Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun canım. :KK36:

senin için diyet demek kabak demek dimi😅 afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım :KK36:

Ekmekler TB dimi.
Bi de diyetisyen menüsü mü arayı neden özellikle belirttin yok diye 😅

6 kaşık kaşkek de ne kuzu 😳

Yani onların yarım paketi 1 dilim ekmeğe eş onun yerime hurmanın içine ceviz katsan, ya da kuru incir yesen ya da meyve falan daha iyi olmaz mı?

Yağda yumurta varken 7 zeytin çok olmuş canım ikisi de yağ grubuna giriyor.
:KK70:

Eşimi işe yolculadım oğlumla tv izliyoruz. Sen napıyorsun?sana bişey söyliyimmi senle aramızda 200 gr var :KK48:
Bende boş boş oturuyorum. Küçüğümü emzirme zamanımın gelmesini bekliyorum. 😍😍 80.2 misin? 😍😍😍

661. ETAP HEDEFLERİ

@Elifcig93 aktifliğin çok az canım. Neredeyse sadece Günaydın yazıp çıkıyorsun. Bu hafta bu şekilde devam edersen izine ayıracağım mecburen. Hafta sonu da dikkatli ol lütfen. 2 kilo kaldı mezun olmana o kadar emek verdin biraz daha sabırla yaparsın eminim. Bu haftaki Hedefin 58,7. Hadi iyi asıl bu hafta :halay:

suukaa suukaa geçen hafta hedefi delip geçen sadece sendin galiba tebrik ederim :KK9: bu haftaki hedefin 80,4 :halay:

@gulenyuzumsunsen bu haftaki sabit gelmene hiç anlam veremedim. Hedefin 76,5 canım. :halay:

zeyneppk zeyneppk sen kendin dedin sağlıklsız beslendim diye. Bu hafta kesinlikle böyle bir mazeret kabul etmiyorum eksi bekliyorum senden. Hedefin aynı 70,9 :halay:

E Elif_Eylul sen regl kurbanı oldun. Hiç bozmadan aynen devam. Bu hafta yine aynı hedefin 80,5 :halay:

Su perisi86 Su perisi86 sana hedefim 76,9 hadi bakalım asılalım biraz :halay:

T turkmenkizi86 hiç kaçamaksız geçirirsen eminim fazla bile verirsin ama benim en az beklediğim 102,5 :halay:

Z zeyas
@Fatma Aliye
madamhd madamhd sizlerin kilosunu kaydetmemişim kızlar bakıp hedef koyacağım

@asya01
@Mavi95
G gunesli gunler sizler de bildirim yapmadınız galiba

Bu haftaki hedeflerimiz bu şekilde kızlar. Lütfen hedeflerimizi ciddiye alalım ulaşmaya çalışalım.
Şubat ayına geldik bahara ne kaldı şurda. Yazın montlar çıkmaya başlayınca keşke yemeseydim az spor yapsaydım istediğimi giyseydim demek istemeyiz değil mi. Elimizden geleni yapalım bu hafta artık birinciliği alalım kızlar :KK36:
Kaptancım ben sabah yazmıştım ama bebek çalışmasına başladım ondan bıraktım :KK70:

661. ETAP HEDEFLERİ

@Elifcig93 aktifliğin çok az canım. Neredeyse sadece Günaydın yazıp çıkıyorsun. Bu hafta bu şekilde devam edersen izine ayıracağım mecburen. Hafta sonu da dikkatli ol lütfen. 2 kilo kaldı mezun olmana o kadar emek verdin biraz daha sabırla yaparsın eminim. Bu haftaki Hedefin 58,7. Hadi iyi asıl bu hafta :halay:

suukaa suukaa geçen hafta hedefi delip geçen sadece sendin galiba tebrik ederim :KK9: bu haftaki hedefin 80,4 :halay:

@gulenyuzumsunsen bu haftaki sabit gelmene hiç anlam veremedim. Hedefin 76,5 canım. :halay:

zeyneppk zeyneppk sen kendin dedin sağlıklsız beslendim diye. Bu hafta kesinlikle böyle bir mazeret kabul etmiyorum eksi bekliyorum senden. Hedefin aynı 70,9 :halay:

E Elif_Eylul sen regl kurbanı oldun. Hiç bozmadan aynen devam. Bu hafta yine aynı hedefin 80,5 :halay:

T turkmenkizi86 hiç kaçamaksız geçirirsen eminim fazla bile verirsin ama benim en az beklediğim 102,5 :halay:

Z zeyas
@Fatma Aliye

@asya01
@Mavi95

Bu haftaki hedeflerimiz bu şekilde kızlar. Lütfen hedeflerimizi ciddiye alalım ulaşmaya çalışalım.
Şubat ayına geldik bahara ne kaldı şurda. Yazın montlar çıkmaya başlayınca keşke yemeseydim az spor yapsaydım istediğimi giyseydim demek istemeyiz değil mi. Elimizden geleni yapalım bu hafta artık birinciliği alalım kızlar :KK36:

Tamamdır 💪 insallah fazlası ile gelirim 🤲

80.6. :KK76: 83 ile başladım. 4 gün oldu ödemi attım. Yerleşmeden kurtulayım şu 8 lerden
yaaa süpersin. 🥰 bencede 8leri görme. Nefret ettim 8lerden. İnş yarın 7leri görürüm. Çünkü 3 gündür 80.4üm ben.
Kaptancım ben sabah yazmıştım ama bebek çalışmasına başladım ondan bıraktım :KK70:
hadi hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰
Cocuklarla ugrasiyorum coştular iyice daha uyumadilar
inşallah hemen uyurlar canım. Seninkiler kaç yaşındaydı?

yaaa süpersin. 🥰 bencede 8leri görme. Nefret ettim 8lerden. İnş yarın 7leri görürüm. Çünkü 3 gündür 80.4üm ben.
hadi hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰
inşallah hemen uyurlar canım. Seninkiler kaç yaşındaydı?
Birlikte kurtuluruz inşallah yarın 8 lerden

661. ETAP HEDEFLERİ

Z zeyas
@Fatma Aliye

@asya01
@Mavi95

79.4 güncel kilom. Bu hafta ayrıldığım kiloya inmek için uğraşacağım.

Arkadaşlar hafta sonu bi de bi karışım yapacağım

Bende aşırı ise yarıyor hatta bunu içtiğim an herkes yüzüne bi şey yaptırdın parlıyor resmen derdi

Elma
Limon
1 kabuk tarcın
10 tane karabiber
3 karanfil (karanfil evde yok almadım onu koymayacağım

Tencereye suyu ko Y kaynat iç

Şahane bi sey

Tam olarak böyle bişey mi 🤣

46D967F5-B6D5-47F1-8F69-F6AAD807EF26.jpeg
Kaç litre suya koyuyoruz ve gün içinde mi bitiriyoruz

Benim tarifimde 3 litre suyla kaynatıp süzüyosun günde iki bardak içiyorsun. Ben yaptım bile sabah aç karna bir bardak içecem ilk:rolleyes:

Birlikte kurtuluruz inşallah yarın 8 lerden
inşallahhhh A Anka nın koyduğu 1.4 hedefe ulaşmam lazım. 🥰
79.4 güncel kilom. Bu hafta ayrıldığım kiloya inmek için uğraşacağım.

Tam olarak böyle bişey mi 🤣

Eki Görüntüle 2586651

Benim tarifimde 3 litre suyla kaynatıp süzüyosun günde iki bardak içiyorsun. Ben yaptım bile sabah aç karna bir bardak içecem ilk:rolleyes:
afiyet olsun. Yağlarınızı güzel güzel eritsin inş.
Hadi iyi geceler kizlar misafirler gitti bebemi uyutayim :KK54:
Kolay gelsin canım 😍

X