Maşallah çok güzel gitmiş azmin daim olsun
Tamam canın su perisi de 10. Takıma geçmiş. Kim kaldı bi bakayım listeye
Arkadaşlar inanın şu an bu mesajı yazarken hem titriyorum hem ağlıyorum. Eşim çocuklar noldu diye sorup duruyor saçma sapan sebepler söylüyorum.
Maalesef ben kaptanlığa devam etmeyeceğim. Bu sefer kesin ve net kararım. çoğu kişi için sanal ortam burası ama benim ne kadar önemseyip kendime zarar verdiğimi bir çoğunuz bilir. Kararım net ki seabahara da yazdım. Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Diğer takımlara transfer olmak isteyenler yarın direk o takımın listesinde yer alabilir. Herkesten özür diliyorum verdiğiniz destek ve emekler için teşekkür ediyorum.
Harikasın canım. Çok güzel gitmiş maşallah. Numaram var sende whatsapptan da yazabilirsin her zaman. Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum ihtiyacın olursa
Aynen ben de şok oldum. Sonra whatsappa gittim daha büyük şok oldum. Sabaha kadar temizlik yaptım şokun etkisiyle geçti çok şükür
Teşekkür ederim canımHarikasın canım. Çok güzel gitmiş maşallah. Numaram var sende whatsapptan da yazabilirsin her zaman. Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum ihtiyacın olursa
Tebrik ederim canım. Sen bu yüzdeleri nasıl hesaplıyorsunGünaydın Kızlar,
59,0000000
En azından küsüratlardan kurtuldum
59,3/59,0/0,3/%1
Ankacım seni bizim takıma transfer edelim.Tebrik ederim canım. Sen bu yüzdeleri nasıl hesaplıyorsun
Transfer olacak mısın başka takıma. İzinli mi yazayım canım.
Sağol canım biraz diyet olayından uzak duracağım. Dinlensin vücudum çok kilo verdimAnkacım seni bizim takıma transfer edelim.
Ben sana varmadım ama sen bana kaç
Böyle yazıp duygulandırmayın beniSeni 2 buçuk senedir tanıyorum
Kişisel olarak bende hakkın çok ...Allah razı olsun
Kimseye bir haksızlığını falan görmedim. Kendimde görmedim..
Şimdi sen böyle duygulardayken, yorgunken ,bencillik yapıp yok gitme falan demeyeceğim saygı duyuyorum . Bi gün bi takıma gidersen beni de çağır şimdilik izinli kalayım .
hakkını helal et canımAllah seni çocuklarına bağışlasın kimse için üzülmeye değmez ..
benim ne hakkım var canım didinen senken .. helal olsun varsaBöyle yazıp duygulandırmayın beni
Helal olsun canım. Sen de hiç üzmedin beni. senin hakkın da çok sen de helal et.
Bildirim yapmayı unutmayın ama. Kapansa da bildirim yapacağız son kez.