Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ozaman seni daha sık bekliyorum gruba gözüm uzerinde yaparsın sen

Aslında buralardayım canım diyet yapamayınca sizi de etkilememek için pek yazmıyorum. Ablam 1 aylığına memlekete gitti o gelmeden diyete başlatıp motivemi geri kazanmam lazım

ağlamayı bırak madam yarın tartılıp bildirim yapıyorsun ve yarışa başlıyoruz bir hafta boyunca

Yarın hastane işlerim var ve de cenaze varmış memleketten kayınpeder falan gelenler varmış.Yani diyete başlamak için pek uygun bir gün değil
Ama seni yakalamıştım ne güzel arayı fazla açtırmamam lazım

Başınız sağolsun canım
Dikkat et daha fazla alma verilmiyor canım

Kızlar sali sabahina diyetisyene randevu aldım özel hastaneden daha önce yani 7sene önce 4kilo yagdan vermisligim var bir ayda ayni doktorla
Muaynesi 150tl çok heyecanlandim
Hayırlı olsun inşallah canim destek iyi oluyo,bende bi ara gitmek istedim ücreti fazla geldi malum 2cocuk okuyo biri lise son biri orta son biride bebe anca masraf çoğaldı eskiden çalışıyordum simdi evde olunca koca getircekki harcican oparada sana kalmiyo zaten

Haklısın canım cocuklar okuyunca zor olur
Üzülme inan burasida iyi geliyor güzel kilolar veriliyor

Allah rahmet eylesin canım

aynen ona göre başla bence

Benim bu hafta da çöp oldu kızlar yarın tartılmayacağım. Motivasyonumu bir türlü bulamadım. Keşke hiç bozmasaydım diyorum şimdi çok pişmanım
evet canım tekrar diyet moduna girmek zor. Bende feci haldeyim.
bende artık hayatıma düzen kurmak istiyorum. Çok sıkıldım.
Biz zaten yaristaydik beni kimse tinlamadikeske herkes kabul etsede 2li yarislar yapsak
Ah canım yanlış zamanıma denk geldin.

Gece sporumu tamamladım yarim saat, yarin ola hayrola hayirli geceler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…