İdrarin koyulasmasindan belli oluyormuş zaten canım benimde bulanık gibi sadece sabahları koyu oda normal herhaldeVar hafif de koku değişikliği var.
Dualarında yer alabilir miyim?
Valla canim ben kuran okucam birazdan hepinize dua ederim
Hemen oluyordu. Ben de özel eğitim öğretmeniyim bu arada çoğumuz öğretmenmişizsizdeki gölge çizgi hemen mı olmustu test yapar yapmaz.. Yoksa bekledikten sonra mı?
Benim bundan 3-4 gün önceye kadar beyaz tortular vardı içinde hatta korktum idrar Yolu enfeksiyonu mu oldum diye. Ama değilmişİdrarin koyulasmasindan belli oluyormuş zaten canım benimde bulanık gibi sadece sabahları koyu oda normal herhalde
Evet canım 7 ay sonra doktor takviyesi ile 37 yaşımdayım ben zaman kaybetmemek lazım :)Kacinci ayda bunlar yapildi , doktor tavsiyesi ile mi
Canım sen hamileydin dimi bata kaç gün kala öğrendin ve hangi testle?Benim bundan 3-4 gün önceye kadar beyaz tortular vardı içinde hatta korktum idrar Yolu enfeksiyonu mu oldum diye. Ama değilmiş
Canım doktora gittin mi hiç, acana yumurta geliştirici ilaçlardan mı içsen. Ben femera kullandım bu ay mesela doktor tavsiyesi ile, pik gördüğüm halde verdi doktorum. kaliteli yumurta gelişsin dedi doktorum.Benim bat 10 temmuz. En son adetimin 3. Günü başlayıp çörekotu kürü yaptım. Ayrıca bu ay ovülasyon testi de yaptım. Ama ovülasyonda bile çift çizgiyi yakalayamadım. Bi ara koyulaşır gibi olmuştu ama sonra açıldı. Ve hala bi daha koyulaşmadı
Valla benim bata 6 gün kala gölge çizgiler çıkmaya başladı. Mesajlarıma bakarsan görürsün tüm süreci anlatmıştım resimli.Canım sen hamileydin dimi bata kaç gün kala öğrendin ve hangi testle?
amin canım aynı gün batımız hadi bakalım hayırlısı ama ben regl olacağımı düşünüyorum, hissediyorum...Merhaba arkadaşlar benimde 11 temmuz ovulasyon dönemim beklemedeyim. 3.ayımızdayız denemede adetim düzensiz oldugu için pek tutturamıyorum ovulasyonu geçen ay tam oldu ovulasyon ddedim erken adet olduğum için ovulasyon bir hafta önceymişo haftada pek bişi yaşamamamışız. Folik asit kullanmaya başladım geçen ay adetimi düzene sokmuş ta olabilir. Allah isteyen herkese bebiş versin dualarımızı eksik etmeyelim:)
He evet hatırladım... Doktora gittin mi yada kan verdin mi...Valla benim bata 6 gün kala gölge çizgiler çıkmaya başladı. Mesajlarıma bakarsan görürsün tüm süreci anlatmıştım resimli.
Yeminle bendeAy biz sürekli ilişki de yaşayamıyoz ki. İki ay boyunca haftada 2-3 kere yapmaya çalıştık. İlişkiden tiksindik
EvetHemen oluyordu. Ben de özel eğitim öğretmeniyim bu arada çoğumuz öğretmenmişiz ☺
Hayırlıamin canım aynı gün batımız hadi bakalım hayırlısı ama ben regl olacağımı düşünüyorum, hissediyorum...
İnşaAllah ikimizde güzel haberleri veririz buraya.. ne zamandır bebiş deniyorsunuz. Birde yaşınızı sorabilirmiyim benim arkadaşlarım hep ilk denemede hamile kaldılaramin canım aynı gün batımız hadi bakalım hayırlısı ama ben regl olacağımı düşünüyorum, hissediyorum...
Benim de eşim görmedi ilk günkü gölgeleri. Yok burda bir şey dedi. Bir sonraki günküleri gördüEvetben de sabah yaptıgım testi atayım dıye elime aldım sanki beyaz bi gölge var gibi eşime sordum o göremedi ben acaba halusunasyon mı görüyorum.. Kafayı gerçekten yedim mi yoksa
Bata 4 kala verdim 14He evet hatırladım... Doktora gittin mi yada kan verdin mi...
Ciddimisin o beyaz tortular bendede var bende enfeksiyon mu acaba diyorum yaBenim bundan 3-4 gün önceye kadar beyaz tortular vardı içinde hatta korktum idrar Yolu enfeksiyonu mu oldum diye. Ama değilmiş
Yaa şu an yeniden umutlandım inşallah bizim de sizinki gibi olurBenim de eşim görmedi ilk günkü gölgeleri. Yok burda bir şey dedi. Bir sonraki günküleri gördü
Enfeksiyon da olabilir. Aynı zaman da enfeksiyon belirtisi. Gebelik belirtilerinin çoğu aynı zamanda regl belirtisi. Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra belirtiler anlamlı geldi.Ciddimisin o beyaz tortular bendede var bende enfeksiyon mu acaba diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?