Saol kuzum ya biraz olsun içim rahatladıiçin rahat olsun daha adetine 4 gün war öncesine göre 77 çok iyi bir rakam.
Tabiki de normal ben ilk öğrendiğimde 48diKızlar kan sonucum çıktı 77.21 bat 14 Temmuz geçikme olmadığı için mi düşük acaba korkuyorum birşey olacak diye
Kızlar bakın bunlar benim eski testlerim ve 5gün varken çıkan test sonuclar... Kıyas yapabilirsiniz ve sunu diyeyim varsa hemen silikte olsa çıkıyor gölge gbi bile çıkıyor en alttakine bakın.. 3ü de ayrı marka ve aynı gün testleri... (3sene önce burada paylasmışım bir arkadasıma atmısım sizin için bir de burada paylaşıyorum )
Hadi ya ciddi misin oyyy inşallah kuzum ya valla ilk gebelik olunca birde baya araştırdım kimyasal gebelik yok şu yok bu korkutuyorum kendimiTabiki de normal ben ilk öğrendiğimde 48diadete 5gün vardı
Saol kuzum ya biraz olsun içim rahatladı
Ya her seyi okumayın suralarda kiz ben 48.2yi görünce havalara ucmustım 2gün sonrada 150lerde çıkmıstı Dr gayet iyi ilerlemiş demiştiHadi ya ciddi misin oyyy inşallah kuzum ya valla ilk gebelik olunca birde baya araştırdım kimyasal gebelik yok şu yok bu korkutuyorum kendimi
Simdi hatırlayamadım ama labouquik sanırım en alttaki Bebetime birisi de hiç bilmediğim bir markayı ama neydi onu hiç bilmiyorm 3yıl olduen üstteki hangi marka canım
İnşallah canım haklısın ne yapayım 7 aydır demedim acaba niye olmuyor diye araştırırken insan herşeyi uokuyor bende ovilasyon testi ile ilk ayda kaldım CanlarYa her seyi okumayın suralarda kiz ben 48.2yi görünce havalara ucmustım 2gün sonrada 150lerde çıkmıstı Dr gayet iyi ilerlemiş demiştisizi çok iyi anlıyorum ama inan fazlaca okuyup kendini evhamlama... Degeri 5görüp sevinen bile var 11 çıkıp göklere uçan Gördüm çünkü hamile isen çıkıyor bu değerler yoksa yok ayrıca sabret adet geciksin kese filan hepsi görünür 6ile8.hafta ama garanti 8 diyor Dr ler kalp atısını da duyarsın tamamdır
Bende ovu ile kalmıstım bu ayda 2.için ilk deneme yapacağız bakalım nasipİnşallah canım haklısın ne yapayım 7 aydır demedim acaba niye olmuyor diye araştırırken insan herşeyi uokuyor bende ovilasyon testi ile ilk ayda kaldım Canlar
Yaaa inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder canım benimBende ovu ile kalmıstım bu ayda 2.için ilk deneme yapacağız bakalım nasipyapacağınız en güzel sey çift çizgiyi gördün mü tamam yasa doya doya sevincini
Sonra kan testi pozitif mi onu da yasa doya doya..
Hep bir sonrakini düşünmeyin anı yaşayın keyfini sürün mutlu olun
Amin hayırlısıyla inşaallahYaaa inşallah rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder canım benimhaklısın anı yaşamak lazım hem biz üzülünce bebişte üzülüyormuş
bencede degerin cok iyi daha 4 gun var nasil articaktir 2 gun sonra bile icini rahat tut strest yapma ki olumsuz bi sonucla karsilasma bat gunune kadar daha cok artarKızlar kan sonucum çıktı 77.21 bat 14 Temmuz geçikme olmadığı için mi düşük acaba korkuyorum birşey olacak diye
İnşallah kuzum ister istemez stres yaptım korktum valla ama saolun ya içimi rahatlattınızbencede degerin cok iyi daha 4 gun var nasil articaktir 2 gun sonra bile icini rahat tut strest yapma ki olumsuz bi sonucla karsilasma bat gunune kadar daha cok artar
O çizgi değil canım test kaymısKızlar çizgi çıktı ama yanlış yerde bu test hatalı mi
Göründüğün çizgi değil yani canım... Testi in içi kaymıs ondan kenar kısmı görünüyor. Baska test yap benceKızlar çizgi çıktı ama yanlış yerde bu test hatalı mi
Sonradanmi cikti cnmben 5 dk bekledim sanki bisey görmedim testi bırakıp gittim şimdi görüyorm ama bilmiyorm ki varmıdır acaba
Bu gölgeler hemen mi cıktı sonradan mı olustu??Kızlar bakın bunlar benim eski testlerim ve 5gün varken çıkan test sonuclar... Kıyas yapabilirsiniz ve sunu diyeyim varsa hemen silikte olsa çıkıyor gölge gbi bile çıkıyor en alttakine bakın.. 3ü de ayrı marka ve aynı gün testleri... (3sene önce burada paylasmışım bir arkadasıma atmısım sizin için bir de burada paylaşıyorum )
Aynen sonradan canmSonradanmi cikti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?