Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

fiyucem canım sağol,
bugün birlikte yapsak iyi olur. ben bugün ruh gibiyim. ekrana bakıyorum ama sayılar uçuşuyor. tansiyon mu başka bişi mi bilmiyorum. salimen hem kendi takımımızın hem de 2.takımın kontrollerini yapalım. vurup kafayı yatacağım. ben 2. takımın kontrollerini yapayım istersen sen de bizim takımı tamamlayıver ne dersin?
tuğçe cim babaannene Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin :KK43:

tmm canım sorun degil ben hallederim kızlar bildirimi bi yapsın da :):):)

kizlar nerdesniz yha :):)
herkes uyandı nerdeyse bi biz kaldık ayıp olcak :KK43:
sunbul,baby_nurse ve karakedibu sizi bekliyorum :KK66:

knock konck! kimse var mı? bizim eski üyemiz geri döndü başkangıç kilosunu son bildirim yaptığı kilo olarak yazmam gerekiyodu ama unutmuşum o kuralı ve takıma terkrar geldiği zamanki kilo üzerinden listeyi düzenledim. şimidki haline tekrar bi göz atarmısınız?teşekkür butonunu görünce listeyi paylaşım alanına tekrar göndericem.teşekkürler...

2. TAKIM 83. Etap
tarikim (59.5/59.5/0/0% )
Kocaeli (64.0/64.0/0/0.00% )
aydasu (59.5/59.5/0/0.00% )
singing kettle (70.5/71.7/-1.2/-1.70% )
silviya (77.5/77.2/0.3/0.39% )
EBRU2205(67.0/67.0/0/0.00%)
sunLight(69.5/69.5/0/0.00%)
clementine212(57.5/57.5/0/0.00%)
jeo Geri alınmak üzere çıkarıldı
december(59.4/59.4/0.0/0.00%)
çiçek(60.5/64.3/-3.8/6.28%) ESKİ ÜYE (yeniden aramızda)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (644.9/649.6/-4.7/-0.73% )

knock konck! kimse var mı? bizim eski üyemiz geri döndü başkangıç kilosunu son bildirim yaptığı kilo olarak yazmam gerekiyodu ama unutmuşum o kuralı ve takıma terkrar geldiği zamanki kilo üzerinden listeyi düzenledim. şimidki haline tekrar bi göz atarmısınız?teşekkür butonunu görünce listeyi paylaşım alanına tekrar göndericem.teşekkürler...

2. TAKIM 83. Etap
tarikim (59.5/59.5/0/0% )
Kocaeli (64.0/64.0/0/0.00% )
aydasu (59.5/59.5/0/0.00% )
singing kettle (70.5/71.7/-1.2/-1.70% )
silviya (77.5/77.2/0.3/0.39% )
EBRU2205(67.0/67.0/0/0.00%)
sunLight(69.5/69.5/0/0.00%)
clementine212(57.5/57.5/0/0.00%)
jeo Geri alınmak üzere çıkarıldı
december(59.4/59.4/0.0/0.00%)
çiçek(60.5/64.3/-3.8/6.28%) ESKİ ÜYE (yeniden aramızda)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (644.9/649.6/-4.7/-0.73% )

:eek: sizin takımda yazınca ben baktım cnm sorun yok....spacem biraz rahatsız...ben burdayım...
zaten bi cicek'e bi de genele baktım digerleri dogruydu ya:1hug:
yollayabilrsina.s.

saol fiyucecim.bende kontorl ettim ama işte şidmi uygulama başladı ya dedim noolur ne olmaz gelip bi mühür bastrıayım :) siz bayram sonrasımı böyle pasifsiniz yoksa hep mi böyle takımınız?bizde toparlanmaya çalışıyoruz ama gördüğüm kadrıyla sizin durm bizden kötü :) (paylaşım açısından)

saol fiyucecim.bende kontorl ettim ama işte şidmi uygulama başladı ya dedim noolur ne olmaz gelip bi mühür bastrıayım :) siz bayram sonrasımı böyle pasifsiniz yoksa hep mi böyle takımınız?bizde toparlanmaya çalışıyoruz ama gördüğüm kadrıyla sizin durm bizden kötü :) (paylaşım açısından)

valla bu ara bizde olaysız bi an gecmedi gibi bisi...
biraz fazla hastalıklar cenazeler...toparlanamadık bi türlü bide üstüne bayram girince iyice azalma oldu paylasımda :KK43:
biz de memnun degiliz bu durumdan ama tam birimizin sorunu bitti diyoruz digerimizin basına bisi gelio... kötü olaylar yüzündende pc basında pek kalınamıyor.. istem dısı böyle paylasımsız kaldık :KK43:

da insallah kısa zamanda atlatırız bu dönemi...
tabi bide bizim hatunlar gelse de bi bizde kilo bildirimi yapabilsek :eek:klava: hala firariler.... sabit de gecirmek istemiyorum son ana kadar beklicem artık....:çok üzgünüm:

üzüldüm kötü şeyler yaşanmasına.umarım sornlar atlatılır üzüntüler hafifler çabucak..
sabit geçme konusuna gelince biz bildirmleirmizi hep perşembe günü yaparız sonra cuma günü kontrol edip bilidririz.eğer cuma sabaha kadar bildirm yapılmamışsa sabit geçerim.artık düzeni öyle oturttuk bence daha iyi.

Fiyucem güzelliğim esasında artık sabit geçelim derim ben. Sadece biz değil 2. takımdaki arkadaşlarımız da kontrol için bekliyorlar. saat 4 oldu. Oldukça makul bir süre bekledik bence.Belki arkadaşların işleri vardır bugün hiç giremeyecekler... boşuna hem biz hem 2. takım beklemesin. İş yerinden giren arkadaşlar olabilir. Bu hafta 1. takım genel listeyi yayınlayacak, onlar da müsait olmayabilirler. Yine de son kararı sana bırakırım fıstığım, sabahtan beri ilgilendin sağolasın. Ellerin dert görmesin

üzüldüm kötü şeyler yaşanmasına.umarım sornlar atlatılır üzüntüler hafifler çabucak..
sabit geçme konusuna gelince biz bildirmleirmizi hep perşembe günü yaparız sonra cuma günü kontrol edip bilidririz.eğer cuma sabaha kadar bildirm yapılmamışsa sabit geçerim.artık düzeni öyle oturttuk bence daha iyi.

sanırım bizim de persembeden bu ise baslamamız lazım... böyle bekle bekle olmuyor cidden herkesi bekletiyoruz :KK43:
Fiyucem güzelliğim esasında artık sabit geçelim derim ben. Sadece biz değil 2. takımdaki arkadaşlarımız da kontrol için bekliyorlar. saat 4 oldu. Oldukça makul bir süre bekledik bence.Belki arkadaşların işleri vardır bugün hiç giremeyecekler... boşuna hem biz hem 2. takım beklemesin. İş yerinden giren arkadaşlar olabilir. Bu hafta 1. takım genel listeyi yayınlayacak, onlar da müsait olmayabilirler. Yine de son kararı sana bırakırım fıstığım, sabahtan beri ilgilendin sağolasın. Ellerin dert görmesin

tamam spacem canımın ici bildirimi yapalım bence de :KK43:
zaten bu hafta ikimiz toplu batış yaptık bari daha fazla bekleyip durmayalım :eek:klava:

ekliorm simdi kontrol eder misiniz:eek:

12.TAKIM **82-83. ETAP**

spacegirl: (63.4) / 64,7 /-1,3 /-2,05 %)
Fiyuce: (57.5) / 59.3 / -1.8 / -3.13%)
sunbul: (56.0) / 56.0 / 0 / 0%)
pengicuu: (62.3) / 62.1 / 0.2 / 0.32%)
sibellee: (63.0 ) / 62 / 1.0 / 1.59%)
baby_nurse: (66.2) / 66.2 / 0 / 0%)
Gkcn:KK43:57.7) / 58 / -0.3 / -0.52%)
tugce:KK43:77.0) / 78 / -1.0 / -1.30%)
karakedibu:KK43:71.8) / 71.8 / 0 / 0%)

12.TAKIM TOPLAM KİLO: (574.9) / 578.1 / -3.2 / -0.56%)

tamamdır güzelim liste. 2. takımın sayfasına sen mi korsun ben mi koyayım.. kontrol amaçlı.. batışı hiiiiçç sorma.. Esasında bir müsait zamanda toparlansak da takımımız için ne yapalım ne edelim de şu popolarımızı yerinden kaldıralım diye bir konuşalım.. Hem motivasyon hem paylaşım hem kilo veriş hızımız dipleri görmeye başladı.. Bu şekilde gidersek yarışmada olmanın da bir anlamı olmuyor :KK43:((..
evet kızlar yılbaşına kadar 2 haftamız var. Bu 2 hafta içinde yeniden bir yapılandırmaya gidelim ne dersiniz?
Cevabınız evetse bu mesaja teşekkür eder misiniz? Sonrasında yapabileceklerimizi, yapacaklarımızı bir konuşalım.
a.s.

tamamdır güzelim liste. 2. takımın sayfasına sen mi korsun ben mi koyayım.. kontrol amaçlı.. batışı hiiiiçç sorma.. Esasında bir müsait zamanda toparlansak da takımımız için ne yapalım ne edelim de şu popolarımızı yerinden kaldıralım diye bir konuşalım.. Hem motivasyon hem paylaşım hem kilo veriş hızımız dipleri görmeye başladı.. Bu şekilde gidersek yarışmada olmanın da bir anlamı olmuyor :KK43:((..
evet kızlar yılbaşına kadar 2 haftamız var. Bu 2 hafta içinde yeniden bir yapılandırmaya gidelim ne dersiniz?
Cevabınız evetse bu mesaja teşekkür eder misiniz? Sonrasında yapabileceklerimizi, yapacaklarımızı bir konuşalım.
a.s.

ben ekledim spacem silvia da kontrol etti sanırım tşk butonuna basmıstı...paylasım alanına koydum..
haftaya bugun sınavım olcak oglen...sabahtan cıkarım ben evde olmayacagım icin haftaya sana kalıcak işler...bugunluk ben kosturayım dedim o yuzden:eek:

ya cidden battık...ve ben belden 3er cm genişleme gösterdim...yine kalca gögüs aynı direk bele...
bi vakit bulursam daha saglık problemimle ilgilenicem..bi iki sayfa önceye yazdım ne oldugunu anlamadım daha dra gitmem lazım ama malum baskent...bi üniversite hastanesine gitmek ciddi ölüm gibi:eek:klava:
bence de bikac yenilik yapalım... ama öncelikle su bildirim isini bi kac kere daha yazmıstık ama bildiremeyecek olanlar bi gun onceden yazsa bence cok iyi olacak...

kızlar yaa ben diyet yapınca direk sütüm azalıyor.şubatta işe başlıcam ozamn oğlum da daha az emecek ve ben de diyet yapma fırsatı bulurum.ozamana kadar ne yapsam acba?tatlıyı keserim.hamur işi falan yemem.ekmeği azaltırım.umarım başarılı olurm. kızlar gerçekten motivasyona ihtiyacımız var.neyse herkese iyi akşamlar.

kızlar yaa ben diyet yapınca direk sütüm azalıyor.şubatta işe başlıcam ozamn oğlum da daha az emecek ve ben de diyet yapma fırsatı bulurum.ozamana kadar ne yapsam acba?tatlıyı keserim.hamur işi falan yemem.ekmeği azaltırım.umarım başarılı olurm. kızlar gerçekten motivasyona ihtiyacımız var.neyse herkese iyi akşamlar.

dogrusu ben daha evlenmedim cocugum da hic olmadı ama duydugum kadarıyla, özellikle dogum yapan arkdslarım vs cevrem falan öyle şekerli tatlı seyleri yemenin süt yaptıgını söylemiyorlar...
yani beslenme stili olarak sorarsn benim önerim...hamur isini cıkar hayatından ne vitamini var ki hamur isinin cocuguna gecsin...
bol bol süt yogurt tüket..benim mesela deli gibi yedigim seyler yogurt ve peynirdir...
meyve en iyi tatlı hem vitamin de...
sebze agırlıklı beslenmeye bak derim... mesela süt yapsın diye komposto iste muhallebi falan yediriolar...ben senin yerinde olsam şekersiz meyveli komposto yapar onu icerdim..
hem zaten saglıklı beslenme dedikleri de bu... icecek dogal meyve suyu..cok tatlı istiyorsan benim gibi yap eve bal al ben kahvaltı edecek vakit bulursam mutlaka bal yiyorum.. iyi geliyo hem tüm gün tatlı aranmıyorum bu sayede...
dogum yapsam belki daha fazla öneri verebilirdim ama kusura bakma sadece aklıma bunlar geliyor a.s.

Duydum ki bos yeriniz varmis:)
beni alin beni :jeyyar:
asiri derece motivasyona ihtiyacim vr suan 65kiloyum ehh bi 55 olmak hedefim , diettyim zaten duzenli spor salonunada gidiyorum, elma sirkeli suyumuda iciyorum hihoyyyt kesin vercem inskaydirigubbakcemile3

Duydum ki bos yeriniz varmis:)
beni alin beni :jeyyar:
asiri derece motivasyona ihtiyacim vr suan 65kiloyum ehh bi 55 olmak hedefim , diettyim zaten duzenli spor salonunada gidiyorum, elma sirkeli suyumuda iciyorum hihoyyyt kesin vercem inskaydirigubbakcemile3

hosgeldin molihua a.s.
evet boş yerimiz var :) vazgecmem ben pes etmem asla kesin bu kilolardan kurtuldum diyorsan bi hafta deneme suren olacak.... daha sonra seni tam olarak takıma alıcaz...
takım kaptanı space , geldiginde sana takımla ilgileri verir...suan cıkmam lazım dısarı kusura bakma, olmadı dönünce ben yazarım yaptıgımız ve yapıcagımız seyleri olur mu :):1hug:a.s.

Cnm okurken gozume takildi msjin , henuz evli bile dglim ama tip ogrencisiyimve bir bireyin nasil olustuguna nasil gelistigi hakkinda baya bilgim vr ,bn sana bu konudaki bilgilerimi aktarayim

Zaten emzirirken bile gunluk 500kalorinin vucudundan gidebilcegi bi gercek, ama duzenli ve saglikli sutun olsun istiyorsanda kesinlikle 6ogun yiyip 2000-2500kaloriye kdr alman lazim bencee bebegin kilolarindan daha onemli, senin simdi neler yedigin o bebegin omru hayatini etkiliycek cunku vcudunun yapisi, buyume hizi, metaboliz hizi, sistemleri hepsi senin onu besleyisine bagli (hamilelik donemide dahil).

Lutfen saglikli beslen bebegini saglikli besle:ecrin_bebek::ecrin_bebek: beslenmene dikkat edipde sadece egzersiz yapabilirsin ztn dogumdan 6-8aydan sonra kilo verimi olyo, umarim sendede ole olur, bebegini op bnm icin kendinede ii bak:1rolleyes:

hosgeldin molihua a.s.
evet boş yerimiz var :) vazgecmem ben pes etmem asla kesin bu kilolardan kurtuldum diyorsan bi hafta deneme suren olacak.... daha sonra seni tam olarak takıma alıcaz...
takım kaptanı space , geldiginde sana takımla ilgileri verir...suan cıkmam lazım dısarı kusura bakma, olmadı dönünce ben yazarım yaptıgımız ve yapıcagımız seyleri olur mu :):1hug:a.s.

Walla super:))) deneyelim bi hafta hihoyyyt
neyse bn takipde olcam yazarsiniz yapmam gerekenleri:smiley-cool:

Püsküütüm bu mesajı silmezsen sevinirim.. Yeni gelen arkadaşlarımıza yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir mesaj....

Hoş geldin Molihua,
Fiyucem güzelik yapmış bana takım kaptanı demiş ama bence ikimiz de kaptanız :)).. Neyse bu girizgahtan sonra kuralarımızla ilgili bilgiler. Bir hafta deneme süremiz oluyor. Bu durumda senin ilk bildirimin 2 Ocak tarihinde olacak. Sistem basit. Olabildiğince sık paylaşım ve Cuma günü sabah aç karnına tartını burada bildirmek. Cuma günü erken saatlerde kilo bildiriminde bulunmaya çalışıyoruz. Cuma günü giremeyeceğini/yetişemeyeceğini düşünüyorsan bildirimini perşembeden de yapabilirsin. Bunun dışında belirttiğim gibi takım başlığımız altında günlük paylaşım yapmaya çalışıyoruz. Bu, kendi öz denetimimiz için iyi bir yöntem oluyor. Günlük yediklerimizi, yaptığımız sporu vs paylaşınca günlük gibi kayıt tutmuş oluyoruz. Bu da ipin ucunu kaçırmamızı engelliyor. Bu aralar takımımızda maalesef biraz paylaşım ve motivasyon sorunumuz var. İnşallah sizler gibi yeni gelen arkadaşlarla bu sorunumuzu aşacağız. Aklına neden deneme süresi var diye bir süre gelebilir. Bu hem takım için hem de senin için bir deneme süresi esasında. Bizim için yeni gelen üyenin istekli, hevesli olduğunu görmek açısından önemli. Maaesef yarışma boyunca bir heves takıma girip ikinci hafta olmadan ne paylaşım ne de bildirim yapmadan kaçıp giden çok arkadaş oldu. Senin içinse, bizimle uyumlu olup olmadğını, kimyanın uyuşup uyuşmadığını görmek için bir dönem. İstediğin gibi elektrik alamıyorsan, istediğin gibi motive olduğunu düşünmüyorsan bu deneme süresinde bunu görebilir ve daha iyi anlaştığın/uyuştuğun bir takıma geçmek için sana fırsat tanır. Neredeyse bir senedir burada olan biri olarak bir küçük tavsiyem olacak. Zayıflamak için yapılması gereken teknik şeyleri hemen hepimiz zaten biliyoruz. Buradaki asıl amacımız zorlandığımız, motivasyonumuzu kaybettiğimiz zamanlarda bize destek olacak arkadaşlara ulaşabilmek. Zayıflamak uzun ve kimi zaman bıktırıcı bir süreç. Takım arkadaşlarının sana bu süreçte destek olabileceğine, gerektiğinde seni bir nevi uçurumun kenarından döndüreceğine inanman gerekiyor. O hissi, inancı bulabileceğine inanıyorsan bizimle devam etmeni öneririm. Tekrar hoş geldin a.s.

Son düzenleme:
X