• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benimde 11 temmuz ovulasyon dönemim beklemedeyim. 3.ayımızdayız denemede adetim düzensiz oldugu için pek tutturamıyorum ovulasyonu geçen ay tam oldu ovulasyon ddedim erken adet olduğum için ovulasyon bir hafta önceymiş:( o haftada pek bişi yaşamamamışız. Folik asit kullanmaya başladım geçen ay adetimi düzene sokmuş ta olabilir. Allah isteyen herkese bebiş versin dualarımızı eksik etmeyelim:)

Benim bat 10 temmuz. En son adetimin 3. Günü başlayıp çörekotu kürü yaptım. Ayrıca bu ay ovülasyon testi de yaptım. Ama ovülasyonda bile çift çizgiyi yakalayamadım. Bi ara koyulaşır gibi olmuştu ama sonra açıldı. Ve hala bi daha koyulaşmadı :KK43:
Canım doktora gittin mi hiç, acana yumurta geliştirici ilaçlardan mı içsen. Ben femera kullandım bu ay mesela doktor tavsiyesi ile, pik gördüğüm halde verdi doktorum. kaliteli yumurta gelişsin dedi doktorum.

Merhaba arkadaşlar benimde 11 temmuz ovulasyon dönemim beklemedeyim. 3.ayımızdayız denemede adetim düzensiz oldugu için pek tutturamıyorum ovulasyonu geçen ay tam oldu ovulasyon ddedim erken adet olduğum için ovulasyon bir hafta önceymiş:KK43: o haftada pek bişi yaşamamamışız. Folik asit kullanmaya başladım geçen ay adetimi düzene sokmuş ta olabilir. Allah isteyen herkese bebiş versin dualarımızı eksik etmeyelim:)
amin canım aynı gün batımız hadi bakalım hayırlısı ama ben regl olacağımı düşünüyorum, hissediyorum...

Hemen oluyordu. Ben de özel eğitim öğretmeniyim bu arada çoğumuz öğretmenmişiz ☺
Evet :KK200: ben de sabah yaptıgım testi atayım dıye elime aldım sanki beyaz bi gölge var gibi eşime sordum o göremedi ben acaba halusunasyon mı görüyorum.. Kafayı gerçekten yedim mi yoksa

amin canım aynı gün batımız hadi bakalım hayırlısı ama ben regl olacağımı düşünüyorum, hissediyorum...
Hayırlı
İnşaAllah ikimizde güzel haberleri veririz buraya.. ne zamandır bebiş deniyorsunuz. Birde yaşınızı sorabilirmiyim benim arkadaşlarım hep ilk denemede hamile kaldılar :(

Evet :KK200: ben de sabah yaptıgım testi atayım dıye elime aldım sanki beyaz bi gölge var gibi eşime sordum o göremedi ben acaba halusunasyon mı görüyorum.. Kafayı gerçekten yedim mi yoksa
Benim de eşim görmedi ilk günkü gölgeleri. Yok burda bir şey dedi. Bir sonraki günküleri gördü

Benim bundan 3-4 gün önceye kadar beyaz tortular vardı içinde hatta korktum idrar Yolu enfeksiyonu mu oldum diye. Ama değilmiş
Ciddimisin o beyaz tortular bendede var bende enfeksiyon mu acaba diyorum ya

Kizlar bugün bunu okudum artik ne kadar dogruluk payi var bilemiyorumm:KK76::KK76:

Eklentiler

• IMG_20190709_125630.jpg
    IMG_20190709_125630.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 25
Ciddimisin o beyaz tortular bendede var bende enfeksiyon mu acaba diyorum ya
Enfeksiyon da olabilir. Aynı zaman da enfeksiyon belirtisi. Gebelik belirtilerinin çoğu aynı zamanda regl belirtisi. Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra belirtiler anlamlı geldi.

Back