Kuzum efekt olmadan gönderirsen daha iyi anlaşılır burdan tam anlayamadım gri tonlama yazıyorKizlar burda daha net degilmi sizce Eki Görüntüle 2286837
Foto atsana canim bakalim belki hafif cizgi vardirBenim 4 gün var şimdi yaptım çıkmadıadet günü sabah yapıcam Bi de.. Tutucam kendimi bu sefer
28-29 cnm biraz erken oldu beklemek en doğrusu.. Biliyorum bunu ama hiç akıllanmıyorum her defasında erken yapıyorumBende bu sabah yapma niyetindeydim senin bu yazini görünce hevesim kirildi benimde☹
En iyisi regl günü yada geçmesini beklemek.Senin yunurtlama ne zamandi canim @Ipek8006
Ahhh keşke olsa ufacık bi gölgeye bile umutlanırım ama maalesef hiçbişe yok adet gününü beklicem tekrar yapmak için.. Kafamı dagıtmam gerek 4 günFoto atsana canim bakalim belki hafif cizgi vardir
Bnmkide 4 gun var ya insallah cabuk geçer adet belirtilerim var galubaAhhh keşke olsa ufacık bi gölgeye bile umutlanırım ama maalesef hiçbişe yok adet gününü beklicem tekrar yapmak için.. Kafamı dagıtmam gerek 4 gün
Kuzum efekt olmadan gönderirsen daha iyi anlaşılır burdan tam anlayamadım gri tonlama yazıyor
Benim de var gibi ama adet ve gebelik belirtileri yanıltıcı olabilir diye umudumu kaybetmek istemiyorum.. Biz bekleyelim cumartesi gününüBnmkide 4 gun var ya insallah cabuk geçer adet belirtilerim var galuba
Kuzum fotodan anlaşılmıyor cidden sen canlı kendin gorebiliyormusun adet günün gectimi daha var mı gününe ?
Canm testi dün yaptim bugün 5 günüm geçiyor evet ama tel de daha net görünüyor elinde zorlayinca ilk idrar değildi ondanmi acaba bide geç dollenmemi olmuskiKuzum fotodan anlaşılmıyor cidden sen canlı kendin gorebiliyormusun adet günün gectimi daha var mı gününe ?
Benimde son 3 gün canım geçmiyor günler ama adet belirtilerimde var ama bu ay okadar çok belirti yaşadım ki resmen olmuş bu sefer dedim bı arkadaş göğüsler deki damarlar belirginleşir diyordu aynaya bakıp duruyom kendimde belirti arıyorum sürekli ama bu ay mide bulantim göğüs ağrım çok oldu normalde goguslerim hiç ağrımazdi çok fazla sismezdi normalde kasıklarim bu kadar ağrımazdi bu ay vücudum değişik şeyler yaşadı ama direniyorum test yapmamak içinBenim de var gibi ama adet ve gebelik belirtileri yanıltıcı olabilir diye umudumu kaybetmek istemiyorum.. Biz bekleyelim cumartesi gününü
Kuzum sen bide sabah ilk idrarla yap istersen bugün bı kan ver bakalım ne çıkacak adet günün duzenlimi normaldeCanm testi dün yaptim bugün 5 günüm geçiyor evet ama tel de daha net görünüyor elinde zorlayinca ilk idrar değildi ondanmi acaba bide geç dollenmemi olmuski
Ben görüyorum silik çizgi
Evet canim artik idrarda yapma gecikirsen direk kan testi yaptir bazen gecikmeden bile 1hafta sonra pozitiflesebiliyormuş en iyisi bunlarla ugrasmamak..28-29 cnm biraz erken oldu beklemek en doğrusu.. Biliyorum bunu ama hiç akıllanmıyorum her defasında erken yapıyorum
Yani soul.her ay gelir ama 5 gün geç 3 gün erken o sekildeKuzum sen bide sabah ilk idrarla yap istersen bugün bı kan ver bakalım ne çıkacak adet günün duzenlimi normalde
Demi gorunuyo çok silik ama ışte yarın bidaha tekrarliycam bakalim yukselicekmiBen görüyorum silik çizgi ☺
Kuzum bı arkadaş görmüş senin çizgiyi benim gözlerde bozuk biraz belki benim göz yanilmamdir sende görüyorsan rabbim tutundursun bebişini inşallahYani soul.her ay gelir ama 5 gün geç 3 gün erken o sekilde
Ben yumurta akı akıntıyı hiç görmedim bugüne kadar o gün biraz akıntım arttı senin dediğin gibi akıntım oldu inşallah denk gelmiştirKuzum herkesin akıntısı bir olmuyormuş bazıları yumurta akı gibi diyor benim akintim çoğunlukla kremsi gibi bir akintiydi bizim de 30 Haziran'da tam yumurtalama günüm oldu ve o günü degerlendirdik.
Benim bu gölgeler pozitifmiş adete 5 kala.Demi gorunuyo çok silik ama ışte yarın bidaha tekrarliycam bakalim yukselicekmi
Evet canım bende bir kere oldu yumurta akı gibi ama oda bir gün tek bir anlık oldu sonra hiç gelmedi daha sonra hep kremsi olduBen yumurta akı akıntıyı hiç görmedim bugüne kadar o gün biraz akıntım arttı senin dediğin gibi akıntım oldu inşallah denk gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?