- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
ay insallah yerleşme kanamasıdir adet icin erken sanki. Adetten once lekelenmen oluyosa bilemem tabi ama bir hafta onceden de lekelenme baslamaz herhaldeKızlar afedersiniz azıcık lekelenmem oldu kanlı yerleşme kanaması olabilir miii ? Bat 15 temmuz . Yoksa adetim erken mi oldu genelde erken olmaz ama
Ben her ay o kadar çok belırtı yaşadım ki hepsı boş cıktı.artık belırtı olsa bıle yok ya degıldır dıyorumben o kadar belirtim yok dedim ama bugun bir iki kez alt karnima kramp tarzi seyler girdi anlik girdi cikti ara ara basim agridi ama o da en fazla bikac dakika surdu bu kadar bende baska bisey yok ha bi de bazen azicik belim agriyo gibi
Adetten once hic lekelenmem olmazdı çok ümitlenmeye başladım inşallah vhamileyimdiray insallah yerleşme kanamasıdir adet icin erken sanki. Adetten once lekelenmen oluyosa bilemem tabi ama bir hafta onceden de lekelenme baslamaz herhalde
ben 1 bucuk yildir ugrasiyorum ve henuz guclu bir belirti ben de yasamadim. Adet yaklasinca kendimizi cok dinliyoruz adeti gebelik saniyoruz ve o ay olmayinca husrana ugruyoruz malesefBen her ay o kadar çok belırtı yaşadım ki hepsı boş cıktı.artık belırtı olsa bıle yok ya degıldır dıyorum
ayyy o zaman var gibi sanki yaaAdetten once hic lekelenmem olmazdı çok ümitlenmeye başladım inşallah vhamileyimdir
Perşembe gidicem :) daha çıkmaz sanki ama duramicam. Hepimiz Hamis olsak ya bu ayayyy o zaman var gibi sanki yaahadi insallah yerleşme kanaması olsun test yapsana bi kanda mutlaka cikar
persembeye kadar dayanabiliyosan helal olsun ben su an acile kosarak gitmistimPerşembe gidicem :) daha çıkmaz sanki ama duramicam. Hepimiz Hamis olsak ya bu ay
Persembe zaten randevum vardı doktora :) o güne kadar dayanmaya çalışıcam yarın idrar testi yaparım mutlakapersembeye kadar dayanabiliyosan helal olsun ben su an acile kosarak gitmistimInsallah hepimize nasip olur da burdan yine konusuruz ayni grupla
adetin kac gun suruyo benim 25 bazen 26. Sanirim adeti 30 gun falan surenler 4 5 gun kala yapinca cikiyo benim gibi dongusu daha kisa olanlarda hemen cikmiyo diye dusunuyorum. Testi erken yapmissin tatlim kanda bile zor cikiyoken 4 5 gun kala idrar testinde hic cikmazBenim de bat 12-13 temmuz gibi.. Bu ay ovü testiyle takip edip değerlendirdik yumurtlama günlerini.. Dayanamayıp dün test yaptım, negatif çıktı. Bat geçerse tekrar yapacağım bakalım.
Bende de adet belirtisi var sol bacagima vuran kasık ağrım var şu üç gün bir gecseydi yaBata son 3 günheycanla beklıyorum ama ben yine adet olucakmısım gibi belirtilerim var.
Sizler ne durumdasınız arkadaşlarlar kendinde değişiklik hisseden, hamilelik belirtilerı olan var mı
Benim 4 gün var şimdi yaptım çıkmadıadetine 3 4 gun kalan kizlarrr erken gebelik testi ya da normal gebelik testi falan yapmayi dusunuyo musunuzben cok sabirsizlaniyorum yaaa icimden bi ses var diyodu ama oglen ovulasyon testiyle bakym bi dedim ikinci cizgi cikmadi bile ☹
Kasıklarda ağrı oluyor benim tek o olmuştuOvulasyon testi yapanlar ovulasyon gününde ne gibi belirtileriniz oldu?
Kasıklarda ağrı oluyor benim tek o olmuştu
Kuzum herkesin akıntısı bir olmuyormuş bazıları yumurta akı gibi diyor benim akintim çoğunlukla kremsi gibi bir akintiydi bizim de 30 Haziran'da tam yumurtalama günüm oldu ve o günü degerlendirdik.Akıntı oldu mu peki? Benim 30 Haziran'da kasık ağrım oldu böyle adet günü yaklaşınca olandan ama akıntım olmadı biz yine de degerlendirdik ağrı olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?