Aynen öyle olucak artık. Çok zor stres yapmamak bılmıyorum. Bende düşünmemeye çalışsamda olmuyor hep aklımda. Ama moral bozmak yok kesinlikle. Bu ay yıne çalışmalara devam ederız :)İnsallah canım ya bi mucize olurBen de ovulasyonla takip ettim ama sadece pik gününü degerlendirebildim o yüzden pek umutlanmıyorum. Bi dahaki aya tekrar deneriz artık
Aynen tam gaz yola devam. Allah im hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeAynen öyle olucak artık. Çok zor stres yapmamak bılmıyorum. Bende düşünmemeye çalışsamda olmuyor hep aklımda. Ama moral bozmak yok kesinlikle. Bu ay yıne çalışmalara devam ederız :)
AminnnAynen tam gaz yola devam. Allah im hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Adet gibi değilse inşallah hamişsindirKızlar günaydın. Normalde bugün bat günümdü dün akşam bı lekelenmem oldu sonra durdu gece kalktım regl kanı gibi değil de bı yerim kanıyomuş gibi kan geliyo şimdi baktım hala aynı su gibi ve pıhtısız midem de fena halde bulanıyor sebebi ne olabilir sizce
Evet bende görüyorum inşallah vardırKızlar merhaba yarım saat ıcınde sılık cızgı belırdı boyle gorebılıyormusunuz sızce umutlanayımmıEki Görüntüle 2288076
Teşekkür ederım ınsallahEvet bende görüyorum inşallah vardır
Insallah hamissindir ya Allahimmm bende cok istiyorummmmKızlar merhaba yarım saat ıcınde sılık cızgı belırdı boyle gorebılıyormusunuz sızce umutlanayımmıEki Görüntüle 2288076
Allah senınde benımse mucizemıze kavusmamızı nasıp eder ınsaşlahInsallah hamissindir ya Allahimmm bende cok istiyorummmm
Görüyorum canım saglıkla ilerlesin insallahKızlar merhaba yarım saat ıcınde sılık cızgı belırdı boyle gorebılıyormusunuz sızce umutlanayımmıEki Görüntüle 2288076
Amin ınsallah tutmusdur canım dua et Allah bu kez kavustursun melegıneInsallah benimde bebisim olurr kizlar ya obulasyon testi yaptim bu ay insallah tutar cok istiyorum Allahim kmseyi cocuksuzlkla sinamasinn
Saolun ınsallah kan testımdede pozıtıf cıkadGörüyorum canım saglıkla ilerlesin insallah
DAdet gibi değilse inşallah hamişsindir
Görüyorum canım saglıkla ilerlesin insallah
Amin insallah ovulasyon testyle buay takip ettim insallah tutar yaa hamile kalsam deliririm mutluluktan ilk paylasip haykiricagim yer burasi olucak ❤Allah senınde benımse mucizemıze kavusmamızı nasıp eder ınsaşlahTüm isteyenler kavussun evlatlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?