Seninki gibi ruhsuz değil işteAnlatılmaz yaşanır hahahshsh
canım kendini sıkma. Mümkün olduğunca zihnini sakin tut. İnşallh bir an önce toparlarsın.Günaydınlar
Hastaneden dönüyorum dr dinledikten sonra ilaclarima rapor çıkardı en son gittiğimde 6ay kullanacagiz demişti
Şimdi bi sene garantilendi
Kendimi toparlamam lazım nereye kadar ilaç kullanacagim ben 2.kez anne olmak istiyorum bide yaş 34 oldu
Hoşgeldin. İşin evin herşey hayırlı olsun.Merhaba kizlar ben geldimm ama harika bir geliş olmadı.
Gecen 20 gün içinde amasya ya yerleştim hic esyasi olmayan evime esya dizmekle ve ise baslama sureciyle ilgilendim. Isime başladım evimi eksikleri olsa da kurmaya devam ediyorum eve internet baglattim numarami degistirdim ve yeni hattima da internet yaptim vs vsbunlar güzel haberler gelelim kotuye.. evim kayinvalideme cok yakın bu durumdan memnumum sagolsun cok iyi kayinvalidem guzel de yemek yapar ben ailemle gelince buraya ilk hafta onda kaldik o da yedirdi icirdi yemesem olmaz yesem bi dert is surecinde de duzensiz hala yemek durumum çünkü evden getirmem lazim ama hala ocagim yok isitamiyorum soguk yemek tutüketim bu surecte.. bunlari çözeceğim insallah bu sutecte. Artik kendi evimdeyim yemekler düzene girer is yerime de en kisa zamanda cozum bulucam. Martta diyetisyen randevum var bakalim yalniz olmuyor kiloyu aldim basladigim yere geldim resmen
Temizlik mi dedik kim dedi ben duymadım
Biz temizlenmeyen ev dedik aslında
Hoşgeldin cnm,Merhaba kizlar ben geldimm ama harika bir geliş olmadı.
Gecen 20 gün içinde amasya ya yerleştim hic esyasi olmayan evime esya dizmekle ve ise baslama sureciyle ilgilendim. Isime başladım evimi eksikleri olsa da kurmaya devam ediyorum eve internet baglattim numarami degistirdim ve yeni hattima da internet yaptim vs vsbunlar güzel haberler gelelim kotuye.. evim kayinvalideme cok yakın bu durumdan memnumum sagolsun cok iyi kayinvalidem guzel de yemek yapar ben ailemle gelince buraya ilk hafta onda kaldik o da yedirdi icirdi yemesem olmaz yesem bi dert is surecinde de duzensiz hala yemek durumum çünkü evden getirmem lazim ama hala ocagim yok isitamiyorum soguk yemek tutüketim bu surecte.. bunlari çözeceğim insallah bu sutecte. Artik kendi evimdeyim yemekler düzene girer is yerime de en kisa zamanda cozum bulucam. Martta diyetisyen randevum var bakalim yalniz olmuyor kiloyu aldim basladigim yere geldim resmen
Gecmeyen öksürük vardı oncesinde ist depremi tetikledi galiba inş geçer inş
Sen ne kadar süre tedavi gördün canım
Çok geçmiş olsunCanım ben şu öğretmenlerin çoğunluğunun olduğu yerden 4 saat sonra sağ cikabilenlerdenim cok kötü manzaralar gördüm çıktıktan sonra. Yeni atanmıştım da. 7 ay ilaç kullandım. Kendi istegimle bıraktım yoksa doktor 1 yıl dedi. Bıraktığım zamanlar esimle niaanlandim. 1 sene sonra evlendik şehir degistirdim falan dikkatim dağıldı. Elaziğ depremini izlemedik mesela tvden. Bu günlerde eskiyi hatirliyorum bende. Diyetti temizlik yemekti dikkatimi dağıtıyorum.
Bende öyleyim. Kilo vermek istiyorum ama sütüm azalacak diye korkup yiyorumBeen geldim kızlarkızlar ben ktlendim 80 de yaa. Çıldıracam bu kış bana hiç iyi gelmiyor. Ne yapsam can gelse bana bir el atın
Amin Rabbim kimseye yaşatmasın. Gerçekten çok zor.Çok geçmiş olsunrabbim yaşatmasın inşallah bi daha ülkemize
ay Bilmiyorum ya kafam durdu benim yeni tartıda ne çıkıyorsa onu yazalım bence. 1 kilo eklesek yüzden yükselecek yanlışlık olursa haksızlık olur. Az olsun adil olsun diğer haftalarda net verdiğin kiloyla yarışmaya devam edersin.Amin Rabbim kimseye yaşatmasın. Gerçekten çok zor.
Kaptanım ben bu sabah 104 geldim. Diger tartıyıda baz alamıyorum her seferinde yanlış tartıyor. Yarın nasıl yaparız? 104.2.iydim 200 g vermiş gibi duruyorum.
ay Bilmiyorum ya kafam durdu benim yeni tartıda ne çıkıyorsa onu yazalım bence. 1 kilo eklesek yüzden yükselecek yanlışlık olursa haksızlık olur. Az olsun adil olsun diğer haftalarda net verdiğin kiloyla yarışmaya devam edersin.
Olan olmuş canım napalım. Akşam közlenmiş sebze yoğurtla geçiştir. Yarına ödem olmasın.Gece yedigim 4ciğkofteden sonra şiştim ben naptim gece gece icimde bulgurlar şisti,neyaptim kendime bugune kadar tuttumdaceza olarak neyapsam bilemedim 45dakika leslie yaptim yatmadan yarım saat daha yapcam birde aklima marta kadar verilcek hedef geldi pişmanlık icinde yedigim köfteler beni teptiler