- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
3 gunluk diyetlerdenmi yapsanBizimde esimin dayısının torununun düğünü var haftaya elbiselere giremezsem ne olacak bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gunluk diyetlerdenmi yapsanBizimde esimin dayısının torununun düğünü var haftaya elbiselere giremezsem ne olacak bilmiyorum
Olsun canım napalım kısmet daha fazla asılırsın inşallah canını sıkmaEvde kapanınca pimi çekilmiş bomba gibi oluyorum. Kışın da evden çıkılmıyor beee yaa. Modum çok düşük. Yarın da şu meşhur düğün var. Eşimin iş arkadaşı nın eşlerle gidilecek. Elimden geldiğince toparlamaya çalıştım ama 80 altına inemedim çoküzüldüm ona
Üzülme canım şu an elimizden bişey gelmez. Bundan sonrasına bakalımEvde kapanınca pimi çekilmiş bomba gibi oluyorum. Kışın da evden çıkılmıyor beee yaa. Modum çok düşük. Yarın da şu meşhur düğün var. Eşimin iş arkadaşı nın eşlerle gidilecek. Elimden geldiğince toparlamaya çalıştım ama 80 altına inemedim çoküzüldüm ona
En azından beni motive eder diye aldımBende o tartiya baktim yorumlarda yanlis tarttigi uygulamada hata verdigi yaziyordu bende vestel bambu aldim ama ozellikleri cezbetmedi degil
Ben seni anlıyorum canım kaderden öte gidilmiyor. Benim burnum bile kanamadı biliyor musun? O yuzden duamizi edip teslim oluyoruz. Rabbim hepimize şifa versinRabbim birdaha yasatmasin canım
Arada benim kafam dagiliyor kendimde hastalık aramiyorum çok şükür o gecti kendimi dinlemelerim
Deprem korkusu kaldi oda biraz hafifledi birazda herşeyin 4 4luk olamayacağını kendimi buna inandirsam dakiktir her saatim planlidir plansız olan herşey canımi sikabiliyor
Bunuda atlatacağım inanıyorum sağol canım destegin icin
Kışın takılıyorum ben canim yazın daha rahat gidiyor. Ev küçük alan dar olunca hareketsizlik bitiriyor. Mahalle arası olunca çıkıp bir yürüyüş yapim diyemiyorum çarşı pazar yürüyorum ancak. Ama bırakmıyorum şu an en azından. Sabrediyorum.80 benim bi sene kaldığım kilo cok şükür 77_78 kiloda 2 sene kaldim 74 rahat 5 sene gecirdim 73 kiloda 6ay kalabilmusimdir
64sonrasi corap söküğü gibi geldi kilolar yarın sabah güzel bir eksi gormezsem bu haftayi farkli geçirmeyi düşünüyorum
Tarti sakli yoksa 100kere tartılırdım pazartesi eşime saklattim
Sıkılıyor ister istemez ama en azından yemeğe gömmüyorum kendimi eskisi gibi. Sabrederek istikrarla kırarım inşallah 80direncini.Olsun canım napalım kısmet daha fazla asılırsın inşallah canını sıkma
Ozaman seni daha sık bekliyorum gruba gözüm uzerinde yaparsın senBenim bu hafta da çöp oldu kızlar yarın tartılmayacağım. Motivasyonumu bir türlü bulamadım. Keşke hiç bozmasaydım diyorum şimdi çok pişmanım
80direncini kirarsan motivasyonun artar hevesinde canımKışın takılıyorum ben canim yazın daha rahat gidiyor. Ev küçük alan dar olunca hareketsizlik bitiriyor. Mahalle arası olunca çıkıp bir yürüyüş yapim diyemiyorum çarşı pazar yürüyorum ancak. Ama bırakmıyorum şu an en azından. Sabrediyorum.
Evet aynen öyle. En azından yeme ataklarımı durdurdum. Sırayla inşallah. Biraz zaman alacak gibi takıldı 80 e. Çizelge yapacam yarın. Haftada bir tartılacam her gün tartılıncada belki kastı. Birde öyle denicemÜzülme canım şu an elimizden bişey gelmez. Bundan sonrasına bakalım
Tartıyı haftada bir yapıcam. İnşallah işe yarar80direncini kirarsan motivasyonun artar hevesinde canım
ağlamayı bırak madam yarın tartılıp bildirim yapıyorsun ve yarışa başlıyoruz bir hafta boyuncaBenim bu hafta da çöp oldu kızlar yarın tartılmayacağım. Motivasyonumu bir türlü bulamadım. Keşke hiç bozmasaydım diyorum şimdi çok pişmanım
Biz zaten yaristaydik beni kimse tinlamadikeske herkes kabul etsede 2li yarislar yapsakağlamayı bırak madam yarın tartılıp bildirim yapıyorsun ve yarışa başlıyoruz bir hafta boyunca
Kilosu ayni olanlar yada yakin olanlar yapalim bencede enazindan yemek yeme hissi gider bende yarisiyoruz deyinceBiz zaten yaristaydik beni kimse tinlamadikeske herkes kabul etsede 2li yarislar yapsak
Oylamaya bizlerde katilabilecekmiyiz yoksa kaptanlarmi oylama yapacakNeyi yazayım anlamadım