Canım dikkatli baktgnda sarılığın içinde yine bi çizgi görünüyorGöründüğün çizgi değil yani canım... Testi in içi kaymıs ondan kenar kısmı görünüyor. Baska test yap bence
Hemen ilk 5dk içinde çıktı normalde ben saatlerce beklerdim yine çıkmazdı hatta kaseti açıp içini çıkarır ısıga bile tutardım yok yine görünmedi o 2.çizgi ne uyuz olurdum ama hamile oldugumda hiçbir çaba sarfetmeden direk gözlendiBu gölgeler hemen mi cıktı sonradan mı olustu??
Göremedim benCanım dikkatli baktgnda sarılığın içinde yine bi çizgi görünüyor
Yakından mı atsan bir de sen görebiliyorsan tamadır bazen fotoda görünmüyorCanım dikkatli baktgnda sarılığın içinde yine bi çizgi görünüyor
Benimde gölge olustu ama 1 1 bucuk saat sonra bakmaya gıttıgımzde gordum 20 dk kadar bekledim hiçbişe görünmüyordu.. Sizinde dedıgınız gıbı eskiden bu gölgeden eser yoktu 5 saat sonra bile.. Umutlandım ben deHemen ilk 5dk içinde çıktı normalde ben saatlerce beklerdim yine çıkmazdı hatta kaseti açıp içini çıkarır ısıga bile tutardım yok yine görünmedi o 2.çizgi ne uyuz olurdum ama hamile oldugumda hiçbir çaba sarfetmeden direk gözlendi
Belki fotoğraftan görünmüyordur canım ama ben baktgmda çizgi net ama neden orda çıkmış onu anlamadmGöremedim ben
Yakından mı çeksen acaba bazen öle olabiliyor birde hafif yandan çek o zaman iki çizgide net görünüyorBelki fotoğraftan görünmüyordur canım ama ben baktgmda çizgi net ama neden orda çıkmış onu anlamadm
Gayet iyi canımEki Görüntüle 2287886
kizlar sonuclarima bakabilecek olan var mi
Evet gebelik olunca hemen çıkıyor benimde oyle olmuştu adet gunumden 4 5 gun once hic çıkmamıştı hatta mide agrisindan kivraniyordum doktora gitcem bakayim dedim cikmadi ama tam bat gunumde silikte olsa direk cikti beklemeden isiga tutmadan direk göründü o zaman ahhaa demiştim sadece :))Hemen ilk 5dk içinde çıktı normalde ben saatlerce beklerdim yine çıkmazdı hatta kaseti açıp içini çıkarır ısıga bile tutardım yok yine görünmedi o 2.çizgi ne uyuz olurdum ama hamile oldugumda hiçbir çaba sarfetmeden direk gözlendi
tesekkur ederim netten bakiyorum bende norml degerler ne diye genelde yakin ama insallah hamile olmama engel olacak madar degildir yarin kadin dogumcuda ilgilenir umarim bazilari cokta bilgi vermiyor. tsh 2 olmali falan diye duyardim hep doktora dedim hayir norml dedi aile hekimi.Gaye
Gayet iyi canım
Aynen canım normal Aralıkları verilmiş zaten iyitesekkur ederim netten bakiyorum bende norml degerler ne diye genelde yakin ama insallah hamile olmama engel olacak madar degildir yarin kadin dogumcuda ilgilenir umarim bazilari cokta bilgi vermiyor. tsh 2 olmali falan diye duyardim hep doktora dedim hayir norml dedi aile hekimi.
Peki başka erken gebelik belirtileriniz varmıydıİnşallah canım haklısın ne yapayım 7 aydır demedim acaba niye olmuyor diye araştırırken insan herşeyi uokuyor bende ovilasyon testi ile ilk ayda kaldım Canlar
Canım benim çoğu şeyi yaşadım ya kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde şişme hassasiyet bir de göğüslerde damarlar belirginleşti son 3 gündür mide bulantısı varSelam kizlar, benim de adet 12-15 i arasi bekliyorum. Ama bu ay iyice salladim cok da sikildim artik kafayi yemekten. Gelin bu ay hic sallamayalim, siz bi haftadir fazlasiyla sallamissiniz zaten:) Doktorum gecen hafta bana söyle dedi, 10 sene sonra kac cocugun olacagi simdiden be
Peki başka erken gebelik belirtileriniz varmıydı
Hayırlısı olsun inşallah bizde tadarız bu duyguyuCanım benim çoğu şeyi yaşadım ya kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde şişme hassasiyet bir de göğüslerde damarlar belirginleşti son 3 gündür mide bulantısı var
Mide bulantısı hariç diğer belirtiler bende de var.hatta göğüslerıme şimdi dikkat ettimde damarları belli.ama hep böylemıydı ya da adet öncesi oluyomuydu onu bılmıyorum.yarın bat günü zaten bı gun daha beklıcemCanım benim çoğu şeyi yaşadım ya kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde şişme hassasiyet bir de göğüslerde damarlar belirginleşti son 3 gündür mide bulantısı var
Kuzum benim yoktu damarlar ve benim de bat 14 ama ben dün öğrendim gebeliğiMide bulantısı hariç diğer belirtiler bende de var.hatta göğüslerıme şimdi dikkat ettimde damarları belli.ama hep böylemıydı ya da adet öncesi oluyomuydu onu bılmıyorum.yarın bat günü zaten bı gun daha beklıcem
Amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbimHayırlısı olsun inşallah bizde tadarız bu duyguyu
Hayırlısı olsun canım çoğumuz bu durumdayız şuan ben gerçi daha bat günüm yarında büyük ihtimal olacam karnımda regl sancısı varBen bugün regl oldum hayırlısı belirtiler yanlışmış demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?