Kaptanlar yapacak oylamayı ama daha kesinleşmedi tartışıyorlar konuyu ben karışmıyorum. Oylamada oy kullanacağım sadece.Oylamaya bizlerde katilabilecekmiyiz yoksa kaptanlarmi oylama yapacak
Ozaman seni daha sık bekliyorum gruba gözüm uzerindeyaparsın sen
ağlamayı bırak madam yarın tartılıp bildirim yapıyorsun ve yarışa başlıyoruz bir hafta boyunca
Başınız sağolsun canımAslında buralardayım canım diyet yapamayınca sizi de etkilememek için pek yazmıyorum. Ablam 1 aylığına memlekete gitti o gelmeden diyete başlatıp motivemi geri kazanmam lazım
Yarın hastane işlerim var ve de cenaze varmış memleketten kayınpeder falan gelenler varmış.Yani diyete başlamak için pek uygun bir gün değil
Ama seni yakalamıştım ne güzel arayı fazla açtırmamam lazım
Anladim canım hayırlısı olsunKaptanlar yapacak oylamayı ama daha kesinleşmedi tartışıyorlar konuyu ben karışmıyorum. Oylamada oy kullanacağım sadece.
Hayırlı olsun inşallah canim destek iyi oluyo,bende bi ara gitmek istedim ücreti fazla geldi malum 2cocuk okuyo biri lise son biri orta son biride bebe anca masraf çoğaldı eskiden çalışıyordum simdi evde olunca koca getircekki harcican oparada sana kalmiyo zatenKızlar sali sabahina diyetisyene randevu aldım özel hastaneden daha önce yani 7sene önce 4kilo yagdan vermisligim var bir ayda ayni doktorla
Muaynesi 150tl çok heyecanlandim
Haklısın canım cocuklar okuyunca zor olurHayırlı olsun inşallah canim destek iyi oluyo,bende bi ara gitmek istedim ücreti fazla geldi malum 2cocuk okuyo biri lise son biri orta son biride bebe anca masraf çoğaldı eskiden çalışıyordum simdi evde olunca koca getircekki harcican oparada sana kalmiyo zaten
Allah rahmet eylesin canımAslında buralardayım canım diyet yapamayınca sizi de etkilememek için pek yazmıyorum. Ablam 1 aylığına memlekete gitti o gelmeden diyete başlatıp motivemi geri kazanmam lazım
Yarın hastane işlerim var ve de cenaze varmış memleketten kayınpeder falan gelenler varmış.Yani diyete başlamak için pek uygun bir gün değil
Ama seni yakalamıştım ne güzel arayı fazla açtırmamam lazım
Sen bana ver bende zayıflatayım seni.Kızlar sali sabahina diyetisyene randevu aldım özel hastaneden daha önce yani 7sene önce 4kilo yagdan vermisligim var bir ayda ayni doktorla
Muaynesi 150tl çok heyecanlandim
evet canım tekrar diyet moduna girmek zor. Bende feci haldeyim.Benim bu hafta da çöp oldu kızlaryarın tartılmayacağım. Motivasyonumu bir türlü bulamadım. Keşke hiç bozmasaydım diyorum şimdi çok pişmanım
bende artık hayatıma düzen kurmak istiyorum. Çok sıkıldım.Evet aynen öyle. En azından yeme ataklarımı durdurdum. Sırayla inşallah. Biraz zaman alacak gibi takıldı 80 e. Çizelge yapacam yarın. Haftada bir tartılacam her gün tartılıncada belki kastı. Birde öyle denicem
Ah canım yanlış zamanıma denk geldin.Biz zaten yaristaydik beni kimse tinlamadikeske herkes kabul etsede 2li yarislar yapsak
AA neden içmedin canım. Benim 3 bitti heraldeSu durumları nasıl kızlar. Ben bugün hiç su içmemişim. Başım çok ağrıyor
Su içmek bende hastalik bi icmede 1.5lt içiyorumSu durumları nasıl kızlar. Ben bugün hiç su içmemişim. Başım çok ağrıyor
Valla yoğundu bide önceliğim hep çay. Şimdi 2 bardağı içiyorum. Kaptanıma söylemeyin. Size sığındımAA neden içmedin canım. Benim 3 bitti heralde
Vayy oruç ve yaz ayları hariç aramıyorum. Eskiden wc sorun olur diye düşünüyordum ama şimdi evdeyim öyle bir sorun yokSu içmek bende hastalik bi icmede 1.5lt içiyorum
Ben 4litreyi tamamladimSu durumları nasıl kızlar. Ben bugün hiç su içmemişim. Başım çok ağrıyor
Tamam canın su perisi de 10. Takıma geçmiş. Kim kaldı bi bakayım listeye