Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu sabah yapma niyetindeydim senin bu yazini görünce hevesim kirildi benimde☹
En iyisi regl günü yada geçmesini beklemek.Senin yunurtlama ne zamandi canim @Ipek8006
28-29 cnm biraz erken oldu beklemek en doğrusu.. Biliyorum bunu ama hiç akıllanmıyorum her defasında erken yapıyorum

Ahhh keşke olsa ufacık bi gölgeye bile umutlanırım ama maalesef hiçbişe yok adet gününü beklicem tekrar yapmak için.. Kafamı dagıtmam gerek 4 gün
Bnmkide 4 gun var ya insallah cabuk geçer adet belirtilerim var galuba 😔😔😔

Kuzum efekt olmadan gönderirsen daha iyi anlaşılır burdan tam anlayamadım gri tonlama yazıyor
20190708_105320.jpg

Kuzum fotodan anlaşılmıyor cidden sen canlı kendin gorebiliyormusun adet günün gectimi daha var mı gününe ?
Canm testi dün yaptim bugün 5 günüm geçiyor evet ama tel de daha net görünüyor elinde zorlayinca ilk idrar değildi ondanmi acaba bide geç dollenmemi olmuski

Benim de var gibi ama adet ve gebelik belirtileri yanıltıcı olabilir diye umudumu kaybetmek istemiyorum.. Biz bekleyelim cumartesi gününü 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benimde son 3 gün canım geçmiyor günler ama adet belirtilerimde var ama bu ay okadar çok belirti yaşadım ki resmen olmuş bu sefer dedim bı arkadaş göğüsler deki damarlar belirginleşir diyordu aynaya bakıp duruyom kendimde belirti arıyorum sürekli ama bu ay mide bulantim göğüs ağrım çok oldu normalde goguslerim hiç ağrımazdi çok fazla sismezdi normalde kasıklarim bu kadar ağrımazdi bu ay vücudum değişik şeyler yaşadı ama direniyorum test yapmamak için 😂

Canm testi dün yaptim bugün 5 günüm geçiyor evet ama tel de daha net görünüyor elinde zorlayinca ilk idrar değildi ondanmi acaba bide geç dollenmemi olmuski
Kuzum sen bide sabah ilk idrarla yap istersen bugün bı kan ver bakalım ne çıkacak adet günün duzenlimi normalde

28-29 cnm biraz erken oldu beklemek en doğrusu.. Biliyorum bunu ama hiç akıllanmıyorum her defasında erken yapıyorum
Evet canim artik idrarda yapma gecikirsen direk kan testi yaptir bazen gecikmeden bile 1hafta sonra pozitiflesebiliyormuş en iyisi bunlarla ugrasmamak..

Kızlaaaaar bat'a son 3 gün inanılmaz heyecanla bekliyorum biraz buruk biraz heyecanlıyım ama ne olursa olsun sonuclarimiz negatifte çıksa pes Edip strese girmeyelim lütfen çünkü Allah ol der olur! Bu bir gerçek önemli olan güzel inançlarimizi kaybetmememiz çoğumuzun daha yeni çoğumuzun bir veya iki senedir istemesidir ama önemli olan stresten uzak durmamız olmadı diye üzülmemeliyiz. Size çok güzel bir dua bırakıyorum Meryem suresini okumak isteyen canlarım hepimizin derdine derman olur inşallah. https://www.milatgazetesi.com/trend...turkce-okunusu--meali-ve-tefsiri/haber-144719

Kuzum herkesin akıntısı bir olmuyormuş bazıları yumurta akı gibi diyor benim akintim çoğunlukla kremsi gibi bir akintiydi bizim de 30 Haziran'da tam yumurtalama günüm oldu ve o günü degerlendirdik.
Ben yumurta akı akıntıyı hiç görmedim bugüne kadar o gün biraz akıntım arttı senin dediğin gibi akıntım oldu inşallah denk gelmiştir

Ben yumurta akı akıntıyı hiç görmedim bugüne kadar o gün biraz akıntım arttı senin dediğin gibi akıntım oldu inşallah denk gelmiştir
Evet canım bende bir kere oldu yumurta akı gibi ama oda bir gün tek bir anlık oldu sonra hiç gelmedi daha sonra hep kremsi oldu

Back