cok gecmemis söktürücü kullanma gerek yokki adet gelecekse gelir zatenŞimdi kanda çıkmadıysa artk çıkmaz değil mi geç döllenme bile olsa kanda çıkar mi beklemelimiyim adet olmayı yoksa söktürücü kullansammi
Aynen öyle yapaym o zaman canmbence bekle tatlim yaa hic belli olmaz bu islerbekleyebiliyosan 1 hafta bekle adet olmazsan doktora gorun o zaman netlesir
O da doğru bekliyeym artk napalmGünün cok gecmemis söktürücü kullanma gerek yokki adet gelecekse gelir zaten
Ne bileyim adetten farklı bir belirtim yok test negatifti burda bazılar 6 gün önce bile testte silikti diyor umudum kalmadı açıkcasıBelli olmaz cnm daha adetine var
Merhaba öncelikle benim de adetim 7gün geçtiği anlar oldu sonuç negatiftiadet düzensizliğim vardı benim oyüzden hiç ümitlenmemiştim hatta eşimede diyordum ümitlenme diye doktora bile gitmemştm test yapmştm evde kendim sadece yapacagmı önceden eşime de sölememştm ki heycan yapmasn diye negatf olnca dedim diyeceğim şu kendimizi ne kdar strese sokarsak sokalm olacagı varsa olur olmayacagı varsa olmaz ben 7aydır bekliyorum heycan ve stresle ama sonç hep negatif en iyisi doktora gitmek kontrol olup beklemek gerisi allahtanMerhaba hanımlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama yazmamıştım âdetlerim düzensiz olduğu icin gün veremicem ama bu gun ovulasyon testiyle takip etmiştim yumurtlamani çatlamadan sonra 16 gün oldu ve sabah kahvaltıdan sonra test yaptım ilk iftardı ama kahvaltı yapmıştım negatif cikti kan testi verdeim gece cikacak sonuc ama cok uzgun hissediyorum kesin var gibi gelmisti sonucta 14 gun adet olmam gerekmez miydi ne olur bi yardimci olun bitik hissediyorum
Aynen ya o da kötüBende de hala gelen giden yok. Bugun ya da yarın olabılırım. Bunun stresıde ayrı geldımı gelmedımı ha gelcek dıye :d
Canm 5 yıllık evliyim ve gitmediğim dr kalmadı artık o kadar özele gittim ki iğneler falan bütçemi okadar sarstiki anlamam bu ay ara verdim ama yine dr gittim adetin 21 günü yumurtam çatlamışmi diye doktor çok güzel çatlamış dedi 5 gündür göğüs ağrım vardı adet ağrım vardı bide çatlamadan sonra 16 gün geçti çok heyecanlanmıştım şimdi coookkk kötü hissediyorumMerhaba öncelikle benim de adetim 7gün geçtiği anlar oldu sonuç negatiftiadet düzensizliğim vardı benim oyüzden hiç ümitlenmemiştim hatta eşimede diyordum ümitlenme diye doktora bile gitmemştm test yapmştm evde kendim sadece yapacagmı önceden eşime de sölememştm ki heycan yapmasn diye negatf olnca dedim diyeceğim şu kendimizi ne kdar strese sokarsak sokalm olacagı varsa olur olmayacagı varsa olmaz ben 7aydır bekliyorum heycan ve stresle ama sonç hep negatif en iyisi doktora gitmek kontrol olup beklemek gerisi allahtan![]()
![]()
Yaaabenim de yarın günüm ama hiçbi belirti kalmadı adet belirtilerim de yok gibi sessiz sessız geliyor gibi.. Sabah test yaptım yeniden hiç bişey yok negatif maaelesf.. Gelecek ay çalışmalara ara vErmek zorundayız eylüle kaldı bizim iş artık..önümüzdeki ayı sıkı değerlendir.. Ovulasyon testini de değiştir.. Şahsen ben öyle düşünğyorum
Benim adetim normal de ayın 5i gbi gelrdi dedem vefat etti ona üzükmekten stresten ayın 10u gibi olamaya başladı bir kaç aydır düzenim değişti ovulasyon testi kullandım ama yine de olmadı olamayınca ovulasyon testini de bıraktm bebek düşünmeyi de 2 ayda böle geçti hala birşey yok 7.ay bitti doktora gitme kararı aldım 2 hafta sonra randevum var ne gerekiyorsa yapılsn şüpheleniyorum artık bende mi bişe var eşimde mi cinsel hayatımızda aralıklı bir şekil de değil yani uzun zamn bırakmıyoruz bazen hergün bazen gün aralıklı oda netten okuduğum için 2 günde bir olması iyi diye o şekilde düzene sokmuştuk kendimizi hamile kalanlar da böyle mi yapıyor acaba birde ilişkiden sonra bazıları ayaga kalmayın diyor bazıları gereksiz bilgi diyor bilimsel olarak kanıtlanmış birşey değil diye ne yapacagını şaşırıyor insan ya![]()
Bende denedim öyle bir kaç kez ama tutmadı yine devam edeyim ohaldeBana sorarsan ayaga kalkmama durumu Kanıtlanmıs bir sey... Hayvanların bazıları bile cinsel birleşmeden sonra ayaklarını havaya kaldırıp sırtüstü yatıyorlar... Ben kızımda bu yöntemi kullanmıştım... Resmen kalcamı kaldırıp öylece durdumve oldu... Darısı 2.ye
![]()
Kesinlikle devam et canım ben ovu testi ile takip edip özellikle yumurtlama olacgaı koyu cizgi ve siliklestiği zamanlarda özellikle ilişki kesin oldu ve yarım saat filan kalcamı yatagın basına yaslayıp öyle bekledim tutruBende denedim öyle bir kaç kez ama tutmadı yine devam edeyim ohalde![]()
Bende 7ay oldu diye kendimde birşey arıyorum senin de 5 sene oldu demek allahım inş bu ay sana bir bebek nasip eder kendini yıpratma ama yıprattgnda olsaydı şimdiye olur du napalım kader demek gerek bazen herşey biz insanlar için var hayat devM ediyor seni seven eşin var sağlğnz yerinde gezip tozup eglenebiliyorsunuz ya önce şükretmek lazım denemeye devM edip gerisini Allah'a bırakmak lazımCanm 5 yıllık evliyim ve gitmediğim dr kalmadı artık o kadar özele gittim ki iğneler falan bütçemi okadar sarstiki anlamam bu ay ara verdim ama yine dr gittim adetin 21 günü yumurtam çatlamışmi diye doktor çok güzel çatlamış dedi 5 gündür göğüs ağrım vardı adet ağrım vardı bide çatlamadan sonra 16 gün geçti çok heyecanlanmıştım şimdi coookkk kötü hissediyorum
Tamam bu ay öyle deniyeyimKesinlikle devam et canım ben ovu testi ile takip edip özellikle yumurtlama olacgaı koyu cizgi ve siliklestiği zamanlarda özellikle ilişki kesin oldu ve yarım saat filan kalcamı yatagın basına yaslayıp öyle bekledim tutru![]()