Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhaba...
ben firuze...

kızlar sanırım 2kişilik daha yerimiz var ama dönmesini bekledigimiz 2arkadaş daha var bu yuzden ben kesin bisi solemeyim...spacem gelince o sizi daha detaylı bilgilendirir... ama 1önceki sayfada yazdıgı bilgilendirmeyi alta ekliyorum... burdan bilgi alabilirsiniz...
ayrıca suanki kilonuzu ve hedefinizi de belirtirseniz cok iyi olur...
bide kücük tavsiye bizimkiler gibi bi kilo takip çizelgesi yapın derim...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burada nasıl yapılacagı anlatılıyor....
böylece kilonuz ve hedefiniz her foruma girişinizde gözünüzün önünde olur...
a.s. umarım yer vardır daha ama simdiden hoşgeldiniz a.s.

kilom 70 boyum 173 yaş 25 haber bekliyorum

kızlar boş yer varsa benide gruba alır mısınız????
Dün diyete başladım 1000kalorilik bir diyet inşallah işe yarar bu kez kararlıyım
eğer boş yer varsa aranıza katılırsam sevinirim :lepi:

Merhaba kizlar kaydirigubbakcemile3

Kizlar sadece bn yaziom gibi geldii bana ama neyseee yazmazsam kesinn kaytaririmkaydirigubbakcemile5

Gelelim bugunluk rapora
Spor olarak 30dk bisiklet surdum

Sabah cok acelem vardii kahvalti yerine cornfleksi diet sutle yedim
Oglen tavukla amerikan salatasi (mayonez yerine yogurtlu yapdim)
Aksamda kofte salata diet kola

:eek::eek:son surat saglikli beslenmeye ve kilo vermeye devam henuz tartiya cikmadim ama ins veriyorumdur:eek:

Yrn gorusmek uzere esen kalin:)

spacem nerelerdesın senden bı acıklama beklıyoruz.....

kilom 70 boyum 173 yaş 25 haber bekliyorum

kızlar space in isi var sanırım ondan giremedi...
aslında karakedimin cıkmasını istemiyorum...ama o cıkıyorsa büyük ihtimalle aksilik cıkmaz gruba girersiniz... olmadı ben space e msnden ulasıcam ok kusura bakmayın... anca geldim eve gec cvp yazıyorum...

kızlar boş yer varsa benide gruba alır mısınız????
Dün diyete başladım 1000kalorilik bir diyet inşallah işe yarar bu kez kararlıyım
eğer boş yer varsa aranıza katılırsam sevinirim :lepi:
güzelim valla ne desem yalan olur ben hesabı kitabı karıstırdım spacem gelirse hepinize cvp verir direk ona sattım işi :roflol: napiim pek bi mesgulum:eek:

kızlar size teşekkür ediyorum.ben takımdan ayrılmak istiyorum.size başarılar diliyorum........
canım ben acıkcası cıkmanı istemem...kilo vermeyi basarırsın bence..ama tabi ki sen bilirsin :çok üzgünüm: neden cıkmak istiyorsun bu arada?:a015:

****Bu arada yarın bengisu'nun nikahında olcam gelin gidio arkdsım ondan foruma ugrayamadı damat bey burda da bikac gunluk...ama söz verdi bana düzenli ugrayacak:roflol:

Merhaba kizlar kaydirigubbakcemile3

Kizlar sadece bn yaziom gibi geldii bana ama neyseee yazmazsam kesinn kaytaririmkaydirigubbakcemile5

Gelelim bugunluk rapora
Spor olarak 30dk bisiklet surdum

Sabah cok acelem vardii kahvalti yerine cornfleksi diet sutle yedim
Oglen tavukla amerikan salatasi (mayonez yerine yogurtlu yapdim)
Aksamda kofte salata diet kola

:eek::eek:son surat saglikli beslenmeye ve kilo vermeye devam henuz tartiya cikmadim ama ins veriyorumdur

Yrn gorusmek uzere esen kalin:)

valla fıstık bencede bu takımı bi ayaklandırmak lazım iyi alıstık yan gel yat moduna (özellikle ben)
:jeyyar:
su sınavlardan işten gücten vakıt bulursam herkesin su ana kadar verdigi kiloları falan hesaplıcam...üstüne hepimize bi spor koşulu koyalım diyorum... bi de her gun ne yediysek yazarsak yasadık bence kesin her hafta 1.oldugumuz günlerimize döneriz:eek:
ben biraz fazla yogunum...
okul - pek ilgilenmedigim ama hala bitmeyen vizeler- ev- bi de bugun işe gittim günübirlik hosteslik tarzında...cuma görüsmem var belki dersanede mat-fizik etüt hocası olcam...paso arkdslar bende sabaha kadar kakarakikiri modu...
çok fena dagıttım valla bu ara...
hee bide iste bengisunun nikahı var :) yarınnnn :eek:
cuma elektronik vizem var
salı radyoterapi fizigi vizem...
13ünde finallerim baslıo 30ocakta bitio...daha dogum gunume 56kusurlerde olmk istiyorum...

sahi bugun ne yedim ben delikafadulden
sabah yarım kase meyveli müsli süt(saat10gibi)
saat3 gibi 1kaşarlı simiti arkdsmla bölüşüp yedik
aksam saat10 iş yerinde işte yemek... cook kucuk bi ebatta pilav 3-4kare parça patates ve 1parca tavuk +1dilim ekmek..
ama aksam saat6:30dan 11e kadar işte ayakta dikildim yani...

ve bu arada canım deli gibi makarna istio gece gece haslayıp yiyebilrm yagsız tuzsuzaa bile razıyım okadar yani:eek: beni durdurunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:eek:klava:

merhaba kızlar
yaaaa bende engel olamıyorum bu aralar şu yeme isteğime....yemek istemedikçe yemeklerde beni buluyor dün nöbetçiydim bizim doktor yine pizza söyledi gelde yeme .....valla zayıflamam lazım toplanalım kıslar böyle gitmez bu hafta 1.lige oynayalım...

selam arkadaşlar.sabah tost ve şekersiz çay.
öğlen dünden kalan yemeği yicem ekmeksiz.
akşam da sebze yemeği ve yoğurt. yemekten sonra da 1-2 tane meyve yerim.

sabah yine aynıydım tartıda.58. cumya kadar ne olcak acaba merak ediyorum.4 gündür de spor yapıyorum evde.

mrhabalar bu gruba katılmayı beklerken ben bı yandanda kılo verdım,82 den 78 e ındım tam 1 haftada cok mutluyum coooooooookkk:Saruboceq:

canım 1haftada 4 kg biraz fazla değil mi??? sonra hastalanma aman deyim hızlı kilo verdiren şok diyetler cok zararlı sonra iki katı kilo alırsın:eek:

bu arada kaptanla konustum bizim geri dönmek üzere ayrılan arkdsların gelmiceni bildirirsek sizleri takıma alabiliyoruz arkdslar...
sadece kaptan biraz yogun bi iki gune yazıcak buraya kusura bakmayın olur mu:eek: iyi geceler:1hug:a.s.

bende gruba katılabilirmiyim.şansım az ama yinede istekte bulunayım dedim.şuan 78 kiloyum boyumda 160.yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 10 aylık.yaza 65 kilo olsam çokkkk güzel olacak.hiç azim yok yardımmm edin lütfen benide alın gruba.destek istiyorum.yaptığım şey yalnızca hergün kk da diyet bölümünü okumakkk.

bende gruba katılabilirmiyim.şansım az ama yinede istekte bulunayım dedim.şuan 78 kiloyum boyumda 160.yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 10 aylık.yaza 65 kilo olsam çokkkk güzel olacak.hiç azim yok yardımmm edin lütfen benide alın gruba.destek istiyorum.yaptığım şey yalnızca hergün kk da diyet bölümünü okumakkk.

cnm yerimiz olsa alırdık ama basvuran 2kisinin girisi bile biraz sorunlu olcak cunku yer kalmadı :KK43:
istersen diger takımlara da yaz belki yer olan vardır cok uzgunum:a015:

geldim geldim.. nerede oklavalarınız kızlar. hak ettim di mi.. haklısınız. şimdi ortalığı bi toparlayalım bakalım

molihua başlangıç kilon:65 hedef kilon:55 ilk bildirim: 26/12 (yani bu hafta :))

sbnmcsmbaşlangıç kilon:70 hedef kilon:? ilk bildirim: 02/01

merittabaşlangıç kilon:82 hedef kilon:? ilk bildirim: 02/01
Hülyalı takımımızda bir kişilik yer daha oluştu.. hala katılmayı düşünüyor ve bana uyar diyorsan lütfen yukarıdaki bilgileri yazıver.. Bu işlemi hemen yapabilirsen haftaya bildirime girebilirsin.

arkadaşlar bilgilerinizi kontrol edip doğru/yanlış diye bildirebilirseniz sevinirim. Daha önce molihua arkadaşımıza yazdığım (fiyuce'nin de mesajına aldığı) mesajımı okursanız sevinirim. Orada genel olarak beklenenler yazıyor.
Cuma günü erkenden bilgi vermeye lütfen dikkat edelim.
ve bana fırça geliyor şimdi.. takıma daha sık gireceğim.. günde en az bir kez girip yediğimi içtiğimi yazacak, soruları cevaplayacak, başınızı şişireceğim... şu boşladığım/saldığım kilo verme işine geri döneceğim. 2 hafta sonra 1 yılım doluyor. yaklaşık 13 kiloda kaldım. :eek:klava::1no2:
kafamda uzun bir yazı var esasında.. burada diilim ama aklım burada. kilo vermede. aklımdakilerin biraz daha olgunlaşmasını ve yeterli zamanı bulabilmeyi bekliyorum. Yeni yılla birlikte yeni önlemler, yeni bir manifesto bir nevi başlamayı düşünüyorum. Kendime yılbaşına kadar toparlanma/yeniden güç kazanma süresi verdim.. Çok uzun süredir burda olunca bazı şeyler maalesef tavsıyor. Aldığın iltifatlar, girebildiğin giysiler insanı şımartıyor, gevşetiyor.. Yeni arkadaşlarımızla benim de yeniden geçen seneki şevkimi/hırsımı kazanmam gerek.. hadi bakalım arkadaşlar sizlerle şu kalan son 14 kiloyu vereyim.. Sıralamada birinciliğe oynuyorum :)) destekleri beklemekteyim. Ama dediğim gibi yılbaşına kadar müsade.. ayrıca takımımıza da kocaman bir :nazar:

naselaslan.. özel mesaj gönderdim. bir de buraya yazayım. bir arkadaştan cevap bekliyoruz. ona göre takımımıza girme ihtimalin olabilir. Takım üye sayısı 12 ile sınırlı. Yeni katılan arkadaşların devam edip etmeme durumuna göre belirleyebiliriz durumunu.. takipte ol olur mu? a.s.

bu arada kaptanla konustum bizim geri dönmek üzere ayrılan arkdsların gelmiceni bildirirsek sizleri takıma alabiliyoruz arkdslar...
sadece kaptan biraz yogun bi iki gune yazıcak buraya kusura bakmayın olur mu:eek: iyi geceler:1hug:a.s.

Geldim güzellik geldim :)).. Cumaya kadar yeni arkadaşlardan (molihua hariç, o takıma girdi, bildirim de yapacak bu hafta) haber bekliyor olacağım. Özel mesajı açık arkadaşlara özelden de yazdım. Bilgi mesajındaki başlangıç/hedef kilo bilgilerinizi verebilirseniz ve katılımda bulunursanız çok bir mutlu edersiniz beni :))).. Mutlu olan zayıflar, hadi beni zayıflatın bakalım. (hehe bu da yeni numaram, ben zayıflatamıyorum siz zayıflatın vicdan yaptırayım sizi :)))).
Özel mesaj sistemim açıktır arkadaşlar. Acil durumlarda oradan da ulaşabilirsiniz.

Ayhh takima girmisimm cok mesudummm:):)

Kizlar bugun yogun bi gundu ondan spor yapamadim:KK43:
Kahvalti her zmnkinden
Oglen ton baligi (diet olan)
Aksam Salata ve Sebze yemegi(gerzi pismis sebze sevmem pek yiyemedim)
Sirkeli suyumuda kesin icdimm:)))

Benim bi sorum olcak; kizlar gordugum kadariyla baya kilo vermissiniz yaptiginiz dietleri paylasirsaniz sevirinim:)))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ozellikle firuze senin dietini merak ettimkaydirigubbakcemile5

Yrn gorusmek uzere, guzell gunler dilerimmsengözlerimebaksanab

Canım başlangıç kilom 56 hedef kilom 45 benide takıma katarsanız çok sevinirim pazartesi diyete başladım son gaz devam ediyo inşallah birlikte vercez bu kiloları :teytey:
herkese merhabalar a.s.

spacem hosgeldin a.s.
molihua canım tabi ki yazarım nasıl kilo verdigimi yalnz suan okula gec kaldım :):):)
ben hazırlanıp cıkıcam hemen...ama aksam gelince yazarım ok..sen de zaten aksamlrı giriosun sanırım benm gibi...
görüşürüz.....

Canım başlangıç kilom 56 hedef kilom 45 benide takıma katarsanız çok sevinirim pazartesi diyete başladım son gaz devam ediyo inşallah birlikte vercez bu kiloları :teytey:
herkese merhabalar a.s.

canım hosgeldin sen de kilo takip çizelgesi yaparsan süper olur.... diyet bölümünün basında linki vardı ordan alabilirsin... kusura bakma cıkıyorum fazla yazamıcam....
bisi merak ettim canım 45 kg biraz düşük bi kg degil mi?? boyun kac acaba ögrenebilir miyim:eek::1hug:a.s.

herkese merhabalar a.s.

Tamamdır Hülyalım sen de artık listemizdesin. İlk bildirimini 2 Ocakta yapacaksın. Umarım keyifle kilo verir ve seni mezun ederiz. Bu arada 45 kilo çok az değil mi yaa. Sormadan edemedim.

X