Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evde kapanınca pimi çekilmiş bomba gibi oluyorum. Kışın da evden çıkılmıyor beee yaa. Modum çok düşük. Yarın da şu meşhur düğün var. Eşimin iş arkadaşı nın eşlerle gidilecek. Elimden geldiğince toparlamaya çalıştım ama 80 altına inemedim çoküzüldüm ona :olamaz:
Olsun canım napalım kısmet daha fazla asılırsın inşallah canını sıkma

Evde kapanınca pimi çekilmiş bomba gibi oluyorum. Kışın da evden çıkılmıyor beee yaa. Modum çok düşük. Yarın da şu meşhur düğün var. Eşimin iş arkadaşı nın eşlerle gidilecek. Elimden geldiğince toparlamaya çalıştım ama 80 altına inemedim çoküzüldüm ona :olamaz:
Üzülme canım şu an elimizden bişey gelmez. Bundan sonrasına bakalım

Rabbim birdaha yasatmasin canım 😔
Arada benim kafam dagiliyor kendimde hastalık aramiyorum çok şükür o gecti kendimi dinlemelerim

Deprem korkusu kaldi oda biraz hafifledi birazda herşeyin 4 4luk olamayacağını kendimi buna inandirsam dakiktir her saatim planlidir plansız olan herşey canımi sikabiliyor

Bunuda atlatacağım inanıyorum sağol canım destegin icin :KK60:
Ben seni anlıyorum canım kaderden öte gidilmiyor. Benim burnum bile kanamadı biliyor musun? O yuzden duamizi edip teslim oluyoruz. Rabbim hepimize şifa versin 😊

80 benim bi sene kaldığım kilo cok şükür 77_78 kiloda 2 sene kaldim 74 rahat 5 sene gecirdim 73 kiloda 6ay kalabilmusimdir

64sonrasi corap söküğü gibi geldi kilolar yarın sabah güzel bir eksi gormezsem bu haftayi farkli geçirmeyi düşünüyorum

Tarti sakli yoksa 100kere tartılırdım pazartesi eşime saklattim😂😂
Kışın takılıyorum ben canim yazın daha rahat gidiyor. Ev küçük alan dar olunca hareketsizlik bitiriyor. Mahalle arası olunca çıkıp bir yürüyüş yapim diyemiyorum çarşı pazar yürüyorum ancak. Ama bırakmıyorum şu an en azından. Sabrediyorum.

Kışın takılıyorum ben canim yazın daha rahat gidiyor. Ev küçük alan dar olunca hareketsizlik bitiriyor. Mahalle arası olunca çıkıp bir yürüyüş yapim diyemiyorum çarşı pazar yürüyorum ancak. Ama bırakmıyorum şu an en azından. Sabrediyorum.
80direncini kirarsan motivasyonun artar hevesinde canım 💪👍

Üzülme canım şu an elimizden bişey gelmez. Bundan sonrasına bakalım
Evet aynen öyle. En azından yeme ataklarımı durdurdum. Sırayla inşallah. Biraz zaman alacak gibi takıldı 80 e. Çizelge yapacam yarın. Haftada bir tartılacam her gün tartılıncada belki kastı. Birde öyle denicem

Oyle takimlara paylasimlara göz gezdirdim
A Anka
Insan burayada yazar :işsiz: 3takim kapatiliyormus :KK57:
Tarti resmi oylamasi yapılacakmış yarın akşam :rolleyes:en çok buna heyecan yaptım :KK70::KK70:
Oylamayi kaptanlar arasindami olacak yoksa bizde katilacakmiyiz oylamaya :confused:
Evet olurdu oyum🤩

Bebeğimi uyutsam yarim saat daha sporumu yapcam ama uyumuyoki yemek konusunda cezaliyim kendimce😁 oturdugum yerden bile mekik cekiyom hareket yapiyom :işsiz:

X