Kesinlikle öyle ama kendime hakim olamıyorum işte.. Döllnemeden sonra 10 gün içinde rahme ulasıyormus.. Ki yumurtlamaya tam 10.gün bugun.. Belki gelmiştir rahme dedim tabi so uç hüsran.. Cumartesi olsun hayrolsunn inşallah.. ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin..Evet canim artik idrarda yapma gecikirsen direk kan testi yaptir bazen gecikmeden bile 1hafta sonra pozitiflesebiliyormuş en iyisi bunlarla ugrasmamak..
Evet canım bariz belli zatenBenim bu gölgeler pozitifmiş adete 5 kala.
Ay inşallah tutar ikimizinki deEvet canım bende bir kere oldu yumurta akı gibi ama oda bir gün tek bir anlık oldu sonra hiç gelmedi daha sonra hep kremsi oldu
Benım ovulasyon gununden 2 3 gun once akıntım oldu.ovulasyon testınde pik yaptıgı gun hıc bı belırtım yoktuOvulasyon testi yapanlar ovulasyon gününde ne gibi belirtileriniz oldu?
benim de yumurtlama gunu sol kasigim deli gibi agridi hissettim yumurtlama oldugunu zaten ovu de oyle gosteriyoduOvulasyon testi yapanlar ovulasyon gününde ne gibi belirtileriniz oldu?
DirenBenimde son 3 gün canım geçmiyor günler ama adet belirtilerimde var ama bu ay okadar çok belirti yaşadım ki resmen olmuş bu sefer dedim bı arkadaş göğüsler deki damarlar belirginleşir diyordu aynaya bakıp duruyom kendimde belirti arıyorum sürekli ama bu ay mide bulantim göğüs ağrım çok oldu normalde goguslerim hiç ağrımazdi çok fazla sismezdi normalde kasıklarim bu kadar ağrımazdi bu ay vücudum değişik şeyler yaşadı ama direniyorum test yapmamak için
Benim de döngünün tam ortalarında sancı oluyor farklı Bi sancı.. Yumurtlama oldugunu hissedebiliyorum ovulasyon denedim tma koyu olmadı ama en koyu oldugu gün o sancıyı hissettim ertesi iki günü ve o günü değerlendirdim..benim de yumurtlama gunu sol kasigim deli gibi agridi hissettim yumurtlama oldugunu zaten ovu de oyle gosteriyodu
Benim de sol kasıgım ağrıdı kıvrandım o gün bacagima vurdu ağrısıbenim de yumurtlama gunu sol kasigim deli gibi agridi hissettim yumurtlama oldugunu zaten ovu de oyle gosteriyodu
Hadi bu sefer kucağımıza alalım yavrularimizi kiz okadar taktım ki ruyalarima giriyor artık guruptaki kızlar sabah test yap diye rüyama girdi ahahahahaDirenSerimeri diren ☺kesinlikle bekle en azından adet gününü. Sonra benim gibi uzulme.. Benim de göğüs agrılarım var kasıklarim da batma oluyor ama herikisi de olabilir diyorum artık.. Umut olmasa zaten böyle erkenden testlere yapışmayız.. Hiç Bi zaman umudumuzu kaybetmeyelim ama vaktini bekleyelim herşey in.. Akıllandım artık
Valla bütün gece bende bebek görüyorum uyanıyorum uyuyamıyorum sürekli belirti arıyorum kafayı sıyırcam yakındaHadi bu sefer kucağımıza alalım yavrularimizi kiz okadar taktım ki ruyalarima giriyor artık guruptaki kızlar sabah test yap diye rüyama girdi ahahahaha
Hahahaha vallaha al benden de okadar benim bı alt komşumu gördüm rüyamda oda bebek düşünüyorla düşünmüyor arasında onun testini yapıyoruz falan bı kendi testimi pozitif göremedim rüyamdaValla bütün gece bende bebek görüyorum uyanıyorum uyuyamıyorum sürekli belirti arıyorum kafayı sıyırcam yakında
Ay ne guzel insalalh benimde oyledirBenim bu gölgeler pozitifmiş adete 5 kala.
Inşallah canm inşallah kuzumKuzum bı arkadaş görmüş senin çizgiyi benim gözlerde bozuk biraz belki benim göz yanilmamdir sende görüyorsan rabbim tutundursun bebişini inşallah
Ben pozitif gördüm bide sığ bir gölde yüzüyodum onu gördüm ama eşime denize gidelim falan demiştim o kalmıştır aklımda diye düşündümHahahaha vallaha al benden de okadar benim bı alt komşumu gördüm rüyamda oda bebek düşünüyorla düşünmüyor arasında onun testini yapıyoruz falan bı kendi testimi pozitif göremedim rüyamda
Ayy hayır olsun inşallah kuzum vallaBen pozitif gördüm bide sığ bir gölde yüzüyodum onu gördüm ama eşime denize gidelim falan demiştim o kalmıştır aklımda diye düşündümBen bide çocuk istemiyodum şimdi kafayı taktım
Hahahaha kız valla dur su adet tarihimiz bı geçsin bidaha gurup kurariz tertemiz delirdik belirti araya arayabence grubun adiniBelirti arayan cilgin kizlar diye degistirelim ruyalarimiza bile giriyo kafayi yicez
AminAyy hayır olsun inşallah kuzum valla
Kuzum senin idrarında koyulaşma var mıBen görüyorum silik çizgi ☺
Valla ben kendimi haftasonu çok yordum bide sürekli acıkıyorum yaAmin
Şu 3 gün bir geçseydi temizlik yapmıyorum belki vardır bişey olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?