Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de emeklerine sağlık canım.Arkadaşlar inanın şu an bu mesajı yazarken hem titriyorum hem ağlıyorum. Eşim çocuklar noldu diye sorup duruyor saçma sapan sebepler söylüyorum.
Maalesef ben kaptanlığa devam etmeyeceğim. Bu sefer kesin ve net kararım. çoğu kişi için sanal ortam burası ama benim ne kadar önemseyip kendime zarar verdiğimi bir çoğunuz bilir. Kararım net ki seabahara da yazdım. Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Diğer takımlara transfer olmak isteyenler yarın direk o takımın listesinde yer alabilir. Herkesten özür diliyorum verdiğiniz destek ve emekler için teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar inanın şu an bu mesajı yazarken hem titriyorum hem ağlıyorum. Eşim çocuklar noldu diye sorup duruyor saçma sapan sebepler söylüyorum.
Maalesef ben kaptanlığa devam etmeyeceğim. Bu sefer kesin ve net kararım. çoğu kişi için sanal ortam burası ama benim ne kadar önemseyip kendime zarar verdiğimi bir çoğunuz bilir. Kararım net ki seabahara da yazdım. Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Diğer takımlara transfer olmak isteyenler yarın direk o takımın listesinde yer alabilir. Herkesten özür diliyorum verdiğiniz destek ve emekler için teşekkür ediyorum.
Onemli olan sagligin canim sen nasil istiyorsan oyle olsun herşey icin teşekkür ederimArkadaşlar inanın şu an bu mesajı yazarken hem titriyorum hem ağlıyorum. Eşim çocuklar noldu diye sorup duruyor saçma sapan sebepler söylüyorum.
Teşekkür ederimSenin de emeklerine sağlık canım.
Diğer kaptanlar çok ilgililer canım. Yolundan dönme sen takımlar bir araç sadece zaten. Sen istedikten sonra hepsinde başarılı olursun ben de memnun oldumAaaa çok üzüldüm, tam da adapte olmuştum.. zor bir iş gerçekten. Tanıştığımıza memnun oldum
Sağlıktan ziyade yoruldum canım. Nankörlük çekemeyeceğim artık. Sabaha kadar ağladım sinirimden. Çok üzgünüm gerçekten. başka takımlara geçmeyecekseniz buradan bildirim yapıp izine ayıracağım.Onemli olan sagligin canim sen nasil istiyorsan oyle olsun herşey icin teşekkür ederim
Ben gecmeyecegim canimTeşekkür ederim
Diğer kaptanlar çok ilgililer canım. Yolundan dönme sen takımlar bir araç sadece zaten. Sen istedikten sonra hepsinde başarılı olursun ben de memnun oldum
Sağlıktan ziyade yoruldum canım. Nankörlük çekemeyeceğim artık. Sabaha kadar ağladım sinirimden. Çok üzgünüm gerçekten. başka takımlara geçmeyecekseniz buradan bildirim yapıp izine ayıracağım.
Tamam canım o zaman burdan bildirim yapar izine ayrılırsın.Ben gecmeyecegim canim
AbartmasaydıkAnka kardeş boşver, her ortamda kendini bilmez dengesiz nankörler vardır
Doğal olarak burada da olacaktır iki yuzluler yalancılar
Ben seni biliyorum hatta genel konuşayım seni bilen biliyor
Gerisi boş gerisi hikaye
Abartmasaydık
Sağol canım.
Her seferinde 150 ise cok bence ama ne sıklıkla çağırdığında bağlı diyetisyeninMuayene ücreti 150 tl
Hosbuldum perim❤ dugun yaza insallah evlendigimde oturacagim evi tuttuk duzeni kurmaya çabalıyoruz:)Hoşgeldin canım
Ahhh amasya ne güzel bir sehirdir memlekete giderken geciyoruz içinden
Inş çabuk alışırsın herşey zamanla duzene girer canım düğün oldumu ben kacirdimmi yoksa yazdinda
Biz mi üzdük seni hatamiz kusurumuz olduysa helal et hakkını kaptanım
Sen yoktun daha önce de kapatalım demiştim sonra vaz geçmiştik ama olmuyor canım. Psikolojik olarak da bedensel olarak da çok yorgunum.
Ben tahmin edebiliyorum galiba bosver niye bukadar uzdun kendini insanoglu .Teşekkür ederim
Diğer kaptanlar çok ilgililer canım. Yolundan dönme sen takımlar bir araç sadece zaten. Sen istedikten sonra hepsinde başarılı olursun ben de memnun oldum
Sağlıktan ziyade yoruldum canım. Nankörlük çekemeyeceğim artık. Sabaha kadar ağladım sinirimden. Çok üzgünüm gerçekten. başka takımlara geçmeyecekseniz buradan bildirim yapıp izine ayıracağım.
Bardağı taşıran son damla oldu artık canım. Kimse için vakit harcamak istemiyorum. Kaç yıldır burda kaptanım hani nerde çoğu şu anda adımı bile hatırlamıyordur. Gel burda bana eski kaptanını kötüle. İlgisizdi bilmem ne de. Sonra onu görünce git ona beni kötüle. Heryerden engelle. Yazıktır günahtır yani insanla bu kadar oynanmaz.Ben tahmin edebiliyorum galiba bosver niye bukadar uzdun kendini insanoglu .
Cok ayip...Bardağı taşıran son damla oldu artık canım. Kimse için vakit harcamak istemiyorum. Kaç yıldır burda kaptanım hani nerde çoğu şu anda adımı bile hatırlamıyordur. Gel burda bana eski kaptanını kötüle. İlgisizdi bilmem ne de. Sonra onu görünce git ona beni kötüle. Heryerden engelle. Yazıktır günahtır yani insanla bu kadar oynanmaz.
Cok haklisin canimBardağı taşıran son damla oldu artık canım. Kimse için vakit harcamak istemiyorum. Kaç yıldır burda kaptanım hani nerde çoğu şu anda adımı bile hatırlamıyordur. Gel burda bana eski kaptanını kötüle. İlgisizdi bilmem ne de. Sonra onu görünce git ona beni kötüle. Heryerden engelle. Yazıktır günahtır yani insanla bu kadar oynanmaz.