Maşallah süpersinBuraya ev pis yazdıktan sonra çıldırdım
Salonun perdeleri söktüm
Camları sildim
Dip bucak süpürdüm sildim
Diğer odaların tek ortalarını süpürdüm sildim
kaç gündür başlayım diyordum erteliyordum
HerGün bir odayı cam perde temizleyeceğim inşallah.
Wc yi lavaboyu kapılarını yıkadım
Makineye bulaşıkları attım çalıştırdım
Kuru çamaşırları katladım .
bugünlük bu kadar
Güneşlikleri ütüleyip Perdelerle takacağım
Bi de akşam yemeği yaparsam yeter
Buraya ev pis yazdıktan sonra çıldırdım
Salonun perdeleri söktüm
Camları sildim
Dip bucak süpürdüm sildim
Diğer odaların tek ortalarını süpürdüm sildim
kaç gündür başlayım diyordum erteliyordum
HerGün bir odayı cam perde temizleyeceğim inşallah.
Wc yi lavaboyu kapılarını yıkadım
Makineye bulaşıkları attım çalıştırdım
Kuru çamaşırları katladım .
bugünlük bu kadar
Güneşlikleri ütüleyip Perdelerle takacağım
Bi de akşam yemeği yaparsam yeter
Yeter dediğime bakmayın gaza geldim Valla mutfağın perdeyi de söktümMaşallah süpersinellerine sağlık
Hoş geldin canımdüzenini kur da verirsin inşallah yine. Diyetisyen iyi olmuş. Uyarsan çok desteği oluyor gerçekten psikolojik olarak.
canım kendini sıkma. Mümkün olduğunca zihnini sakin tut. İnşallh bir an önce toparlarsın.
Hoşgeldin. İşin evin herşey hayırlı olsun.kilo verilir merak etme. Biraz toparlayınca buralara dön.
Hosbuldumm hepinize tesekkur ederimHoşgeldin cnm,
Ne güzel, bi çok yenilik olmuş hayatında.
Hepsi de hayırlı olur inşallah.
Canım ben şu öğretmenlerin çoğunluğunun olduğu yerden 4 saat sonra sağ cikabilenlerdenim cok kötü manzaralar gördüm çıktıktan sonra. Yeni atanmıştım da. 7 ay ilaç kullandım. Kendi istegimle bıraktım yoksa doktor 1 yıl dedi. Bıraktığım zamanlar esimle niaanlandim. 1 sene sonra evlendik şehir degistirdim falan dikkatim dağıldı. Elaziğ depremini izlemedik mesela tvden. Bu günlerde eskiyi hatirliyorum bende. Diyetti temizlik yemekti dikkatimi dağıtıyorum.
Olan olmuş canım napalım. Akşam közlenmiş sebze yoğurtla geçiştir. Yarına ödem olmasın.
Olacak böyle günler. Özellikle kilo verdikçe beyin farklı bir durum algılıyor kriz alarmı veriyor. Çok normal hemen üzme kendini.
Ne kadar sure icin bu ucretKızlar diyetisyen ücretleri ne kadar
Yakındaki bi hastaneyi aradım 150 dedi çok mu iyi mi bilemedim
150, 200tl arasi 1aylik fiyati 2haftada bir çagriyo bursada oyleKızlar diyetisyen ücretleri ne kadar
Yakındaki bi hastaneyi aradım 150 dedi çok mu iyi mi bilemedim
Ne kadar sure icin bu ucret
150, 200tl arasi 1aylik fiyati 2haftada bir çagriyo bursada oyle
Rabbim birdaha yasatmasin canımCanım ben şu öğretmenlerin çoğunluğunun olduğu yerden 4 saat sonra sağ cikabilenlerdenim cok kötü manzaralar gördüm çıktıktan sonra. Yeni atanmıştım da. 7 ay ilaç kullandım. Kendi istegimle bıraktım yoksa doktor 1 yıl dedi. Bıraktığım zamanlar esimle niaanlandim. 1 sene sonra evlendik şehir degistirdim falan dikkatim dağıldı. Elaziğ depremini izlemedik mesela tvden. Bu günlerde eskiyi hatirliyorum bende. Diyetti temizlik yemekti dikkatimi dağıtıyorum.
Hoşgeldin canımMerhaba kizlar ben geldimm ama harika bir geliş olmadı.
Gecen 20 gün içinde amasya ya yerleştim hic esyasi olmayan evime esya dizmekle ve ise baslama sureciyle ilgilendim. Isime başladım evimi eksikleri olsa da kurmaya devam ediyorum eve internet baglattim numarami degistirdim ve yeni hattima da internet yaptim vs vsbunlar güzel haberler gelelim kotuye.. evim kayinvalideme cok yakın bu durumdan memnumum sagolsun cok iyi kayinvalidem guzel de yemek yapar ben ailemle gelince buraya ilk hafta onda kaldik o da yedirdi icirdi yemesem olmaz yesem bi dert is surecinde de duzensiz hala yemek durumum çünkü evden getirmem lazim ama hala ocagim yok isitamiyorum soguk yemek tutüketim bu surecte.. bunlari çözeceğim insallah bu sutecte. Artik kendi evimdeyim yemekler düzene girer is yerime de en kisa zamanda cozum bulucam. Martta diyetisyen randevum var bakalim yalniz olmuyor kiloyu aldim basladigim yere geldim resmen
Evde kapanınca pimi çekilmiş bomba gibi oluyorum. Kışın da evden çıkılmıyor beee yaa. Modum çok düşük. Yarın da şu meşhur düğün var. Eşimin iş arkadaşı nın eşlerle gidilecek. Elimden geldiğince toparlamaya çalıştım ama 80 altına inemedim çoküzüldüm onaBende öyleyim. Kilo vermek istiyorum ama sütüm azalacak diye korkup yiyorum
Ay robotlar cok guzel ya hem supuruyor hem siliyorSüpürge saat başı açıyoruz zatenrobot alacağım yakında kafayı oynatmadan
80 benim bi sene kaldığım kilo cok şükür 77_78 kiloda 2 sene kaldim 74 rahat 5 sene gecirdim 73 kiloda 6ay kalabilmusimdirEvde kapanınca pimi çekilmiş bomba gibi oluyorum. Kışın da evden çıkılmıyor beee yaa. Modum çok düşük. Yarın da şu meşhur düğün var. Eşimin iş arkadaşı nın eşlerle gidilecek. Elimden geldiğince toparlamaya çalıştım ama 80 altına inemedim çoküzüldüm ona
Bende o tartiya baktim yorumlarda yanlis tarttigi uygulamada hata verdigi yaziyordu bende vestel bambu aldim ama ozellikleri cezbetmedi degilKızlar alıntı yapamadım xiaomi 2 markası tr..y. 183.9 a aldim mi fit uygulamasını indiriliyor telefona.