Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bu sefer kucağımıza alalım yavrularimizi kiz okadar taktım ki ruyalarima giriyor artık guruptaki kızlar sabah test yap diye rüyama girdi ahahahaha
Hergün rüyalar görüyorum bende o kadar güzel ki hem de.. Hemen bakıyorum hepsi hayra yoruluyor çok şükür.. İnşallah biz de kavuşacaz bebişlerimize.. Bugünlerimize gülüp geriz inşallah

Bence bi etkinlik yapalım.. 4 günde Bi kitap okuyalım hem vakit geçer hem kafamız dağılır hem de yeni dünyalara yelken açarız ☺
Ben straforla maket ev yapıcam malzeme topluyorum evde uğraşacak bişey olmayınca kafamı sürekli meşgul ediyor gidip gelebileceğim kimsem de yok ailemle ayrı memleketteyiz

Ben straforla maket ev yapıcam malzeme topluyorum evde uğraşacak bişey olmayınca kafamı sürekli meşgul ediyor gidip gelebileceğim kimsem de yok ailemle ayrı memleketteyiz
Süper.. Üretmek harika bişey.. Yaratıcılığınızı konusturuyorsunuz..

Vakit geçirmek için çok iyi oluyor. Anaokulu ögretmeniyim okul için yapıyordum sürekli şimdi kendim için yapıcam
Ben de matematik öğretmeniyim..Somut materyaller öğrenmeyi daha çabuk kolaylaştırıyor ve de kalıcı oluyor

Ben de matematik öğretmeniyim..☺Somut materyaller öğrenmeyi daha çabuk kolaylaştırıyor ve de kalıcı oluyor
Bizim işimiz hep somut materyallerle zaten. Alışınca kitap falan sıkıcı geliyor şimdi tekrar bi üniversite okuyorum kitabı açasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…