Valla ben kendimi haftasonu çok yordum bide sürekli acıkıyorum ya
Evet kuzum çalışıyorum işim çok tempolu değil aslında yorucu değilÇalışıyor musun?
Hafta sonları izinli olduğum için temizlikle geçiyor ancaÇalışıyor musun?
Beklemekte cok zorBenim de var gibi ama adet ve gebelik belirtileri yanıltıcı olabilir diye umudumu kaybetmek istemiyorum.. Biz bekleyelim cumartesi gününü
Hergün rüyalar görüyorum bende o kadar güzel ki hem de.. Hemen bakıyorum hepsi hayra yoruluyor çok şükür.. İnşallah biz de kavuşacaz bebişlerimize.. Bugünlerimize gülüp geriz inşallahHadi bu sefer kucağımıza alalım yavrularimizi kiz okadar taktım ki ruyalarima giriyor artık guruptaki kızlar sabah test yap diye rüyama girdi ahahahaha
Ben 2 sene önce yaşıyordumAramızda Ankara'da yaşayan var mı kızlar
Benim iş biraz yoğundu çocuk düşünmeye başlayınca bıraktım hem biraz dinleneyim dedim. Nelerden vazgeçtim de gelmiyor çok inatçıHafta sonları izinli olduğum için temizlikle geçiyor anca
Bence bi etkinlik yapalım.. 4 günde Bi kitap okuyalım hem vakit geçer hem kafamız dağılır hem de yeni dünyalara yelken açarızBeklemekte cok zor
Ben straforla maket ev yapıcam malzeme topluyorum evde uğraşacak bişey olmayınca kafamı sürekli meşgul ediyor gidip gelebileceğim kimsem de yok ailemle ayrı memleketteyizBence bi etkinlik yapalım.. 4 günde Bi kitap okuyalım hem vakit geçer hem kafamız dağılır hem de yeni dünyalara yelken açarız ☺
Bence bi etkinlik yapalım.. 4 günde Bi kitap okuyalım hem vakit geçer hem kafamız dağılır hem de yeni dünyalara yelken açarız
Süper.. Üretmek harika bişey.. Yaratıcılığınızı konusturuyorsunuz..Ben straforla maket ev yapıcam malzeme topluyorum evde uğraşacak bişey olmayınca kafamı sürekli meşgul ediyor gidip gelebileceğim kimsem de yok ailemle ayrı memleketteyiz
Ben de hergün Meryem suresi dinliyorum ardından tüm isteyenlere dua ediyorum
Valla canim ben kuran okucam birazdan hepinize dua ederim
Vakit geçirmek için çok iyi oluyor. Anaokulu ögretmeniyim okul için yapıyordum sürekli şimdi kendim için yapıcamSüper.. Üretmek harika bişey.. Yaratıcılığınızı konusturuyorsunuz..☺
Var hafif de koku değişikliği var.Kuzum senin idrarında koyulaşma var mı
Ben de matematik öğretmeniyim..Vakit geçirmek için çok iyi oluyor. Anaokulu ögretmeniyim okul için yapıyordum sürekli şimdi kendim için yapıcam
sizdeki gölge çizgi hemen mı olmustu test yapar yapmaz.. Yoksa bekledikten sonra mı?Var hafif de koku değişikliği var.
Bizim işimiz hep somut materyallerle zaten. Alışınca kitap falan sıkıcı geliyor şimdi tekrar bi üniversite okuyorum kitabı açasım gelmiyorBen de matematik öğretmeniyim..☺Somut materyaller öğrenmeyi daha çabuk kolaylaştırıyor ve de kalıcı oluyor
Konu nereye geldiBizim işimiz hep somut materyallerle zaten. Alışınca kitap falan sıkıcı geliyor şimdi tekrar bi üniversite okuyorum kitabı açasım gelmiyor
Anladım canımBen 2 sene önce yaşıyordum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?