Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bugün tartıldımadim bu hafta sanki çok iyi geçmedi..
diyetisyene mi gitsem yeniden bilmiyorum , diyetisyenin dediği bildiğiniz şeylerdi.benim en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği..

Bm yaptığım diyetin adını koymam lazım şu anda sadece az yemeye çalışıyorum.

Bu arada benim çocuklar bilhassa ikizler evi çok dağıtıyor.. normal mi bu kadar dağıtmaları?
Başak burcuyum çok titiz değilim ama düzeni severim..
Çok geriliyorum ev bu kadar da dağılınca resmen dişlerimi sıkıyorum onlara kızmamak için:KK43:

diyetisyene mi gitsem yeniden bilmiyorum , diyetisyenin dediği bildiğiniz şeylerdi.benim en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği..

Bu arada benim çocuklar bilhassa ikizler evi çok dağıtıyor.. normal mi bu kadar dağıtmaları?
Çok geriliyorum ev bu kadar da dağılınca resmen dişlerimi sıkıyorum onlara kızmamak için:KK43:

Benim bir tane kızım var 1,5 yaşında ve inan senin ikizlere bedel. Ablam bende kaldı bir süre bir çocuk bir evi nasıl bu kadar kirletip dağıtabilir anlamıyorum sen iyi sabrediyosun dedi. Bende rahatsız oluyorum temizlik yapıyorum bi odayı bitirip diğerine geçmeden o oda darma duman oluyor oyuncakları evi süpürmek için bile toplayamıyorum anında dağıtıyor. Misafir de gelse oyuncaklar dağınık yapacak bişey yok burası çocuklu ev ve benim kızım böyle mutlu oluyor. Biraz büyüyene kadar sabredeceğiz onların mutlu çocuk olarak yetişmeleri daha önemli bence.

Bende anksiyete tedavisi aldım canım. Erciş depreminden sonra. Seninkini ne tetikledi bilmiyorum ama acele etmeden zamanla iyi olacağına inan 😊
Gecmeyen öksürük vardı oncesinde ist depremi tetikledi galiba inş geçer inş
Sen ne kadar süre tedavi gördün canım

benim evim de anlattığın gibi aynen , bende Başak Burcuyum.. başlarda bende çıldırıyordum sürekkkli topluyordum , baktım ki kendime zarar veriyorum .

kar yağarken yol temizlemek gibi bişi..
bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra
Akşama kadar evdeler mecbur dağıtacaklar akşamdan akşama toplatıyorum o kadar 🙂
Boşver canım bir daha bugünler geri gelmeyecek

Benim bir tane kızım var 1,5 yaşında ve inan senin ikizlere bedel. Ablam bende kaldı bir süre bir çocuk bir evi nasıl bu kadar kirletip dağıtabilir anlamıyorum sen iyi sabrediyosun dedi. Bende rahatsız oluyorum temizlik yapıyorum bi odayı bitirip diğerine geçmeden o oda darma duman oluyor oyuncakları evi süpürmek için bile toplayamıyorum anında dağıtıyor. Misafir de gelse oyuncaklar dağınık yapacak bişey yok burası çocuklu ev ve benim kızım böyle mutlu oluyor. Biraz büyüyene kadar sabredeceğiz onların mutlu çocuk olarak yetişmeleri daha önemli bence.

Doğru söylüyorsunuz sürekli içimden okuyorum dudaklarımı ısırıyorum .
Sonra diyorum kendi kendime geçecek hep küçük kalmayacaklar inşallah Rabbim sağlık versin hepsine..

benim evim de anlattığın gibi aynen , bende Başak Burcuyum.. başlarda bende çıldırıyordum sürekkkli topluyordum , baktım ki kendime zarar veriyorum .

kar yağarken yol temizlemek gibi bişi..
bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra
Akşama kadar evdeler mecbur dağıtacaklar akşamdan akşama toplatıyorum o kadar 🙂
Boşver canım bir daha bugünler geri gelmeyecek

Haklısınız. Okula döndugim ilk zamanlar bunalımda gibiydim. Şu anda biraz daha kabullendim dağınıklığı.

Olmak istemediğin bir insana dönuşmekten korkuyorum çocuklarıma karşı.. hiç takmasam o kadar mutlu olurdum ki şu evin hali ne..

Az önce toplayın dedim ikizlerime.. daha yeni dağıttık diyorlar:)

Yüz yılın en dağınık evinden bildiriyorum
Kızım gezerek simit yemiş her yer susam, oğlum bütün oyuncakları etrafa saçmış. Bebek elmaları ısırmış ısırmış atmış. Mutfak kapıya kadar bulaşık. Banyoda yıkanacak çamaşır, salon katlanacak çamaşır. Benim boynum tutuldu eğilemiyorum :confused:

Aynen canim bende seninle ayniyim 14aylik Kızım var heryer oyuncak kaldirmiyorum artik yapcak bisey yok👍

Merhaba kizlar ben geldimm ama harika bir geliş olmadı.
Gecen 20 gün içinde amasya ya yerleştim hic esyasi olmayan evime esya dizmekle ve ise baslama sureciyle ilgilendim. Isime başladım evimi eksikleri olsa da kurmaya devam ediyorum eve internet baglattim numarami degistirdim ve yeni hattima da internet yaptim vs vs 😊 bunlar güzel haberler gelelim kotuye.. evim kayinvalideme cok yakın bu durumdan memnumum sagolsun cok iyi kayinvalidem guzel de yemek yapar ben ailemle gelince buraya ilk hafta onda kaldik o da yedirdi icirdi yemesem olmaz yesem bi dert is surecinde de duzensiz hala yemek durumum çünkü evden getirmem lazim ama hala ocagim yok isitamiyorum soguk yemek tutüketim bu surecte.. bunlari çözeceğim insallah bu sutecte. Artik kendi evimdeyim yemekler düzene girer is yerime de en kisa zamanda cozum bulucam. Martta diyetisyen randevum var bakalim yalniz olmuyor kiloyu aldim basladigim yere geldim resmen 🤦‍♀️

Merhaba kizlar ben geldimm ama harika bir geliş olmadı.
Gecen 20 gün içinde amasya ya yerleştim hic esyasi olmayan evime esya dizmekle ve ise baslama sureciyle ilgilendim. Isime başladım evimi eksikleri olsa da kurmaya devam ediyorum eve internet baglattim numarami degistirdim ve yeni hattima da internet yaptim vs vs 😊 bunlar güzel haberler gelelim kotuye.. evim kayinvalideme cok yakın bu durumdan memnumum sagolsun cok iyi kayinvalidem guzel de yemek yapar ben ailemle gelince buraya ilk hafta onda kaldik o da yedirdi icirdi yemesem olmaz yesem bi dert is surecinde de duzensiz hala yemek durumum çünkü evden getirmem lazim ama hala ocagim yok isitamiyorum soguk yemek tutüketim bu surecte.. bunlari çözeceğim insallah bu sutecte. Artik kendi evimdeyim yemekler düzene girer is yerime de en kisa zamanda cozum bulucam. Martta diyetisyen randevum var bakalim yalniz olmuyor kiloyu aldim basladigim yere geldim resmen 🤦‍♀️
Hoş geldin canım :KK36: düzenini kur da verirsin inşallah yine. Diyetisyen iyi olmuş. Uyarsan çok desteği oluyor gerçekten psikolojik olarak.

Kızım gezerek simit yemiş her yer susam, oğlum bütün oyuncakları etrafa saçmış. Bebek elmaları ısırmış ısırmış atmış. Mutfak kapıya kadar bulaşık. Banyoda yıkanacak çamaşır, salon katlanacak çamaşır. Benim boynum tutuldu eğilemiyorum :confused:

Süpersiniz:)

Yukarda yazmıştım bizim ev hep dağınık. Haftada 2-3 kere koltuk yatak altına kadar çekiyoruz. Her yer Mayın tarlası gibi. Kırıntı oyuncak.

Evet gördüm ben her gün süpürüyorum Ama haftada bir gün çekip siliyorum her yeri.. maşallah size

Yardımcı bayan da alabilirim aslında ama o da ayrı bir dert oluyor eşimle yapıyoruz bu yüzden..

Aynı benim ev :KK48:
Benimde dişim ağrıyo öyle oturuyorum
Yaşanmışlık var evimizde napalım böyle seviyoruz :KK70:

X