• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim artik idrarda yapma gecikirsen direk kan testi yaptir bazen gecikmeden bile 1hafta sonra pozitiflesebiliyormuş en iyisi bunlarla ugrasmamak..
Kesinlikle öyle ama kendime hakim olamıyorum işte.. Döllnemeden sonra 10 gün içinde rahme ulasıyormus.. Ki yumurtlamaya tam 10.gün bugun.. Belki gelmiştir rahme dedim tabi so uç hüsran.. Cumartesi olsun hayrolsunn inşallah.. ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin.. 🙏🏻

Benimde son 3 gün canım geçmiyor günler ama adet belirtilerimde var ama bu ay okadar çok belirti yaşadım ki resmen olmuş bu sefer dedim bı arkadaş göğüsler deki damarlar belirginleşir diyordu aynaya bakıp duruyom kendimde belirti arıyorum sürekli ama bu ay mide bulantim göğüs ağrım çok oldu normalde goguslerim hiç ağrımazdi çok fazla sismezdi normalde kasıklarim bu kadar ağrımazdi bu ay vücudum değişik şeyler yaşadı ama direniyorum test yapmamak için 😂
Diren Serimeri Serimeri diren ☺️kesinlikle bekle en azından adet gününü. Sonra benim gibi uzulme.. Benim de göğüs agrılarım var kasıklarim da batma oluyor ama herikisi de olabilir diyorum artık.. Umut olmasa zaten böyle erkenden testlere yapışmayız.. Hiç Bi zaman umudumuzu kaybetmeyelim ama vaktini bekleyelim herşey in.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Akıllandım artık

benim de yumurtlama gunu sol kasigim deli gibi agridi hissettim yumurtlama oldugunu zaten ovu de oyle gosteriyodu
Benim de döngünün tam ortalarında sancı oluyor farklı Bi sancı.. Yumurtlama oldugunu hissedebiliyorum ovulasyon denedim tma koyu olmadı ama en koyu oldugu gün o sancıyı hissettim ertesi iki günü ve o günü değerlendirdim..

Diren Serimeri Serimeri diren ☺kesinlikle bekle en azından adet gününü. Sonra benim gibi uzulme.. Benim de göğüs agrılarım var kasıklarim da batma oluyor ama herikisi de olabilir diyorum artık.. Umut olmasa zaten böyle erkenden testlere yapışmayız.. Hiç Bi zaman umudumuzu kaybetmeyelim ama vaktini bekleyelim herşey in.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Akıllandım artık
Hadi bu sefer kucağımıza alalım yavrularimizi kiz okadar taktım ki ruyalarima giriyor artık guruptaki kızlar sabah test yap diye rüyama girdi ahahahaha 😂😂😂

Hadi bu sefer kucağımıza alalım yavrularimizi kiz okadar taktım ki ruyalarima giriyor artık guruptaki kızlar sabah test yap diye rüyama girdi ahahahaha 😂😂😂
Valla bütün gece bende bebek görüyorum uyanıyorum uyuyamıyorum sürekli belirti arıyorum kafayı sıyırcam yakında 😂😂

Valla bütün gece bende bebek görüyorum uyanıyorum uyuyamıyorum sürekli belirti arıyorum kafayı sıyırcam yakında 😂😂
Hahahaha vallaha al benden de okadar benim bı alt komşumu gördüm rüyamda oda bebek düşünüyorla düşünmüyor arasında onun testini yapıyoruz falan bı kendi testimi pozitif göremedim rüyamda

Hahahaha vallaha al benden de okadar benim bı alt komşumu gördüm rüyamda oda bebek düşünüyorla düşünmüyor arasında onun testini yapıyoruz falan bı kendi testimi pozitif göremedim rüyamda
Ben pozitif gördüm bide sığ bir gölde yüzüyodum onu gördüm ama eşime denize gidelim falan demiştim o kalmıştır aklımda diye düşündüm 😂 Ben bide çocuk istemiyodum şimdi kafayı taktım

Ben pozitif gördüm bide sığ bir gölde yüzüyodum onu gördüm ama eşime denize gidelim falan demiştim o kalmıştır aklımda diye düşündüm 😂 Ben bide çocuk istemiyodum şimdi kafayı taktım
Ayy hayır olsun inşallah kuzum valla 🥰

Back